6

до 11

преди 6 години

Е, има и друг вариант за жените. Щом са толкоз сербез и държат да са равни с мъжете да хващат пушките и 2 години в казармата като са много открехнати и не им се чисти в къщи и не им се прави салатки. Нещо против мадам?

5

Анонимен

преди 6 години

Да, да виждаме... Комсомолката от ГДР попиля Германия само за един мандат... Всички жени са дъщери на ***, която излъга Адам да яде от дървото на познанието. Жени в политиката, не благодаря.

4

мнение

преди 6 години

Това не са жени-популистки, а здраво стъпили на земята политици. Всички останали лъжат, това се вижда от резултатите. Съвсем обективно можем да кажем, че ГЕРБ са популисти и марионетки. Това се вижда от състоянието на държавата, а иначе гербаджийската пропаганда е тотално промиване на мозъците и лъжа. Като видя Цветанов, преди да си отвори устата, знам, че или ще излъже, или ще прокарва чужд /американски,турски/ интерес.

3

Анонимен

преди 6 години

Няма възход на популисти, а има упадък на "нормални" политици. Ако вземете изказванията на различни политици и ги сравните с това какво се е случило за няколко години след това, ще видите, че популистите изглеждат реалисти, а останалите популисти. Голям мерак Европа да я превърнете в колониално блато. Вече няма нищо нормално в живота на обикновения човек освен, че постоянно да работи само за да оцелее.

2

Анонимен

преди 6 години

А като стана въпрос за жени популистки, къде забравихте и кака Ви кУрнелка ?!

1

Анонимен

преди 6 години

Жените в политиката и революцинерките са ***.. това не е присъщо на жените.. Много правилно нашите деди са изгонили Райна Княгиня от Панагюрище.. Най-голямата ревюционерка болшевичка Анна Картечарката - всичките и деца 4 броя са алкохолици и пропаднняци