26

Анонимен

преди 8 години

пратете ги в Китай. Там 1 млн. е населението на малък мизерен град

25

Анонимен

преди 8 години

надявам се кукерите ако отидат на границата да прогонят злото

24

Анонимен

преди 8 години

А казват, че има недостиг на фураж в свиневъдството.

23

Манипулация

преди 8 години

"За първите две седмици на 2016 година в Европа са влезли 23,6 хиляди мигранти от страните от Близкия Изток" Къде е уловката?!?Това са тези, които доброволно са се рагистрирали и са влезли от Иран,а не от Билзкият Изток.Останалите от Ирак, Афганистан, Пакистан,няма как да им дадат статут и затова и не се регистрират, отелно нелегалните от Африка,които по никакъв начин не могат да ги преброят... на проелет Европа ще пламне буквално,няма вече никакъв капаците за каквото и да е освен за най-лошото

22

Анонимен

преди 8 години

"За първите две седмици на 2016 година в Европа са ВЛЕЗЛИ 23,6 хиляди мигранти от страните от Близкия Изток"----АбеДнесбг, пишете ИСТИНАТА. Как ще влезат, ако не ги пускат? А истната е, че в Европа СА ПУСНАТИ ДА ВЛЕЗАТ (!!) 23,6 хиляди ...И все такива сърцераздирателни илюстрации слагате ...

21

Анонимен

преди 8 години

Важното е че ситуацията е овладяна.

20

Анонимен

преди 8 години

до 25: "Започнат ли да напират да се стреля на месо". "Адмиралъ", тези от Митничарско село не стрелят на месо...!

19

Анонимен

преди 8 години

Заповядайте, в Германия има място за всички. Да не кажете, че другите държави не сме гостоприемни, спокойно ще ви осигурим трасето до Германия и съседните нея богати държави.

18

Анонимен

преди 8 години

Тая година 8-10 милиона, догодина 20! Казах Хау

17

Адмиралъ

преди 8 години

Толкова ли е трудно, просто не се пускат и това е. Започнат ли да напират да се стреля на месо

16

Анонимен

преди 8 години

толерастите са много простипочти колкото пришълцитеняма смисъл да се комуникира с тяхпочне ли гражданската те ще избягат като тези прииждащи от азия и африка паразитиа ние ще въдворим ред и законност в страната никакто нашите ханове наследници на които смеХан Крум

15

Анонимен

преди 8 години

"Пристигащите са три пъти повече от миналия януари"Сто пъти повторих, докато Путин е на власт в Русия ще е така. Той затова и отиде в Сирия, за да натири цивилното население с жестоки бомбандировки към Европа. Тъпите европейци само повтарят, че руснаците не бомбандирали ИД а само цивилни обекти, като си въобразяват, че Путин ще се трогне и ще си поправи "грешката".

14

Анонимен

преди 8 години

Един ден европейското правителство ще наложи на българските мъже да идат да се бият срещу Асад и руснаците ,а жените и къщите си да дадът на мирни мигранти та да се интегрират.

13

Чекист

преди 8 години

Очаквам скоро да се наложи да пишем коментарите на арабица... Как беше... Да проявим европейска толерантност и т.н.

12

Смешен атакист

преди 8 години

До АТАКИСТХахахахаха, атакист да се бие за родината си? Хахахахахахахаха, ще се биете вие атакисти, но за тези дето ви дават хляба от Атака, а именно за Турция и Русия. За тях ще се биете, но не и за България.

11

Анонимен

преди 8 години

защо никой никъде по бегеристанските платени медии не казва, че австрия уж временно е преустановила шенгенското си членство?! сор***соидчета?

10

до АТАКИСТ

преди 8 години

Войната няма да е срещу външни фактори, ясно е с кои ще е.

9

Анонимен

преди 8 години

Европа все по-силно катастрофира, а Русия с всяка година се превръща в единствената стабилна държава.

8

Анонимен

преди 8 години

Скоро Европа ще стане колониален лай'нистан. Да напускаш най-примитивни, след като си им разбил държавите и си им отнел и малкото което са имали. Полицай да няма право да прави каквото и да е. Всякаква из'мет докарахте само и само да се съсипе всичко на хората.

7

До 3

преди 8 години

Тези 3 милиарда като нищо да са отишли право в ръцете на "мигрантите" за да прииждат ! Разбираш ли какъв автогол си вкарва Европа , а Турция е способна на това ! От къде адже ба бедни скъсани бежанци ще ми вадят по 10 бона евро за да идат чак до Германия ? Ето от къде ! Европа финансира бежанците да идват у дома като си мисли че финансира обратното и не реагирва по никакъв начин !