134

смехурко:))))))

преди 7 години

До Анонимен Малко прочетете .И отговор от Вашият другар Радев и Другарката Нинова поискай те СПРАВКА мемоарите на генерал Георги Милушев. .Милиони долари подарени на престъпни правителства който все още ние децата ни и внуците изплащаме.По 60.000 лева безотчетни на за храна и дрехи при средна заплата от 570 лева от 1956г.Как бе узурпирана властта тогава.

133

работник

преди 7 години

При управлението на БСП получавах заплата 3,8 долара / месец.Оцелявал съм с 20 стотинки на ден!!! Е при Бойко Борисов получавам 900-1000 долара месечно.Ама той бил притискал бизнеса да плаща по високи данъци.Ами да плаща-защо да съжаляваме ониябизнесмени дето внасят от едно китайско пристанище леви маратонки,от другото десни и докато дойде корабът са опаковани по чифт и се предлагат за по 200 лева в София?Ние какви други бизнесмени имаме?

132

Magda

преди 7 години

ВИЖТЕ СИ ПРАВОПИСНИТЕ ГРЕШКИ

131

Новите лъжи на ГЕРБ

преди 7 години

- Ние искаме промяна... - смело заяви Борисов, докато полагаше цветя пред паметника на Тодор Живков- Ние искаме нови лица в парламента заяви Борисов и назначи за депутат Цецка Цачева- Ние сме против корупционните сделки заяви г-н милиардер Бойко Борисов Лъжи и пак лъжи.

130

Янонимен

преди 7 години

До Генади Бг просперира при ГЕРБЧовече, направо ти завиждам.Сигурно не живееш тук. Щастлив и дълъг живот ти желая, където и да си.

129

Проваилата се БКП

преди 7 години

Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им стана ясно, че комунизма е невъзможен, те решиха да създадат котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин БКП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България под названието ГЕРБ. Конструктор на формацията беше Първанов, а изпълнител - Б Борисов.

128

MoX

преди 7 години

До Анонимен КЕВР в този си вид с председател видния "демократ" Иван Иванов,върл противник на АЕЦ Белене и Южен Поток беше назначена лично от Бойко Борисов по време на втория му мандат.Радев и Герджиков нямат пръст в тая работа.В тази комисия има мандатност,така че не се подменя.Благословиите за новите цени отнеси към Борисов.

127

Big Sha USA

преди 7 години

Поздрави само за американските ми фенове, срамувам се, че съм българин!

126

До120

преди 7 години

Че те ГЕРБ са много по-крадливи и от БСП и от ДПС.

125

Анонимен

преди 7 години

без никаква видима причина Борисов подаде оставка и предизвика предсрочни избори,които всички ние платихме.Казват,че искал да се отърве от бандата негодници от РБ,но това не е повод за избори.сега се набута с патриотите,които са гладни за власт вампири и ще му изпият кръвчицата.Емигрантското нашествие и шоковото поскъпване на цените ще му изядат главата.Пакх ке има избори и ако десните се обединят този път може и да загуби.Завинаги.

124

dedko

преди 7 години

4 години сега патриотично ще санирваме а после като почнат да падат старите, хубави санирвани панелки трябва да търсим къде да настаняваме тези хора

123

БАЦЕ

преди 7 години

БАЦЕГЛЕДАЙ СИ НАЙ-КРАДЛИВИЯ КМЕТ НА ПЛОВДИВ ИВАН БОРИСОВ ТОТЕВ ПУСНАТ ПОД ГАРАНЦИЯОТ 20 000 лв. И ПРОДЪЛЖАВА ЯКО ДА КРАДЕ.НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.

122

Борисов 3

преди 7 години

Ще до съсипя българския народ!

121

сорос

преди 7 години

Имам една торба пари за протести

120

Анонимен

преди 7 години

хайде лека ви пръст

119

Чичо Пич

преди 7 години

Народа каза кой!! Не вие драскачи

118

до 130

преди 7 години

Орешарски пък беше другата крайност-чудеше се от кой вход да влезе досущ като партизанин преди 9 септември.Бойко не е добър-много меко действа.Трябва ни Пиночет който да затрие окончателно червената чума.Ако имаше такъв у нас моят глас пожизнено би бил за него.

117

Корнелия Нинова

преди 7 години

Правителството на ГЕРБ няма да издържи дълго. БСП ще се възползва от това и ще натрупа активи за сметка на ГЕРБ, които ще трупат все повече негативи.

116

Дръндер

преди 7 години

Убийствените цени на тока и парното ще свалят Бойко от власт за това нека не се разполага удобно. Часовника тиктака. и скоро Бойко ще трябва да подаде оставка. Защото е мижитурка. Да чухте до сега коментар от него за цените за парното. Той май забрави че заради тях го свалиха първият път. Е ще му припомним. Тик так Бойко тик так.

115

САМО БСП

преди 7 години

Борисов само ни разиграва на предсрочни избори, затова няма да гласувам за него. Орешарски беше сериозен и не си подаваше оставката доброволно, затова ще гласувах и ще гласувам за БСП, защото те са по сериозни и отговорни. Като са взели мандат ще го изпълнят до край и няма да се отказват доброволно, защото така им е скимнало. БСП си подава оставката само, когато народът я поиска.