246

Анонимен

преди 5 месеца

Бягат от България, защото са се предали. Нямат силите и куража да се преборят с живота в България и отиват там, където наготово ще използват придобивките извоювани с векове. Това е най-лесният път и има само една трудност - езикът, защото колкото и да си умен, може пак да имаш огромни проблеми с чуждия език - не на всеки се отдават езиците. Затова и гледат сега да завършат в България езикова гимназия и пътят за бягство от България е готов.

245

до 276

преди 5 месеца

Ъхъм...друго си е твойте родители като се разболеят - да ги пратиш в ОБ Пловдив...хл ебарките там са всички размери...по всички етажи...място между 5те легла в 4квадрата стая няма...пълна е с чистоплътни роми...и лекари, които ги заобикалят с внимание!

244

АМАН от наркомани

преди 5 месеца

След изключително ненужно споразумение с Брюксел 1988 година Просперираща НАродна република БЪлгария бе ударена от нагли извънземни наркомани проникнали чрез носещо ни само щети контрактче с Брюксел .
З а нула време диагностицираха всички възможни пътища за проваляне на просперитета на тази богоизбрана родина. Нанесени щети на народа за около 900 трилиона долара поради блокиране прераждането ан исключително важни експерти и личности обучени за справяне с невероятно трудни проблеми от настоящет

243

Анонимен

преди 5 месеца

Нямам нищо против, че хора които са готови да заебат родителите си, дома си и дори понякога децата си, за пари, не живеят тук! Радвам се даже, не се връщайте, бачкайте, печелете, вижте света, а родителите ви като се разболеят и умрат, да пратите пари за погребение!

242

до Защо

преди 5 месеца

Ехххх...друго си беше със СССР...трабанти, лади , запорожци, корекоми - със следи на мазни пролетарски пръсти по лъскавите витрини!
Изнасяхме тонове ориз за "големия брат"...за награда - ни пращаха двойно повече....семе за ориз!
Друго си беше....уютно някак!

241

Анонимен

преди 5 месеца

Какво прокудило младите ли? Ще ви кажа мен какво ме прокужда...
Прокужда ме скапаният български ген! Лошото отношение на хората, прекаленото философтване от мутри и дървени глави, безработицата, ниските заплати за висококвалифицираните и високите заплати за нискоквалифицираните, неуките и мърляви доктори, алчните и незаинтересовани адвокати, лошата образователна система, безхаберието на политиците, олигархия и монополизъм, лошата околна среда, лaйняното море, мръсните градове, фасове на улицата!

240

Защо?

преди 5 месеца

Защо избягаха и бягат българите от България? Ами бягат, защото вместо да живеем по-добре, стандарта на живот рязко се влоши след преврата през 1989 година. Защо се влоши също е ясно - така наредиха чуждестранните господари на България, а техните послушни демократични слуги, се престараха в послушанието си и ни пратиха на дъното на Европа и вече и доста африкански държави, ни изпреварват. Слугите на чужди господари управляват от 28 години в България, а състава им е разнороден: бивши престъпници,

239

Анонимен

преди 5 месеца

Германия е ТОТАЛНО ЗАВИСИМА ОТ БЪЛГАРИЯ!!!
Не дай боже ай-ти специалистите ни да вдигнат стачка - блокираме автомобилната им промишленост - раз войно! Две - квичащо!
Божеее...събери си версиите

238

Соцялно слаб депутат

преди 5 месеца

С 460лв мин.заплата се живее прекрасно в Бьлгария.

237

до 270

преди 5 месеца

Писнало ти е? Откога?
Откакто татка ти остана само с каскет?
Вече не е ли председател на ТКЗСто?
Вониш на партийно бсп активистче от 100км.
Кажи бе - какви са в парламента?
Кой е кадърен от 28 години насам?

236

Анонимен

преди 5 месеца

Не ги слушайте тез Германци .. 45% от развойната дейност на един автомобил е Софтуер..
А къде се прави софтуера за автомобилите - в България..
САЩ са позволили на колонията Германия да прави автомобили и това е. . САЩ никога няма да позволят на Германия да прави процесори , и да има силен ИТ сектор .. защото ще стане прекалено силна..

235

Анонимен

преди 5 месеца

До До 267

Е и кои са парламента? Едни и същи руски пpocтитутки се въртят там от 27 години

234

До 267

преди 5 месеца

Писна ми от зомбирани като теб. Направи си труда да видиш кой кой е, в парламента, примерно през 1992 година, за да пишеш лъжи. Второ, хората се делят на способни и некадърници, а не на комунисти и некомунисти. За некадърниците най-доброто оправдание, което успяха да измислят, е че всичко, което не харесват е дело на комунистите, а всичко, което харесват е дело на некомунистите. Трето, кой какъв е бил избщо не е важно. Важното е какъв е сега, а некадърника преди, стана некадърник с власт сега.

233

Анонимен

преди 5 месеца

До до 258 и 260

Ще си избереш работодател от проруската партия на Нинова. Той ще ти крепи топките в памук и всяко тримесечие ще ти вдига заплатата.

232

Анонимен

преди 5 месеца

До 265
"...За нередности с работодателя се сигнализира на компетентните органи."
Пхахаха...най-готиния виц в темата!
Работодателя....ако е милостив...ви гони дисциплинарно...ако не е - поръчва да ви пребият!
България - страната на ред, и закон!
Хахаха

231

до 258 и 260

преди 5 месеца

Хапят ви главите...ако си вярвате, че в България има "различни" партии!
И последния хайванин разбра, че от 44 насам пребоядисани комуняги въртят театро, и се гаврят с вас!
Наивници!

230

Анонимен

преди 5 месеца

Съвсем нормално е хората да търсят по-добър живот и изява. Затова и варварите са нападнали Рим преди 1600 одини. Този процес не може да бъде спрян със забрани и ограничения, както правеха комунистите през годините на руската окупация на Бълария. Нещо подобно се наблюдава и в т.н. путински републики Л/ДНР. За да получиш нов биометричен украински задграничен паспорт трябва да имаш стар такъв. Та цената на фалшивите стари паспорти в "републиките" е подминала 500 долара.

229

Анонимен

преди 5 месеца

Защо трябва да работите за друг? Не е задължително да го правите. Много хора в Бг имат фирми или са на свободна практика. За нередности с работодателя се сигнализира на компетентните органи.

228

Истината

преди 5 месеца

Истината е, че хората са най-големият капитал ма една държава, а демократите установили режима си след 1989 година, направиха и невъзможното да прогонят голяма част от българите от България, а на тези, които все още не са се предали и останаха в България, им взеха възможността да създават и отглеждат деца - това го направиха с мизерните заплати. 1 милион българи работещи в чужбина, означават поне 20 милиарда евро загуби за България всяка година, ако не и повече. А избягалите са не 1, а 3 милиона

227

Анонимен

преди 5 месеца

Един пример от един хотел по черноморието. Нямат персонал, никой не кандидатства на обявите им, или почити никой. Става въпрос за камериерки/миячки и помощници в кухнята, условията като на всяко подобно място, ми. осигуровки, не регламентирано раб. време, заплащане възможно най-малко. За миячи си намериха 2-ма роми от вътрешността на страната, а останалите позиции запълниха с 8-10 украинци. Мениджърката ми се оплаква, какво щяла да приви с ромите, а аз се смея и и викам радвай се че поне ги има