83

?

преди 2 години

Шегаджия, принтирай ново листче, че това се е поскъсало вече

82

Боби

преди 2 години

Ню пикчър, сейм ботъл, просто е :)

81

Анонимен

преди 2 години

Синдьо, време е да пращаш нова снимка и да продължаваме лафа.

80

Анонимен

преди 2 години

До отАвстралияСидней . Нищо забавно не виждам в това постоянно да убеждаваш колко си на level. Напротив забавно е да ти обясняват, че не си и ти да се пънеш да го доказваш с изтормозената бутилка за еднократна употреба. Има забавление, но ти не си негов субект, а обект.

79

отАвстралияСидней

преди 2 години

До 81, не знаех че емРепортер ти е бащиния и нямам привилегия да пиш тук. Щом говориш за проблеми със самочувствието и общуването значи и ние трябва да сме като теб, обезателно? Аз пиша за забавление, това не е ли от нещата които не се купуват с пари?

78

oтСиднейАв$тралия

преди 2 години

До 80, чистите математики са 7 но като добавиш още предмети с 90% математика същина излизат май бая а? Ти си го смятай както искаш. Не помня да съм демонстрирал каквото и да е на анонимен панелистанец някога. Нещата с които се занимавам не са за твоя бит и култура, заповядай в офиса в Сидней или Канбера ако стигнеш този level. Началници имаш на тръстиката дето бачкаш. Ръководителите сме с личностни качества ценни на съвсем друго ниво в хранителната верига. Не ми пречи дали си ме знаел вече

77

Анонимен

преди 2 години

Сидней$, едно не мога да разбера. Защо след, като взимаш супер много пари, живееш на супер яки места, изпитваш нужда постоянно да го показваш и то като анонимен в този сайт? Защо не си се наслаждаваш на уредения ти и прекрасен живот, ами трябва да ни го демонстрираш постоянно? Имаш проблем със самочувствието и с общуването в реалния живот според мен и си мислиш, че провокираш завист в четящите тук и това те грее. Ставаш за подигравки, щото някои неща не се купуват с пари.

76

Анонимен

преди 2 години

Сидни, в предния пост бяха 7 математики, сега станаха дузина ;)Определи се ;)Наоколо никой не се гордее с това, че има Магистър инженерни науки. Просто си вършим работата. Много се съмнявам някой да те е слагал началник някога. Щеше да си оправил комплексите до сега. Освен това не притежаваш стандартната за математиците рационалност на мисленето, така че вероятнио си с Мастер Енженер по ланценосене ;)Навремето ми показа колко ти е капацитета по ИТ секюрити... Знаем те вече..

75

Анонимен

преди 2 години

Ами вземи отскочи до Малдиви при Николета Лозанова ( тя сега е там , само не лъжи ,че не знаеш коя е)да ти завърти една ч ... че да освободиш напрежението , че малко си напрегнат .

74

отСиднейАв$тралия

преди 2 години

В кръчма не съм влизъл от десетилетия. Може, но ще е след като обиколя 80-те острова на Бариерния Риф. И защо да летя за БГ, луд ли съм? Че аз се махнах да не гледам панелистанци индуси. Пиши Bulgaria в тубата, най отгоре излизат най гледани видеа от цял свят с милиони гледания за Малки булки и тн. как даваш курбан. Аз за една надница си летя до Малдиви, Фиджи, Филипини, Бали. Ти до къде стигаш с една надница? До съседното сел0?

73

отСиднейАвстралия

преди 2 години

До 75 сигурно говориш за мен, защото съм следвал дозина математики. Като магистър инженер съм прагматик и затова сме ценни защото можем да прилагаме теорията в реалноста. Мен също можеш да ме намериш в интернет, защото закона изисква прозрачност при управлението на компании. И се забавлявам тук когато не скитам до някое уникално място, като вчера и се прибрах късно и днес съм каталясъл

72

Анонимен

преди 2 години

Стига сте го нападали така Синьо, че ще превключи на някои от другите си шизофренични личности или не дай Боже по лошото пак ще напише , че никога повече няма да влиза и коментира тук ( дай Боже).

