90

Анонимен

преди 7 години

Като си роден след 90та година какво коментираш изобщо Социализма ? Та, ти имаш още жълто около устата, тръгнал да ми коментира Социализма. Натрупай малко жизнен опит, поживей при капитализма и тогава ми говори. При Социализма нямаше хора да ровят по контейнерите за огризка за храна. А, сега е пълно с умиращи от глад хора...

89

Анонимен

преди 7 години

При соца около 98% от населението живееше добре. Пак имаше политическа вършхука като сега, но тя не беше повече от 200-300 човека.Сега бюрократичната машина наброява около 10-12% (това са слугите на държавна хранилка, лакеите на Бойко Борисов и ГЕРБ), те са които ходят на почивки в чужбина, те са които вземат над 2000 лв заплата.Основната маса от българите блъскат по 12 часа на ден за по 600-700лв месечно и са превърнати в роби на Западни компании.Това е тъжната истина, дори да не ви харесва.

88

Анонимен

преди 7 години

До *** да 85Абе цъ*рвул тп - в Северна Корея нямат проблеми с плъхове - изяли са ги от глад!А ти си тп като антична брадва!Да, и произвеждат ракети, спътници, ядрени реактори, автомобили, дори таблети и смартфон каквито и да са но са техна марка, а в членката на ЕС и НАТО България нищо не произвеждат освен черноработници и труженички за богатия Запад.

87

Анонимен

преди 7 години

И ти оцеляваш физически, като пишеш за жълти стотинки по форуми?

86

ИСТИНАТА

преди 7 години

До БЪЛГАРСКИЙМомче, като си роден през 1990-та година не говори за годините преди това. Просто не си запознат и не говориш истината.

85

Сервантес

преди 7 години

При диктатурата няма тоалетна хартия и банани и хората не могата да пътуват на запад, а при демокрацията има тоалетна хартия и банани и хората са свободни и могат да пътуват на запад. "Свободата Санчо, е най-висшето блако което Бог е дал на човека"

84

Анонимен

преди 7 години

Какво да говорим? Ако не ти харесва, светът е пред теб.

83

Анонимен

преди 7 години

При Социализма изнасяхе машини за Япония, построихме АЕЦ, десетки язовири и заводи, България имаше производство. Западняците дойдоха и от страх случайно, да не им станем конкуренция унищожиха всичко и ни превърнаха в Африканска държава. Българите изпаднаха в беда, без поминък и се пръснаха по всички посоки на света, за да станат слуги на западняците, за да не пукнат от глад. Чистят нужници, бършат изцапани дупета на пенсионери... Срамна работа няма, важното е да оцелееш чисто физически.

82

Анонимен

преди 7 години

Демокрацията е като грамофонна плоча. Едно време така ставаше, казваш на момата, че един приятел ти е дал ключа от таванчето и искаш да я заведеш да слушате плочи и момата се качва на таванчето и слушате музика. Така българската мома я заведоха на едно таванче да слуша новата плоча на демокрацията и вече 27 години яко бийт музика на таванчето!

81

Анонимен

преди 7 години

Гласувалите в Турция ЗА, са същия типаж като родните ни фенове на бай Тошо. Смятайте вече почти 28 години след краха на диктатора, мнозина "българи" твърдят, че фекалийте му са амброзия.

80

ИСТИНАТА

преди 7 години

Сега сме 5 милиона тук и още 2 милиона навън, които никога няма да се върнат да живеят отново в България.При последното преброяване на населението ГЕРБ извършиха грандиозна измама като плащаха на преброителите за преброен човек.За да вземат някой лев повече, те пък от своя страна пишеха живи и умрели в списъците. Записаха и мой роднина, който от 25 години не живее в България и не си е идвал.Да не говорим, че от тези 5 милиона тук вече 3 милиона са НЕбългари !

79

Анонимен

преди 7 години

Самая могучая е наистина уникална. Още преди 3 години троловете се доказаха като неефективни, те тепърва ги откриват.След десетина години може би ще открият, че битовата химия не е добра за здравето, ако се пие.

78

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСинът на Нинова учи в САЩ защото е отличник и има стипендия от Бъркли, държавата не плаща нито стотинка за него. А щерката на Боросов която едва успя да завърши гимназия и нито може да учи нито работи нещо с какви пари живее в САЩ? Борисов с парите от заплатата ли я издържа там, или?

77

k

преди 7 години

До АнонименС други думи:ако впрегнеш това,което ти е между ушите и изкарваш повече от 3000 лв./месец,сега ще живееш МНОГО по-добре,отколкото тогава.Повярвай,възможно е-там е разликата,във възможността да се реализираш и без да си партиец.Ако си от тези,на които им "дават"заплата не ти е строят виновен за мрънкането...

76

Анонимен

преди 7 години

Умнико, през 1988 година взимах 840 лв, сега вземам 720 лв.Какво повече да говорим. Вярно че не всички взимаха колкото мен, бях н-к цех в ЗТМ-Радомир, но поне при нас нямаше заплата под 450 лв.Произвеждахме машини, които се продавах в тогавашната Западна Германия и Япония. Сега произвеждаме амблажни кутии и опаковки за Англия и Холандия.

75

Анонимен

преди 7 години

При бай Тошо живяхме 100 пъти по-добре. Бензинът ми беше 20 стотинки, сметките ми бяха 20 лв през зимата с ток, парно и вода, всичко. Всички имаха работа, сега при "Демокрацията" пенсионерите ровят по контейнерите за огризки, България е на първо място по смъртност в света. Държавата се напълни с бежанци, от 10 милиона станахме 5 милиона, от които 3 милиона българиа, а другото са шведи.

74

Анонимен

преди 7 години

До *** до 73В Северна Корея пенсионерите не роват в кофите с отпадъци за огризки от храна!

73

Анонимен

преди 7 години

Че аз съм бил в САЩ. Синът на Корнелия даже учи там. Явно това, че трябва да държи едно интервю в посолството не го е спряло.

72

Демократ

преди 7 години

При демокрацията Гошка си плати данъците в Испания и сега си има 54 милиона евро кеш и си пее! Кога при комунизма и Тодор Живков щеше да се случи това?

71

Анонимен

преди 7 години

Сега сме 7 милиона тук. 2 милиона са навън.Значи пак сме си 9 милиона, просто не сме на едно място :)