11

Georgiev

преди 6 години

До ЧиновникКъде видя да иска екстри? За теб нормалните условия са екстри?:)

10

шщд

преди 6 години

Почти всички са такива. Отидете и на х. Грънчар. Същата история. Взимат концесията и до там с вложенията. Ако е много належащо, може да заковат един пирон.

9

M

преди 6 години

Разкошна мизерия????? Е това вече ако не е бисер..... Такова чудо не бях чувал досега..... Евала на Днес.бг! Професионалисти до мозъка на костите си!

8

Зелено човече

преди 6 години

Не е лесно цел живот да си АНОНИМЕН :)

7

123

преди 6 години

Сигурно 33 годишната демокрация е виновна за некадърните "собственици" ?!

6

Ники.

преди 6 години

Колко плати за нощувката. Само питам?

5

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Природата ни дава,но в...кошара не вкарва.Алчноста и глупоста...човешка,разваля всичко.

4

Тъжно

преди 6 години

Там отдавна е така. Само пари се смъкват от туристите. Пълно безхаберие. Супи и бири по 3 лв. Топлата вода е само за чужденците. Къпал съм се с ледена вода, не мога да уцеля шампоана...така трепериш от студ. Бунгалата са с дупки в стените. Когато няма контрол, всеки си прави каквото си иска. Иначе мястото е уникално.

3

анонимен

преди 6 години

Български туристически съюз излезнаха по-мафиоти и от Коза ностра. Толкова години ги разследваха за получени целеви милиони за реновиране на хижите и накрая - нито ремонтирани хижи, нито пари, нито виновни за безхаберието.

2

Отговор

преди 6 години

До Щерю Е при държавни хижи е така.Нали за това се отказахме от соца.Такава мизерия имаше навсъкъде в държавота , не само в хижите.А и на морето се къпехме с вода от черен варел в двора на наемодателя и ядехме столова храна.

1

Анонимен

преди 6 години

Само за корави планинари.