9

Анонимен

преди 6 години

Модели, певци, футболисти-лош материал.И наследниците им няма да са различни защото крушката си има опашка и не ражда злати ябълки.А тези са "големи" само у Столипиново и ФакултетО

8

probi

преди 6 години

Просто искам да попитам кому беше нужна подобна публикация?Нещо интересно, впечатляващо...да казвате?

7

Анонимен

преди 6 години

пишете в тубата Toни Стораро 97г. !!! и ше видите за кви звезди става дума .то дори не му и името Тони стораро а се казва Тунчер фикрет шумнески турко швед .Български звезди. а ?Ама на шведо турски ми пеят и говорят а нагъват бългаски хляб и печелят български левчета . Всичкото това спонсориранот мафиотите С....И.......К ,Т..И ..М и други приятни мафиотски структори с подкрепата наДС зада затъпява населениетосега берем плодовете на тази култура - дрога пиянство, убийства .

6

Анонимен

преди 6 години

Големи? В какво са големи? Големи с Ботев и Левски. Тези са жалки.

5

жорко

преди 6 години

е ати тъпотията

4

PB

преди 6 години

Брей, че световно известни звезди си имаме! Че и ново поколение иде..... гордеем се с вас! Особено с азис! Като завие......ъъъъъ запее исках да кажа,всички бежанци започват молитвата....

3

Чалга+Попфолк туш

преди 6 години

Ох, горко ни. Тия се развъдиха и сега ще ни натрапват и децата им.

2

Анонимен

преди 6 години

И ОТКОГА ЧАЛГАТА Е ФОЛК? И колко големи ? 3 -4 метра ,великани ли са ? Всички разбрахме че и магаре да вземат, чалгаджия ще го напряват. ЧАЛГАТА НЕ Е ФОЛК.

1

Анонимен

преди 6 години

Честно, само като видя този Фики и тичам в тоалетната! Певец бил, по пътя на баща си. Да в махалите може. Той е подигравка с певческото изкуство.