35

Анонимен

преди 7 години

2-3 годинки в панделата ще им се отразят прекрасно на младежите. Имат нужда от попляскване, а там е пълно с големи черни патлаци!!!

34

Анонимен

преди 7 години

До: прosтотия българскаНямам против, че се самообиждате и че осъзнавате, че сте ***/а, това е добро начало. И някога да Ви е хрумвало, че днешната младеж, са вчераяните деца, чиито родители не са им обръщали внимание и че еци най-вероятно утре ще стане същият гамен! Не, не е геройство да родиш, геройство е да отгледаш човек и ако не можеш, не прави бебета!

33

Анонимен

преди 7 години

И майката е толкова поне виновна. Когато имаш отговорност - понасяш си я. Като си самотен родител няма как да продължиш да бачкаш на кораб. Сядаш си на ... и си търсиш нова работа, която ти позволява да си до детето.Само че като я гледах по ТВ-то, имам подозрения, че родителката не би издържала психиатричен преглед без освидетелстване.

32

прosтотия българска

преди 7 години

Ако не можеш да си гледаш детето не раждай. Майката е виновна, че изкарва пари в чужбина, защото България е коchина. Бащата бил виновен - абе, хора, съвземете се. Жена, която се е навила и е родила в тази уsрана държава, която помага само на определен етнос е герой. Да не е виснала на помощи, че да я вините. Всеки изкарва прехраната си по няакакъв начин. В случая имам двама младежи, които са олицетворението на днешната младеж. Затова БГ кеnефа наяма да се оправи. Манталитета тук е сбъркан. Чао !

31

???????

преди 7 години

Не оправдавам действията на младежите, но къде е отговорноста на бащата на Александър , поел ангажемента да гледа детето? Според мен основна вина за случилото се има и майката! Милиони в България живеят тежко, но си гледат децата. Да си нарамиш цигулката и бегом по корабите в Европа, не е единственото възможно решение? Къде в случилото се е и бащата на малкото дете? Въпроси, въпроси......?????

30

Анонимен

преди 7 години

А майката и бащата няма ли да си понесат наказанието? Не са ли те пряко отговорни за случващото се с детето им? Едната си хванала шапката в чужбина, другият го оставил на непълнолетни келемета???

29

месара

преди 7 години

бе тия двамата още ли не са в централния ?! там за тях ше се грижат едни батковци и чичковци , е , ше трябва да си сменят имената с женски - кви девойки ше израснат там , и на умения различни ше се научат .

28

Анонимен

преди 7 години

Това да случиш на кофти родители е много лошо.

27

Анонимен

преди 7 години

---->17 годишна девойка влиза за преглед с майка си в кабинета й. Установява се наркотична зависимост, хепатит А, хепатит С, хламидийна инфекция. Майката на ръба на нервния срив, деойката я успокоява с думите : "Спокойно, нали не съм заразана със СПИН"...Те такива ми ти особености.

26

Анонимен

преди 7 години

по 50 години затвор, без право на помилване !

25

Анонимен

преди 7 години

Тея двамата са ясни, но ако *** съдии подминат "майката", просто не знам...

24

Анонимен

преди 7 години

До 22спокойно, освен че обществото ще се грижи за тези двамата докато са в затвора, самите затворници ще се погрижат за по-специялните им нужцди

23

Анонимна

преди 7 години

Най-искрено съчувствам на майката и дъно тия изверги да си получат заслуженото в затвора .***

22

Анонимен

преди 7 години

не искам да се изхвърлям, но ако един от тея *** беше мой син... аз щях да го залича от лицето на земята. Добре че са достатъчно млади та да не могат да се възпроизведът. Генетично увреден материал са тея

21

Американ

преди 7 години

До Лина(21)Таман щях да питам и видях че е станала дума.Издръжка плащат, ама все пак всичко си има граници. Иначе детето е трябвало да ходи на детска градина, защо не е не е ясно?Ясно е обаче, че бащата е по-*** и от майката..

20

Ivan

преди 7 години

А как ще бъде наказана майката, след като е оставила детето си на тези хора, очевидно с трайни пр

19

Анонимен

преди 7 години

Споко, ще полежат 2-3 години, ще се забрави както всички останали подобни случаи в тази държава и ще ги пуснат. А през тези 2-3 години ние ще се грижим за тях с нашите данъци.Класическо БГ правосъдие.

18

Лина

преди 7 години

Един не попита къде е бащата... И бащите би трябвало да носят отговорност в 21 век, ако не за гледане то поне финансова. Ако плащаше издръжка можеше и да не се налага да пътува по кораби майката, за да оцелява. Една БГ трагедия е това

17

Върбан Брястов

преди 7 години

До MAKEDON Македонче .Ние Българите сме правили много грешки ,така е .Една от тях е Георги Димитров. И ако не бяхме допуснали тази грешка ,сега ти щеше да говориш и пишеш на правилен български .,

16

Някой

преди 7 години

Сега е време да осъдят и майката за безотговорното и отношение към детето!