53

!

преди 7 години

?

52

Осман

преди 7 години

До Това е верно...72% от световните запаси на бор, се намират в Турция. Турците разполагат и с 90% от световните запаси на бор.

51

Това е верно...

преди 7 години

Наистина , поне 60% от световните запаси на така наречения боракс (бор) , се намират в Турция. Имам познат в рудника който работи там.

50

Не ми е ясно

преди 7 години

Не ми е ясно какво е гюленист, но знам че Местан така изпързаля Ердоган, че няма да му се размина за това това унижение!

49

Анонимен

преди 7 години

До ХА-ХА-ХАААААААА...В ТУРЦИЯ СА 80% ОТ СВЕТОВНИТЕ РЕЗЕРВИ...-------------------смешкооо, ***. дали не са 1000% от световните резерви там?преди да пишете, помислете малко. В случай, че не можете да мислите, не пишете...........***, чети повечко бре! Преди да пишеш чети!Ако четеше щеше да знаеш, че наистина над 80% от известните находища на химна.елемент бор се намират в Турция.

48

РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ

преди 7 години

ХУБАВО ГИ ВИЖТЕ ТЕЗИ НА СНИМКАТА ! ВСИЧКИ СА ГЛАВОРЕЗИТЕ НА ТУРСКИЯ НАРОД !

47

Анонимен

преди 7 години

Защо ли си мисля, че никакви "гюленисти" не са "издирвали", ами са водили идеологическа подривна дейност спрямо българските държавност и са събирали информация на терен, с оглед на бъдещи "посещения", "референдуми" и "морална" подкрепа на мохамедани за повече "права и свободи"???? Защото вълкът козината си мени, но нравът - не, а това е реалната дългосрочна политика на Турция към нас!

46

С просто око

преди 7 години

Какво има да следят - който си купи книга е враг! Щом може да чете е враг! И изобщо всеки, който не е с него,е враг!

45

Анонимен

преди 7 години

Да се забрани в Бг. имамбаялдъ.

44

Ганьо

преди 7 години

До ХА-ХА-ХАААААААА...В ТУРЦИЯ СА 80% ОТ СВЕТОВНИТЕ РЕЗЕРВИ...-------------------смешкооо, ***. дали не са 1000% от световните резерви там?преди да пишете, помислете малко. В случай, че не можете да мислите, не пишете.

43

Вай-вай...

преди 7 години

Отиде Гаранти козата, барабар с архидиковите мераци!

42

да ходи някъде друга

преди 7 години

Мюсюлманската религия не е подходяща за българите.Просто това положение неприлично за мъже и то пет пъти на ден, че и да си блъска човек главата в земята . . .

41

Анадол

преди 7 години

Да се неначуди човек,защо му създават зорове на тоз добър чиляк Ердоган?

40

Манолски

преди 7 години

аз съм Гюленист хайде да дойде имама да му оскубя козята брада, смешници такива да бият чело в земята и да не ми се правят на голямата работа

39

zzp nl

преди 7 години

Na 16 april davola erdogan takiv samar ste mu plesnat na zurlata mu napravo ste poluchi sirtsebiene na dupaka,a pisesti te te tuk kircaliyski ak trove togava ste im vidite skapanite im fiziyinomiyi.

38

До Ястреба

преди 7 години

Виж си *** и не се занимавай с Българите!

37

100% ТURK

преди 7 години

А в момента Лондон се тресе от сблътъци и стълкновения. ....!!!Над 2000 полицаи се бият в буквалния смисъл с протестантите.Да видим прозрачната евро медийна пета колона , щехя отрази ли или ще я скатае тази новина. ...

36

до ХА-ХА-ХААААА

преди 7 години

И като се събуди видя, че си спал на отворен прозорец, краката отвити, а дупето захапало чаршафа с полумесеца. :)

35

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Ердоган е щастлив след изборите в България.Досега си имаше само един пощенски гълъб за Европа - Бойко Методиев Борисов.Вече ще си има цяло ято канарчета в лицето на Волен, Валери и Краси Каракачанов. :)Хвала на такивИ "патриоти" !

34

Анонимен

преди 7 години

И къде е новината тука?! Турция разбира се че ще следи всеки който застрашава националните и интереси! Ай сиктир, дами и господа - поредната (не)новина за Турция, изсмукана от задно отверстие!