46

първата

преди 8 години

Тая иска да прави чанти.

45

Анонимен

преди 8 години

Ненормалница.

44

УЙКО

преди 8 години

Грешката е вярна.Това не съм аз.Бъркате ме с Бритни от другия клас.

43

Скандално

преди 8 години

Хм какви неща си пишат белите хора по медиите си. Е друго си е да си бял. Едно е да се съдиш задето някой ти е казал: "Кажи бе моме, макар, че ти не си мома" и да ми доказвате девствености напред назад по болниците, друго си е да си в Сирия и твоя най-добър приятел да е Калашников. Или пък в Африка, където не познават чиста вода. А в Северна Корея просто да не смее да се оплаква човек. Някой да е чувал за съдебно дело в Северна Корея?

42

-

преди 8 години

Албена, Господ да ти е на помощ. Бокл?ците не знаят изобщо за какво иде реч. Ако не сега, в друг живот. Просто спри да се унижаваш. Дай сметка да ти пратя 300 лева да му платиш на господина и да приключиш с този безсмислен епизод.

41

От София

преди 8 години

Албено, Албенке,Решила си да пазиш девствеността си, успяла си.Реши да съдиш този човек, доказа по медицински път, че не лъжеш. Дали ще обжалваш и ще продължиш да го съдиш по-нататък си е твоя работа.Но, за Бога, момиче! За твое добро ти казвам, стига ти толкова живот в девство! Даже си попрекалила. Намери си приятел и най-после стани жена. Само ще спечелиш от това!Желая ти успех и късмет в любовта!

40

Анонимен

преди 8 години

Аз гледам на боб и познавам 100%

39

Анонимен

преди 8 години

Тя и Бритни Спиърс парадираше за детствена но анотракта и беше в отчайващо състояние

38

Анонимен

преди 8 години

Женицата наистина е девствена! Ако не сте се досетили, съществото има проблем, полов акт е невъзможно да се извърши, поради анатомичен проблем. Проникването е невъзможно! Женицата води нека го наречем, алтернативен полов живот...

37

Анонимен

преди 8 години

*** тя исъхнала *** моме !

36

Анонимен

преди 8 години

Добре де, ако е правила cвирки, пак ли се води девствена?

35

Анонимен

преди 8 години

На нейната възраст хората деца гледат, тази решила да става известна с една ципа която за нищо не става

34

предложение

преди 8 години

Ела лелче да те оправя във всички дупки и после знаеш ли колко пари за съдебни разноски ще си спестиш.

33

ЕКХЦИБИЦИ

преди 8 години

Ако на улицата я предизвикате и и кажете: Девствена ли си я докажи?ТЯ БЕЗ ДА СЕ ЗАМИСЛИ ЩЕ СЕ РАЗЧЕКНЕ ВЕДНАГА И ЩЕ ВИ ПОКАЖЕ :D

32

до днес.бф

преди 8 години

Стига с тази луда жена ни занимавахте! Тя е за клиничо лечение, а не за тема в медиите. Нима смятате, че ние сме на нивото й и на вашето ниво, че ни я показвате непрекъснато?

31

Анонимен

преди 8 години

Той и е казал не си мома, в смисъл, че не е млада. Тя решила да се изфука на цял свят колко е принципна, щото е още девствена.Може да се обиди единствено заради възрастта, но другото е бутафория.

30

ало

преди 8 години

не обичам да пиша коментари , но не мога да се въздържа. Моето мнение е, че поетесата постъпва правилно. Как така ще я обижда някой си. Срам е за съдиите, които са се произнесли, но евала на момичето.Поне се опита да се защити. Кураж Албена, има нормални хора, които са с теб--останалото е шоу.

29

Анонимен

преди 8 години

ТАЯ КАТО СТАНЕ НА 70 ЩЕ РЕШИ, ЧЕ ИСКА ДЕЦА И ЩЕ СТАНЕ НАЙ-ВЪЗРАСТНАТА РОДИЛКА :DАЗ НЕ СЪМ ЖЕНА НО МИСЛЯ, ЧЕ ЖЕНА КОЯТО НЕ ИСКА ДА ИМА ДЕТЕ НЕ Е ДОБРЕ :D

28

Шоп

преди 8 години

Ей, не мога да повервам какви отпадъци се наричат мъже?Не е ли ясно, че такива коментари по отношение на дама може да напише само пълен ***?И какви жени ви пускат на вас, майко мила...

27

Анонимен

преди 8 години

На тия години жена да е девствена е срамно, а тя тръгнала да се хвали.