50

8888

преди 7 години

Най-добре е да има нови избори!

49

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДо 2020 година има да се разпределят 37 милиарда.Какви 37 милиарда, най-много 600 мил на година получаваме от ЕС, по малко отколкото внасяме. И то не за технолигии, производство ами за магистрали и балетни зали по селата. Да не са луди да ни спонсорит да развиме икономика, те и без това си имат безработица и се чудят къде да си продават стоките.

48

Анонимен

преди 7 години

До ДО ф 46 Какво ще кажеш за червената мафия?Ами,че в Брюксел и европейските социалисти не искат БСП.Последният път им спряха фондовете,а днес Радев,Йотова и Нинова ,ронят клокодилски сълзи за руските олигарси,които са главната причина за продължените санкциите срещу Русия.

47

Комуняга в резерв

преди 7 години

Ние сме на всеки километър оттук до края на света! Венсеремос другари! Арива арива андале андале! Наздоровье!

46

Анонимен

преди 7 години

Борисов няма завършен мандат, няма и да има. От официалните разбивки на гласувалите, става ясно, че Герб побеждава в ромските махали, оттам дойде и преднината му пред БСП, иначе въобще нямаше да са първи. Този човек просто не става да управлява... Но сега зорлем трябва да се сглоби някакво правителство заради председателството ни на ЕС, за да не се излагаме съвсем, после пак ще ходим на избори.

45

Анонимен

преди 7 години

ПатрЕотите са лайн.ри!

44

varg

преди 7 години

Революция искам

43

ГЕРБ

преди 7 години

Квот има ше оберем... СЛЕД ТОВА НЕ НИ ТЪРСЕТЕ ОТИВАМЕ В ЕВРО КЛУБА НА ПЪРВА СКОРОСТ

42

Анонимен

преди 7 години

Както са казали още в древния Рим-дайте на народа хляб и зрелища.На нашия му взеха хляба,но му оставиха зрелищата и той пак доволен.На такъв народ-такива управници.

41

ДО ф

преди 7 години

Корнелия никакви избори не е загубила.Мафията ги фалшифицира за пореден път като купи ромите и ЦИК,защото се уплаши от една жена.За Корнелия добрите дни тепърва предстоят.Това е последният валс на Бойко Борисов,който ще продължи 7-8 месеца,докато големите финализират новата подялба на света.

40

А Н Т И

преди 7 години

Следващият премиер да вика екипа на Маковей.Ако му стиска.С българин начело не се оправят нещата.

39

Анонимен

преди 7 години

Рубладжийтее вият на умряяло :)

38

KURzneli

преди 7 години

dobre de kak me vigdate da bachkam za nekoi kupek kato toq na pik4ara za 500lv 2/2 nema kak da stane sha vegitiram sha gladuvam ama iog na puk na vseki i vsichko ili plashta 2000 lv chisto bez izmamnite osigurovki mosigurovki ili da si bachka sam gubreto mirizlivo are u Levo

37

Анонимен

преди 7 години

До 2020 година има да се разпределят 37 милиарда. Ти с кой акъл мислиш, че ГЕРБ ще изпуснат това да стане и ще нацупят да предоставят това на някой друг да го прави?Правителство Борисов 3 е вече бетон.

36

Анонимен

преди 7 години

Предлагаме да участвате в подкрепата на експертно европейско правителство, без участието на тикви, ксенофоби, комунисти или ДС агенти. Така или иначе, герб вече три пъти доказва, че не може да управлява страната без пътни фондове два провалени мандата и една провалена кандидатура за президент. Нямате кадри. Имате само калинки. И тиквен мерак. Голям мерак. За съдебна реформа забравяме, защото ще трябва да я прави мутрата от СИК и неговия приятел Цацаров.

35

Анонимен

преди 7 години

Необходимо е свикване на ВНС, със следните задачи:1) ВНС премахва безконтролната власт на главния прокурор 2) ВНС въвежда механизми, които позволяват отстраняването на корумпирани прокурори, съдии и следователи 3) ВНС премахва всички имунитети, в т.ч. на депутати, съдии, прокурори, президент 4) ВНС намалява броя на депутатите до 100 5) ВНС се заличава като институция Всичко друго е продължаване на лапкането и папкането!

34

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 32Ха-ха-ха....че това си е ОТРАЖЕНИЕ НА НАШАТА СЕГАШНА (вече 27-годишна) политика! Срам и позор!

33

Анонимен

преди 7 години

А аз едно не мога да разбера:Защо на "Атака" и Сидеров им беше нужна коалиция след като има едва 318 513 души гласували за това обединение??Че,гласовете само на "Атака" сама като партия до сега винаги са били около 400 000 или от тази коалиция полза никаква само дето ги мъкне на негов гръб!!С тях или без тях щеше да влезе така или иначе в парламента!!

32

Анонимен

преди 7 години

Очертава се златния пръст на Сидеров да се вдигне отново в името на "стабилността".Нищо,че ще стъпче обещанията към хората,които го избраха.Той добре знае,че ако свали г...щите сега,следващ парламент няма да види,затова ни баламосва с някакъв консенсус.Това означава ли хората да забравят за пенсии и заплати,картелите,чуждите ЕРП-та и всякакви други концесионери пак да си разиграват коня и въобще отказва ли се от обещанията си и ако,да,е политически труп.

31

Анонимен

преди 7 години

Ей,патриотарете,както се правихте на мъже пред оная забулена бабичка,така се направете на мъже и пред избраната ЛИЧНО от Бойко Борисов КЕВР,която в момента слага точка на Българския етнос и въобще на Българската държава.Или като надъшихте къкрещия казан с мръвките се уплашихте БАЙ ви Х... да не ви отбие като прбозали телета.