32

Анонимен

преди 8 години

Тези от втората снимка са британци с родословие поне от времето на Уилям Завоевател. Ама англичани ли са, уелсци или шотландци не моем определи?

31

:)

преди 8 години

White trash !Работническата класа в Англия може спокойно да бие по простотия американския ред нек и българския чалгарин. Да не говорим, че страната се е напълнила с тъмнокожи, които всички знаем, че са видни интелектуалци.

30

2013

преди 8 години

Красивите нещо не ги видях на тези снимки.

29

Анонимен

преди 8 години

Цокаха колониите векове наред, нека сега имигрантите ги изцокат. Мръсните инглези винаги са били за Турция и против нас. Най-големите мръсотии те са ни правили. Нека сега араби и индийци да ги претопят на тяхна територия. Такава е съдбата на алчните колонизатори.

28

до 28

преди 8 години

А снимка номер 2 показва как изглеждат британците.

27

Анонимен

преди 8 години

Че са млади, млади са, че са пияни, пияни са, но аз красиви британци не съм виждал. А и като им сложиш килограмите, направо се чудя как се възпроизвеждат тези хора. Явно за това пият до откат, че да не се плашат взаимно от външния си вид.

26

2

преди 8 години

В съвременния свят, кое се прави с мярка или има граница-нито държавите, нито глупостта, нито простотията, пиянството, лъжата, лошотията....? Само истинското, доброто, реда, справедливостта са занижени.Те-децата на планетата от кого и какво да се поучат ? Ние възрастните имаме вина за това.

25

Анонимен

преди 8 години

Млади, пияни и игриви - да. Ама красиви... Явно авторът на този материал има нужда от нови очила.

24

Анонимен

преди 8 години

снимка 1 показва 100% как изглеждат болшинството британки; от опит..

23

Петър

преди 8 години

Крановете в британския ке**** нямат смесители. За да си пуснешнеш хладка вода, трябва да напълниш мивката със студена, после с топла вода, да изхабиш един кубик докато постигнеш подходящата температура. Диваци!

22

Анонимен

преди 8 години

До 19Първо- не знам защо реши, че трябва да ми говориш в мъжки род?Второ- не знам защо реши, че от един мой коментар вече знаеш къде живея, къде ходя и с какво се занимавам?Трето- 'библиотеки открити по интернет' ???Четвърто- благодаря, че обясни на всички, че съществува такова нещо като симфоничен оркестър. 'Щото никой не знаеше.Лек ден и чети повече книги (но не по интернет).

21

Анонимен

преди 8 години

Млади, грозни, пияни и дрогирани, .... другото, което видях е от кой неевропейски континент са голяма част от сниманите.

20

Soxtella

преди 8 години

Днес е световният ден на заекващите,не на коматозно болните...:) пппо -поллека с тттоя алккккохол !

19

Анонимен

преди 8 години

Е добре де на снимката са три шишкави англичанки в различна степен на пиянство и мощна група от араби и ***. Така е по гетата- бедните квартали на Ливърпул.Във всеки по-мизерен или гаден квартал на София и в страната е така.

18

Анонимен

преди 8 години

абе вие у саксия ли сте раснали ???И аз като младеж си правехме същите купони.

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 18Нищо чудно, ако си живял из същите квартали.Намери време, обиколи и другите.Виж колко театъра има, колко концертни зали, колко музея, колко библиотеки (открити за цял свят по интернет)а за симфоничните оркестри сигурно и не си чувал.

16

Анонимен

преди 8 години

До читателКато човек, живял години в Англия мога да ти кажа, че не е изключение и такива пейзажи са ежедневна гледка. Хубаво е човек, когато мрънка и оплюва собствените си съграждани, да знае малко и по света как стоят нещата. Който смята, че в Англия са цивилизованите европейци- нека поживее там малко и приятно му разочарование.

15

Ходил в Лондон

преди 8 години

Индийци, араби, всякаква *** залива Британия от десетилетия. Идете в Лондон - бял човек не може да видиш. Бившите им роби от колониите днес са новите им господари.

14

Патриот

преди 8 години

Туй в Столипиново ли е?

13

бай Иван

преди 8 години

Тези "свинщини" са характерни за всички младежи не само за Англия, но и за България и целия ЕС.Ако сте пропуснали този етап от вашия живот,то значи че сте били или от задръстените деца или от "зубарите". И не говоря само за днешната младеж, а и за тези които бяхме тинейдъри през '90-те.