59

Д Б

преди 7 години

ЕТО ЗАТОВА НЕ ГЛАСУВАМ. КОЙТО ГЛАСУВА, ТОЙ ДАВА ВЪЗМОЖНОСТ НА ДЕПУТАТИТЕ ДА ПОЛУЧАВАТ ТАКИВА ПАРИ И ДА ПАРАЗИТИРАТ НА ГЪРБА НА БЕДНИЯ БЪЛГАРИН! ЦЯЛАТА РАБОТА В ПАРЛАМЕНТА СЕ ВЪРШИ ОТ ЕДНА МАЛКА ЧАСТ ОТ НАРОДНИТЕ ПРЕДСТАВИТЕЛИ. ДРУГИТЕ СА ПЪЛНЕЖ.

58

искам 120 депутати

преди 7 години

Сега дано ви се изясни - за това е борбата, партиите иначе си играят цирк и се плюят, а като опира за пари и привилегии как никоя не предлага да се намалят!! или да са 120 дУпетати колко увъртът и си траят, отклоняват вниманието с глупости...дано народа намери сили да си защитава интересите!

57

Чиновник

преди 7 години

А къде са парите за прослужено време на другите редови служители и работници на тр. договор?

56

Ще повервам

преди 7 години

в социалистите , ако първи се откажата от свръхзаплатите си в полза на бедните. нали са социалисти

55

ШАРАН БГ

преди 7 години

Колкото са по-вече, по-добре ще кроят законите. Колкото са по-дърти -- са по -мъдри !! Колкото по-вече пари вземат - и като заплати и като партийни субсидии- толкова по-смело и гордо могат да застанат до колегите си европейци. Защо в Дания няма криза ?? КОКАЛА, БАЙНО, КОКАЛА ! Референдум ли ? На-а-а референдум! " Ти го плюеш, то вика - От Бога росица "

54

Ники

преди 7 години

Ако си останем в къщи един месец всички, ще получат ли заплати и пенсии?

53

Вземете

преди 7 години

и раздайте парите им на бедните пенсионери, те са много по-ценни

52

!!

преди 7 години

Тези ДЕПУТАТИ-ПЕНСИОНЕРИ с НИЩО не са ЦЕННИ за РБългария и да НАПУСКАТ НС! Така както НИЕ също висшисти, интелигентни напуснахме работата си, предупредени писмено, че "НИ Е ДОШЛО ВРЕМЕТО"! Не сме обидени- това е ЖИВОТА!;-))Има млади енергични и дейни, с по-бързи мисловни връзки! Само като ги гледам.... ЗАЩО СА ОЩЕ в Парламента? Заради парите???

51

анонимен

преди 7 години

Скоро в България ще останат само депутатите и парламента! Дори и пенсионери няма да има!

50

Анонимен

преди 7 години

ей не се наядоха бее - големи труженици!

49

позитано 20

преди 7 години

До Анонимен 40 Ей байно,Бойко каза че трябва да взима най малка 10 000, а не че ги взима.Или не чуваш добре , или нарочно лъжеш като дърт комунист.

48

ох котйооооооо

преди 7 години

как беше (дърт козел млада върба лющеше)....бесмъртни!нека младите малко помислят1

47

Анонимен

преди 7 години

Има 2 начина България да се оправи:1. Народа да изнесе, собственоръчно всички депутати, мутри и приближените им хора и фирми, и да се лее кръв.2. България да се повлияе от световен катаклизъм или война.Вероятността вариант 1 да се случи клони към нула...

46

Президент

преди 7 години

Моля, моля и аз съм пенсионер, никой да не ми взема първото място за доход,защото все пак съм държавен глава.пенсийка + заплата на президент = на държавен дълг "кеф"

45

Край

преди 7 години

Брей и тук като оня дето не може да говори с отворени очи - Андрей Райчев има депутатофили дето си защитават избраниците. Чакайте - Лъчо МОЗЪКА такива закони ще ви напише че България ше се оправи отраз.

44

Край

преди 7 години

Референдума искаше да ги избираме ние, да нема субсидия И депутатите да са 120 Ама "политическата класа" не ще - Вие дето сте от 2, 3, 4 и н-та класа как сте добре ли сте? Спите ли?

43

анонимен

преди 7 години

В тази държава, най-добре е да си депутат, пенсионер или ***! А депутат-пенсионер си и направо приказка!

42

анонимен

преди 7 години

Аз, за пенсионер не съм гласувала и няма да гласувам! Те не трябва да бъдат в листите, а да си гледат старините! Работили са достатъчно! Ако се чувстват работоспособни, нека да развиват собствен бизнес, а не да са на държавна хранилка!

41

соцялно слаб депутат

преди 7 години

Тия пари пенсионерите-депутати ще ги получавт защото те много са работели за благото на родината,а българския пенсионер все реве че 162 лв с 40г трудов стаж не му стигали парите,каква наглост само.

40

От Шоплуко

преди 7 години

Епа ете, казаха ли ви, дека пенсионерите са кръвопийци? А па вие не верувахте!Видохте ли сега, че това е верно!