15

отСиднейАаестралия

преди 2 години

До 14, ти със сигурност не излизаш от селската кръчма, а красивите краища на Планетата си ги виждал по кабеларката само. Не забравяй да претакаш киселото зеле и да си пуснеш фаровете като на парад

14

Анонимен

преди 2 години

Избрано от Цидниту: "Ти с една надница стигаш ли по далеч от съседното сел0?" Това само трябва да ви покаже, че той е излязъл от ceл0т0, но ceл0т0 не е излязло от него.

13

Какво не ви и наред

преди 2 години

Какво ви става та публикувате подобни простотии??? Нима всички трябва да видят неграмотните излияния на някакъв комплексиран примитив?

12

отСиднейАавстралияя

преди 2 години

С автоматика обикалям до красиви места до където има път, а след това с е-байка оффроуд до още по закътани уникални места които и по Дискавъри не си виждал. А до Малдивите, Фиджи, Бали, Филипините летя за по малко от една моя надница. Ти с една надница стигаш ли по далеч от съседното сел0? Няма по добра среда за теб от Панелистан, естествения ти хабитат за твоя бит и култура

11

Анонимен

преди 2 години

Да слага две перки на колелото и един балон и да отлита. Ако има късмет да не го сграбчи някой австралийски орел, говернмента и даже кралицата ще му дадат орден мистър бийн.

10

До анонимен 8

преди 2 години

С ел байка ще му е трудно да стигне до Тонга , може и да е зает с много важни проекти за говърмента.

9

Анонимен

преди 2 години

аре стига с тия зари бе!оляхте се

8

Анонимен

преди 2 години

Менте кенгуро я качи нещо от Тонга и пораженията !!! Нали си голямата работа наеми хеликоптер или самолет и *** щтракни

7

отСидней,Ав$тралия

преди 2 години

Напоследък тук се напълни с ши3офреници на свободна шайба. Да фанеш единия да удариш другия. Утре ще ви кача нещо красиво, снимка на силата на Тихия Океан, и ще поканя агрономите да коментират новия ми фотошоп. Поздрави

6

Please

преди 2 години

Познавам Пешо лично, реагира така защото е изпълнен с гняв, жертва е на грозно сексуално престъпление в детството си и сега си го изкарва на чувствителни хора и животни!

5

Анонимен

преди 2 години

ЕВАЛА ПИЧ ГОЛЯМО ЦВЪРЧЕНЕ ЩЕ ПАДНЕ

4

Анонимен

преди 2 години

Човек ти нормален ли си? Това те питам само не ми изглеждаш добре с главата

3

СиндЮ

преди 2 години

Може да си грозен, но за сметка на това си ***

2

Анонимен

преди 2 години

За мене патриотарските партии са долни популисти. Истинските патриоти търсят идеи, които обединяват цялото общество, а не които го разделят. Патриотарите печелят гласове точно на базата на разделението на нацията, а не на обединението. Да не говорим, че с помощта на патриотарите мафията успя да скалъпи правителство. Нищо полезно за държавата и обществото не си спомням като закони. Само келепир и лична изгода. Една от причините за презрението на българите в Македония бе търговията с паспортите.

1

Анонимен

преди 2 години

Това е пример за плагиатсво. Горната част на снимка 7 от рубриката "Годината в снимки: Декември 2021". Авторът на снимката се казва Димитър Кьосемарлиев, а не Пешо. Имам чуството, че единствените автентични снимки в тази рубрика са на Синдьо.