64

Г-н Лос

преди 7 години

А ,дали Витков не е вече прпаднал алкохолик,защото много добре го знам как без пиене започват да му треперят ръцете.Гласувайте за ей такива изпадняци,свикнали да гледат мекото на хляба ,без 1 мин.трудов стаж.Искаше да точи държвни парички и да си сложи *** в нов Мерцедес и само да пуска *** си статуси във фейсбук.Добре ,че е останал малко мозък в главите на българите и не го добутаха в парламента този клоун.

63

Шоп

преди 7 години

До БунтовникНе може да свалиш едни от власт и на следващите избори пак тях да качиш-------------Това в коя държава се е случило?

62

мдаа

преди 7 години

Тоя не пърдеше ли на екрана на едно предаване .Сега ще пърди в софийска община.

61

не измисляй

преди 7 години

До БунтовникНе ги е свалял от власт никой.Те сами подадоха оставка.

60

Бунтовник

преди 7 години

И аз хвърлих оставка повече не мога да живея тук.Ще се възползвам от това че сме в ЕС и ще си потърся късмета в чужбина.Не издържам вече.Шизофренията на тоя народ край няма.Не може да свалиш едни от власт и на следващите избори пак тях да качиш т'ва не е нормално явно хората тук искат промяна към по лошо а не към по добро.Е няма такъв народ.

59

полковника

преди 7 години

Едно магаре да сложат от ГЕРБ и него ще изберат.Що за народ е това?

58

bolbov

преди 7 години

Благодарен съм на Г_н Витков, че изпрати се де са рската гмеж на вечно кино.Без неговото съдействие умните и красиви демократи току виж биха допълзя ли до парламента. Сега го препоръчвам за личен съветник на ББ

57

Анонимен

преди 7 години

Той си заработи милиона от партийните субсидии за още 4 години. Дреме му на...салфетката;)

56

AZ

преди 7 години

която до скоро беше съюзник на Реформаторския блок,------------------------Мароооо, "доскоро" е наречие и се пише слято.

55

Анонимен

преди 7 години

Човекът си изпълни задачата, поставена от тъста му. Сега му е весело.

54

упс...

преди 7 години

Имаше навремето един депутат който, като научи че са го избрали за вицепремиер се изцепи и каза:"Е...а си държавата щом мъ избраха за вице" - казваше се Нейчо Неев."Мъ, не е виновен който яде баницата, а който му я дава"Те затова са казали "Т...ъп народ, слаба държава!"

53

Анонимен

преди 7 години

Защо ни занимавате със тоя *** едни се потапят във джакузито други във чалгата.Какво ни интересуват такива *** влизащи в политиката заради келепира Я ни кажете какви са идеологиите на партията му да раздава кебапчета може би.

52

th

преди 7 години

Ако извадят партията на Марешки заради нарушения и ДОСТ заради етническата й същност, тогава РБ+ГН дали биха прескочили 4%? Или касиране на изборите? На падишахът ще му е невъзможно да направи правителство само с ОП и му трябва РБ. Въпросът ми е сериозен.

51

Анонимен

преди 7 години

Ами, какво му е на Светльо - и участия си има, и е общински съветник, няма семейство, което да трябва да гледа, вие му мислете ;)

50

!

преди 7 години

Е ТОЙ БРИГАДИР ЛАНСИРА И ББ АМА НА НЕГО ПО МУ ВЪРВИ!!!!!!!!!

49

Анонимен

преди 7 години

А, какво пеят?-"пари горе, пари долу..."

48

Анонимен

преди 7 години

Вие му завиждате, бре!Искате и вие, ама няма.Ето на, как си пее сега и ви се смее, а вие се ядосвате.Той иначе е идеалист, ама на, съдба.

47

Анонимен

преди 7 години

А, Светльо вятър го вее на бяла кобила, дреме му.

46

Анонимен

преди 7 години

"ами по-Убаво ли е...?"Не. Не е.Всичките са за кашмер.Дайте сега да си изберем най-малко срамотните.Егати мерките и теглилките имаме.

45

гюнтер

преди 7 години

Ами по-Убаво ли е в ефир да се изцепиш като най-големия каруцар "бай х о й". Ако не се сещате- Рамадан Кънев във сутрешния блок при Антон Хекемян .