21

Пепи - програмиста

преди 2 години

Той ги взима от гугъл мапс . все му е тая дали има изолация или нема

20

Иван

преди 2 години

Не знам каква градска зона е, ама от днес не им позволяват да излизат от жилищата си. Така че най-вероятно ако Сиднито продължи да поства фейкове ще е ясен знак.

19

До Пепи

преди 2 години

мислех пернишки селянино и врачански какъвто си там живея в Западен Парк, но това на страна мисля, че ти през цялото време тук описваш само себи си нещастен провинционалист (нямам против хората от страната), но на комплесар като теб немога да го спестя!! Какво стана с програмирането???? Незнам кой на коя стълбица е, но на теб от километри ти личи, че си комплексиран!! Зидар, пакетеровач, няма значение, но токава злоба лъха от теб, че трябва да си потопиш *** в студена вода да се успокойш!

18

пепи

преди 2 години

А ти къв си бре - ти не си ли на всяка манджа мерудия.Я първо спри с твоите глупости и тогава давай акъл . ПРеделно ясно е че си някакъв безработен индивид . Дали си в Испания Австралия - все тая.На ниското ниво на социалната стълбица си . Това е .

17

до 16 Пепи

преди 2 години

изчезвай от бре зидар комплексиран! На всяка манджа мирудия

16

пепи

преди 2 години

Защо админите на днес бг допускат тия псевдо репортажи . Ясно е че са измислица и крадени снимки с Фотошоп

15

Синдя новини

преди 2 години

Сега свърши онлайн събранието с шефа от гувернамента в Кънбера. Жена ми стоя ду мен и привежда защото аз имам прублеми с английския. Разбрахми се за хибридна форма на работа - шъ ходя в офисъ 1 път в седмицата. Шефа предупреди, че кугато аз съм там има гулямо разхищение на листи А4, които аз печатам да прилагам към снимките. Днес съм радостен защото 20 години след кату започнах да пруграмирам преди малко разбрах за какво служат поинтърсите в С++. Учаквайте нови снимки от Сидней Аустрейлия.

14

Анонимен

преди 2 години

Синдьо, другия път като минаваш по тоя мост, вземи и се качи на парапета и скачай в реката смело!

13

Английски лорд

преди 2 години

А и тоя е квартал на батка , в зона за батки баровци.А наший брат сидньо в 9 зона Люлин .

12

Английски лорд

преди 2 години

Ето го изпълзъя веднага, като го вкараха в пътя и му биха дузпата.Но то не спи шъ работи за говерменна.Голем смех х х .Да вметна ,че пак тъпите снимки са качени веднага а други чакат 10дни

11

до ГГ

преди 2 години

Май живееш в землянка като билби. Последните 10 дни през 2 дена бе слънчево. Уикендите поне единия ден беше слънчево, а понякога и двата дена. Добре че изпълзя от землянката да ни осведомиш с меродавната ти метереологична прогноза, ве квартална турбо батка. Поздрави отСидней и лека нощ че утре ще обсъждаме говерментски проекти с тия от Канбера, ако ни доскучае може да те викна да ни повеселиш смеешник

10

Г.Г

преди 2 години

Отдавна не бях гледал снимки в сайта. Виждам само този самохвалко Синдито. Постоянно лъже ,обаче и много му се вързват.Последните 10 дни в Сидни беше хладно около 13-14 С, облачно и лек дъжд.Лека нощ, че е късно вече.НО Синдито може да се включи,той пише до 5 сутринта. ХХАХА.

9

Сиднито

преди 2 години

и Пепито програмиста и студента от Испания са един и същ човек!

8

Умния

преди 2 години

Трябва да се забрани на такива като сидни пепи и оня от испания да пишат . единия лъже като разпран - 5000 евро заплата .

7

Анонимен

преди 2 години

Сидни, то ясно, че пишеш от Люлин 10 или от Меден рудник, ама поне да се беше сетил, че в Австралия в момента е зима. Не, че някой и тогава щеше да ти повярва, де.

6

Синдя-умнуту

преди 2 години

Бях путготвил няколко А4 листа дъ ги включа със снимката но ме напъна 5 минути преди да стигна моста и използвах листите пу предназначение. Тогава ме обзе прузрение, че листите могът да се ползвът по-пулезно, така какту чак на читвъртата гудина от следването си разбрах за какво служат функциите в С++ пруграмиране. Сега пруграмим за гувърнамента и в петък ще ви пусна снимка от обществената туалетна с точните координати, там може да се срещнем кугату дойдите в Сидней.

5

до агрономите

преди 2 години

Защото е с широкоъгълна леща и затова има изкривяване. И какво работно време, ти за уикенд чувал ли си? Верно че на роПчетата в Невърланд рядко се полага. Какво за жена и деца, да не си ми светил когато съм ги правил. Успехите ми са на 2 континента, но както повечето успели предпочитаме живота тук, пред този в к`февата зона, не знам що ама факт.

4

Наблюдател

преди 2 години

Сидни - защо перилата на моста са ти криви . А вляво в началото , имаш малко като изядено от моста.Това се получава като крадеш снимки от гугъл мапс и ги предоставяш за твои . На всички други снимки , перилата са прави . Твоите са криви.Виж как се изкривяват в началото . Поне като се опитваш да блеснеш в очите на хората - постарай се малко повече .

3

пепи

преди 2 години

Жена деца ??? Кога . Снимки с велосипеди всеки може да направи . В това ли се крепи големия успех на българите в чужбина . Даже и на работа не ходиш май че . Изглежда ми снимано в работно време .

2

Западен Парк

преди 2 години

Сега чакаме включване от комплексирания зидар Пепи - програмиста от дълбоката провинция и Сиднейто. Двамата тук са абонати!