22

Анонимен

преди 7 години

Обещанието е едно действие, изпълнението друго действие.Малко се съмнявам че при отмятане от обещанията ще има участие в следващи НС.

21

1111

преди 7 години

на тези дето са сега с по 150 лв ако ги направиш 300 с по 150 лв трябва да увеличиш всички останали пенсии нагоре защото хората които вземат 400-500-600 и нагоре са си плащали доста повече осигуровки от тези с по 150 лв така че едва ли ще има от къде да намерите толкова пари

20

КВИ "КОМПРОМИСИ

преди 7 години

ИСКАШ ЛИ ДА ТЕ ИЗХВЪРЛИМЕ ОТ НС......ЗА ЛЪЖА И ЗЛОУПОТРЕБА СЪС ВЛАСТ??!!!500-ЛВ.-----ИЛИ СИ ВЪН ОТ НС!!!!!!!!!!!!!ЕЙ ЛЪЖЕЦО...ИСКАШ ЛИ ДА ТИ СПРЕТНЕМЕ ЕДНО ШОУ ПРЕД НС...???!!!

19

Анонимен

преди 7 години

Засрамете се патриоти, обещахте пенсия 300лв. и се отмятате като фурнаджийски лопати! Така и Хитлер е дошъл на власт.

18

Анонимен

преди 7 години

Каракачанка,кажи нещо за случката в Етрополе преди четири години,когато скритата камера те хвана по бели *** да организираш покупка на гласове в полза на ГЕРБ.

17

Анонимен

преди 7 години

Това че Каракачанов е фурнаджийска лопата е ясно но има минимум 500,000със фалшиви инвалидни пенсии,роми,,бизнесмени с джипове,тарикати с връзки и т.н. Всеки от тях ,,изпива "около 400лева на месец.Представяте ли си какво безумие е това,колко милиона са !Една ИСТИНСКА проверка и ще има за истински бедните пенсионери. А тези ще трябва и да връщат.Един милион инвалидни пенсии повече от 20 години,какви пари са това.

16

Анонимен

преди 7 години

Ей патриоти защо лъжете толкова безсрамно! Долу!

15

Анонимен

преди 7 години

Преди изборите,не ставаше дума за компромис за пенсиите.След изборите нещата станаха други.Никога не съм гласувал,няма и да гласувам за тия ментеливи "патриоти"

14

Toples

преди 7 години

Idva jega, ...pei sarce...

13

Хайде да ги видим,

преди 7 години

господа патриотите, дали ще се справят с този тумор в днешното българско общество! Защото се знае:И битовата престъпност,и фалшивите инвалиди -99% от "героите" в тези две сфери са с точно определени културни традиции.Ако не живеят на чужд гръб, просто няма да са те!

12

Анонимен

преди 7 години

Да ще намери компромис само и само да е във властта. Има ли националсоциализъм в Бг и до какво води той е ясно от историята. Този тип е носител на точно на тази идея: лъже за пенсии, строи огради, бие бабички на границата .. това знаем че го може. Вече беше във властта и пак лъжи.

11

Starchina Petrov

преди 7 години

Tozi Tyuflek e samo za Prezident.

10

MAKEDON

преди 7 години

Abe..... ovoj Karakacankata ke oslobodvase Makedonija e koga be......

9

цру-то

преди 7 години

какъв патриот е Каракачанов?! - обикновен сръбски агент и предател.

8

Андрешко.

преди 7 години

Компромис за пенсиите може да се направят,като се сложат данъци на хазартните игри,но как ще направите компромиси с разселването на бежанци в България след като изхарчихте толкова пари за ограда,за да ги спирате. Това как ще го обясните на избирателите си?

7

Petrov

преди 7 години

Първият дебел патриот в историята на България. Имали сме слаби, брадати, пъргави, хвърковати, но дебел патриот като Каракачанов - никога.

6

Анонимен

преди 7 години

Заловете тез *** инвалидите, подозираме че те са най-големия проблем, точно от там трябва да се тръгне всеки незаконен инвалид на кол.

5

Анонимен

преди 7 години

И депутатите сте прекалено много!

4

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Компромис ? Значи ще ги вдигнат с по 50 лева.То това "увеличение" вече го изяде скока на газа и парното ...

3

Анонимен

преди 7 години

Действайте ве ляляджии ко сте седнали да обещавате и лъжете, който се е хванал с тиквите е пил една студена вода. Пари няма щото ги окрадоха, а сега щом инвалидите ще ловите то е ясно как са нещата . От единия край лапаме милиoни от другия ще заловим инвалидите.