10

Барека

преди 8 години

Руската рафинерия Лукойл-Нефтохим е единствената работеща на загуба рафинерия в света.

9

Анонимен

преди 8 години

един запор на активите на лукоил както направиха Румънците и стой и гледай как ще паднат цените . А *** ще вият като прегазени .

8

до 9

преди 8 години

Не, бе пич - токът го намалиха с 11 стотинки на месец. Ама пак само на думи. Последната ми сметка е с около 20% по-висока от предишната.

7

Анонимен

преди 8 години

Вчера съобщиха, че след решение на КЗК фирма на Лукойл е изместила в търга за строеж на северната дъга на околовръстното в София фирма на прасето Пеевски и мафията ДПС и веднага започнаха атаките срещу Златев !

6

Анонимен

преди 8 години

Ами петролния бос от Правец явно прави редовни преводи към подземния бос от Банкя за да не го закачат

5

Анонимен

преди 8 години

Абе той и токът пада на Световните борси, ама в БГ-Мутристан се увеличава. Защо ли ?Ами много народ трябва да се храни - Цветито, Прокопа, все видни хора.

4

ПРОТЕСТИ ОСТАВКА СЪД

преди 8 години

ПАДНА С 1 СТОТИНКА ЮРУШ да зарядам сипвам 20 лева 8 литра по 2.50лв и печеля 8 стотинки УРААА

3

Анонимен

преди 8 години

Всеки народ си заслужва управниците. Това не съм го казал аз, а един доста по-умен от мен и от вас. Така че свиквайте.Кой каквото си е надробил това ще сърба.А иначе Бойко какъв е пич, а ?Висок, силен, умен и направо ги размаза комунистите, а ?

2

Анонимен

преди 8 години

Ами нали Вальо Нафтата е ортак на Кратунко на белот. А пък може да даде и някой лев за предизборната кампания на ГРОБарите.Но българинът си заслужава именно това - гледа като на шоу, докато разни мафиоти го стрижат и обръчват с лентички.

1

малко ви е

преди 8 години

Мутрата Борисов и Валентин Златев определят цените на горивата, дори и 5 долара да е барела тук ще е скъп. Вие си ги избрахте!