77

Иван

преди 2 години

Надявам се администраторите да изтрият поста на Дънди Крокодила, който е проява на грозен мизогинизъм. А колкото да самия Дънди Крокодила, той би трабвало да зане, че това е психологична аномалия при която мъже изпитват патологична необходимст да изрязяват омаразата си към жените използвайки доли елементарни връзки и причини. Добре е да се насочи към специализирана помощ.

76

Дънди Крокодила

преди 2 години

Дори след повърхностен анализ мога да кажа, че определено Сидни е жена. Личи си най-вече по заядливите и словоизлияния на определени интервали от време. Лошото е, че пише под влияние на някакви неизвестни нам субстанции, които тук в Куртово Конаре ги няма, но пък в Австралия явно са на всеки ъгъл и очевидно са евтини и лесно достъпни, щом тя може да си ги позволи. Сигурно е жалка гледка като се търкаля по канавките, но слава богу, не сме там да излага и нас освен себе си. За жалост лош пример...

75

Неграмотни сте !

преди 2 години

Пише се СВАТБА !!!

74

Анонимен

преди 2 години

Друго проявление на дислексия е неспособността за логическо мислене. Няма никаква корелация между моята квалификация и твоите комуникационни проблеми. Както и липсата на връзка между моите професионални умения и неетичното и незаконно "хакване" на чужди сайтове. Следваща проява на дислексия са неясно изразени ценности, които се изразяват в елементарна меркантилност. И поредна проява на дислексията е склонноста към разкриване на подробности от личен характер пред непознати във форумите.

73

bai_jordan

преди 2 години

Дислексията е като Левски на 21 век, ако пИчеля, пИчеля за себе си, ако губя, губя за цял народ. Обикновено върви с шума на парите. Брат, а ти в кой клас можеш да хакаш акаунти като мен е? Като пораснеш къв ше станеш? Сводник или високо квалифициран безработен? Само да не свършиш като ниско платен даскъл без пукната "дислексия"

72

Анонимен

преди 2 години

Твоята дислексия се изразява в допускането на елементарни граматични грешки, които се правят от посредствени ученици между четвърти и седми клас. Също повтаряш едни и същи неща многократно - това за заплатата ти си го писал най-малко хиляда пъти в този сайт.

71

Татул

преди 2 години

А дано докато се гмуркаш да те срещне бяла акула, че и там трябва да има цензура.

70

bai_jordan

преди 2 години

Дислексия къде? Гмуркам се в рифа сред най райския край на планетата обикалям сред уникални места и взимам 5 цифри долари на месец. Дай боже всеки му дислексия в повече!

69

Анонимен

преди 2 години

Умишлени грешки, с които се опитваш да прикриеш дислексията си. Повтаряш едни и същи истории 10 години. Нищо интересно.

68

bai_jordan

преди 2 години

Даскале ти само сваДба ли намери правописна греЖка? Четеш ли под снимката или си чyкча писател не читател? Природата е екста, гледаме миграцията на китовете. Не е бомбастична и не гледаме миграцията на мините от Одеса. Айде поздрави от Сидней Австралия, от някъв акаунт от 2009 бай йордан

67

Анонимен

преди 2 години

***,сваТба се пише!

66

Анонимен

преди 2 години

Синди я кажи нещо за наводненията по райските кътчета на земята, нещо инфраструктурата не издържа на природните явления а?

65

Анонимен

преди 2 години

Сидни, шамари?

64

aa

преди 2 години

Пише се сватба, от сват

63

Референдум

преди 2 години

Промяна на името на улица Козяк на улица капитан Димитър Списаревски.

62

Света ти се изчерпва до табелата Винетка, затова ще си инсайдер цял живот. Аз и в други държави съм живял, и планетата съм обиколил, най далечния аутсайдер на цяла планета разтояние. Търкай билетчета и зяпай турски сериали. Остави Планетата на нас аутсайдерите, ти си интегрирай украинци и афгани и никога няма да си аутсайдер

61

селянинът с колелото

преди 2 години

синди човече, живей си живота и спри да ни натрапваш това колко си се комплексирал - в БГ аутсайдер, там - още по-голям. Смешно беше в началото да те четем, но вече си повече от банален. Хайде, спри се моля те. Бъди здрав.

60

Не помня да съм работил с теб нито да сме те питали какво ми е нивото? Ти Австралйския говермент ли си че ми знаеш нивото? А кое е високото ниво кралицата ли? Ти от кралския двор ли си? Щото аз "ниското ниво" имам софтуерна компания, името ми е публично, движа куп проекти с Австралйския говермент, и съм член на техническата комисия на една федерална банка. Не ме брига от кое френско гето с мароканци пишеш или от БГ, но като стигнеш моя level се обади или заповядай до центъра на Сидней

59

Анонимен

преди 2 години

Имаш изключително ограничено мислене и си мислиш, че всеки, който се гъбарка с теб живее в България, да не говорим, че най-фрапиращата битка за олио в последните седмици е от Франция. Да не говорим за битките в САЩ когато има някакво намаление в Уолмарт. Да повторим - като програмист не си на високо ниво и единствената причина, че имаш работа е, че Австралия има някаква рестриктивна политика по отношение на китайците и индийците, а отворят ли границите за техните специалисти ставаш безработен.

58

Поне са достатъчно грамотни че да не живеят в панелно гето и да не събират капачки и да не се бият за олио. Със сигурност ти се смеят като те дават по международните новини- балканския макак достигна нови постижения в мизерията и всичките й аспекти