71

Анонимен

преди 2 години

Синдьо, аз не съм бил част от диалога ти досега, но според мен имаш огромна грешка по отношение на хората с математически способности. Не всеки математик става за софтуерен инженер, но един софтуерен инженер знаещ отлично математиката може да стигне много по-далече отколкото може да си представиш. Познавам хора работещи в САЩ и Канада с магистратури/докторати от западни университети, които са много нива над теб. Може да ги намериш сам с търсачката на Гугъл. Иначе, жив, здрав и щастлив да си!

70

Майнъ

преди 2 години

Сидни, чета те, но рядко пиша... аз за разлика от другите, вярвам че си в Австралия, но не вярвам в прекрасния ти живот и ще ти кажа защо - факта, че си тук постоянно, че търсиш провокацията, че пишеш нон-стоп означава, че живота ти е скучен, означава че си сам и тук се "забавляваш"...Нищо лошо, знам че живееш добре, но не всичко е "цветя и рози", както се опитваш да го изкараш. Бъди здрав и намери утеха в живота си!

69

отСиднейАвстралия

преди 2 години

До 72, ами то ти личи че си републикански по математика. В БГ такъв като теб ми дадоха да го ръководя в отдела ми. Пълен бот. Видях се в чудо какво да го правя. Ама отговорностите са на мойта глава. Аз също съм учил 4 Висши математики и 3 допълнителни, но като магистър инженер имам способностите да мисля и да съм прагматичен в реалноста. Няма да хабя живота си с ботове като теб. Живея на най малко населениото място 20 милиона на целия континент и живота ми е изпълнен с уникална красота и $$$

68

Анонимен

преди 2 години

Сидни, как се досети, че съм републикански по математика? Никога не съм го споменавал в интернет... Е не е като да си с клеранси и ВПН до говерномента, но мисля пак е нещо. А ти навярно наистина не си се прибирал от както си заминал. Нямаш идея какви кръчмички са направили хората. И бутикови винопроизводители, и малки локални пивоварни... Какво става, защо не си се прибирал? Да не те търсят за нещо? Крадец нещо? Или няма парички за билети? Всичките във фютчърси ли ги слагаш?

67

До 70:

преди 2 години

90-те години всъщност са срама на България, който предизвика отвращението и масовата емиграция на всички нормални хора. Мутри, които до преди бяха галените деца-спортисти се гавреха с народа. Виждал съм мутри с пушки-помпи и автомати около центъра на града. Мутри заплашващи шофьор на междуградски автобус, който според тях им засякъл Мерцедеса. Мутри влизащи с шутове в мелница. Безсмислено насилие - кому беше нужно това? Мутра е и Борисов. Много хора стоят в чужбина точно заради 90-те години.

66

Анонимен

преди 2 години

Според мен не е добре да му се подигравате на това момче. Личи си, че е имал трудно детство, мн вероятно с големи лишения като повечето от нас. Вярвам, България от 90-те още ви държи влага? Мyтри, дрoга, побоища и всякакви форми на насилие бяха ежедневие. Та, дали се е измъкнал или не, него още го мъчи някаккъв комплекс. Самият израз "финансово красив" за мен говори, че лицето има или е имал големи терзания и за едното, и за другото. Надявам се донякъде да ги е задмогнал, да си намери другарка.

65

Паци

преди 2 години

Хахаха, Синдьо купил полвинка муншайн от боганите и се замъкнал при некой от диаспората, дето е горд собственик на интернет :D Кажи, баба, колко си финанцово кра$ив, повече ли взимаш от санитарите :)?!?!? :D:D:D:D:D:D

64

отСиднейАв$тралия

преди 2 години

До 65, и къде го ловиш тоя бас, у селската кръчма на 2 ракии и телевизия Планета? Там си капитан, цялата вселена се върти около бидона ти с кисело зеле. Аз не съм бил по различно детство от останалите деца израстнали в центъра на София. И всичките ми приятели събрани заедно не могат да ми дават посока в живота накъде да реализирам мечтите си. Нито са фактор къде ще преуспявам в финансов и личен план. Ако приятелите ти определят къде ще стигнеш, значи затова няма да стигнеш по далеч от се0то ти