42

Анонимен

преди 7 години

Защо само всеки 7-ми ами здравите избягаха останаха само пенсии и инвалиди и швед/и

41

luckyman

преди 7 години

Прав е, абсолютно! *** из гетата, може да се каже, че изцляо са с ТЕЛК и "инвалиди"! Като такива, обаче крадат като за световно, каквото и където им свърне, безчинстват, сношават се перманенто между родата и пръкват непрексънато *** изчадия!

40

Анонимен

преди 7 години

Преди избори се обещава,а след избори не се изпълнява,това е "лицето"на българския политик.

39

Не знам как ще стане

преди 7 години

Никак не са малко онези съвсем здрави млади хора, които са се уредили да получат инвалидност. Пенсиите може да са жалки, но им осигуряват някакъв доход и това за тях е важно, защото нямат образование, нямат професии и изобщо не възнамеряват да работят. По "маалите" повечето деца са с инвалидност. Голямо преразглеждане ще падне!Друг огромен проблем - хората с болни стави са си истински инвалиди, не може да се качи в повечето коли на градския транспорт, но за ставите инвалидност не се предвижда!

38

Васо

преди 7 години

Има инвалидност във висока степен, щом гласуваха пак за тези дето преговарят за баницата. Инвалидност в друго измерение, а не такава за инвалидна пенсия.

37

инвалид

преди 7 години

Каракачана иска да ми вземе социалната придобивка

36

Анонимен

преди 7 години

При сегашните условия за живот и работа инвалидите даже са твърде малко.

35

Анонимен

преди 7 години

Ами тъй кат гледаме най-големите инвалиди и сакати са у парламента там ровете първо.

34

Анонимен

преди 7 години

Това ли лъжливо охранено прасе,доносник на ДС,ще защитава интересите ни!?

33

Анонимен

преди 7 години

С тез ин-валидни пенсии си накупиха яхти и заводи и хотели по морето, да ги убием със ток най-добре да сядат на елекрическия стол инвалидите.

32

Анонимен

преди 7 години

Както виждате може да са инвалиди, а може ли калинки да са министри ?

31

ИЗБИРАТЕЛ

преди 7 години

Каркачанов ти си патерица на герб.Погледни какво стана с реформаторите-това чака и теб човече доносник на ДС.

30

Гробокопач

преди 7 години

Какво се вайкате, сега патриотаре? Аз какво ви писах тук, много преди 26-ти? Паричният Фонд е най-дебелата и солидна патерица на ГЕРБ. Тя затова е създадена, да бъде патерица, на ГЕРБ. Щото какво е фразата " Заместваме ДПС като балансьор";)))? Една патерица сменя остарялата и неудобна такава.

29

ГЛАСУВАХ ЗА ГЕРБ

преди 7 години

ЗАЩОТО СЪМ ЕВРОПЕЕЦ...А , НЕ КЕЛЯВ РУСКИ ПИЯНИЦА!КОЙТО ОБАЧЕ Е ОБЕЩАВАЛ НЕЩО ---ДА СИ ПЛАЩА!!!АКО ЛИ НЕ---------ОСТАВКА!!/...поне докато е време/

28

Анонимен

преди 7 години

Как да не може всеки 7-ми да е инвалид? Не-инвалидите отдавна напуснаха България! А сега какво ще ги правим? Евтаназия??!!

27

пенсионер

преди 7 години

"Трябва да се намери компромис"... "Трябва да се намери решение..." Каракачанов, това са само общи приказки в стил дайте да дадем. Кажи как ще се промени КСО.

26

До "Креслив кра

преди 7 години

Ще отстояват принципи и няма да се коалират. Нямат нищо общо с политиката на ГЕРБ - ще бъдат опозиция и ще защитават България.Но за Вас принципи е непозната дума.

25

Анонимен

преди 7 години

Пак излъгахте пенсионерите.

24

Не гласувах за ГЕРБ

преди 7 години

Чакай бре, не съм гласувал за ГЕРБ, за да правиш коалиции с тях. Ако исках ГЕРБ, нямаше да гласувам за Вас.Съюзите ли се с ГЕРБ сте политически труп. Не искам да купувам газ и ток от ТУрция.Програмите ви са коренно различни от действията на ГЕРБ. Какво ви е мнението за уседналостта? Какво ви е мнението за повишението на цените? Какво ви е мнението за 2 милиарда фрегати, които БГ ще купи, за сметка на българите?Който се е съюзил с ГЕРБ, не е оцелял. Не се продавайте за жълти стотинки.

23

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Хайде...патриотите обещавали вдигане на пенсии,ами Тиквуний като нищо подобно не е...обещавал,защо има електорална подкрепа и...сформира кабинет;ейй това не мога да го...разбера