15

cky2kbg

преди 3 години

..cky2kbg аз от името на Гущера аз не пиша, той ви сипва редовно достатъчно. Инъче да, и той ползва същите изрази което само подкрепя мнението ми за вас клошоветеНо ще попиша от твое име. Аутизъм ти е диагнозата, затова още не можеш да стоплиш че Гущера е в Норге, а аз в Австралия. Двамата сме на разтояние една цяла планета, ама това ти е трудно да осъзнаеш, като Колумб който обеснявал на диваците за други светове

14

Грудев

преди 3 години

дай скайп ???? Ти нали уж си IT ??? Скайп отдавна е отживелица годината е 2020

13

от_Сидней

преди 3 години

До Курбалайкоя класа съм ти може да кажеш като доходите ми са 5 цифри на месец долари. Аз никога не се класифицирам , оставям това на хора като теб. Аз си живея напред и гледам всяка финансова година да е по добра от предходната, като помежду другото свободното време обикалям по места които ТИ само можеш да гледаш по Дискавъри.

12

cky2kbg

преди 3 години

До от_СиднейТи аутизъм знаеш ли какво е ? За пореден път пишеш глупости със същите думи и изрази като от профила на Гущера

11

от_Сидней

преди 3 години

баса е готов, само напиши че си ок дай скайп и ще ти звъна на видео да ти покажа на живо. И имай в предвид часовата разлика, искам тука да е ден за да е светло навън за да ти покажа Сидней. Ако е тъмно не знам дали ще видиш нещо на камерата.Ако съм излъгал за нещо ще ти пратя 1000 долара, но ако не съм, тогава твойта част от баса е да ми дадеш снимка да видя опулената ти физиономия когато видиш кой съм къде съм.

10

от_сидни

преди 3 години

До Чукуловудоволствието ще е изцяло мое. Снимките са мои авторски, и голямо удоволствие ще ти гледам физиономията когато на видео ти покажа всичко което съм заснел включително и паспортите ми и картите ми. Само трябва да се чуем на видео за да ти го покажа на живо. Между другото до сега 2ма го направиха и после месеци им държа влага, добре се позабавлявах с тях, бяха като пос*рани когато видяха че всичко което казвам е така. Искаш ли да си третия?

9

Реален

преди 3 години

Сидни ай на бас ! Ама кой и кога цепи ?

8

Чукулов

преди 3 години

СиднитУ кефи как приема за реалност всичко. На бас щял да се хваща, опулени лица щяк да гледа !? Не мисли реално. А снимките които праща дръпнати от интернет.... пък онези с паспортите .... съвсем.

7

от_Сидней

преди 3 години

До Анонименако според теб това което казвам и снимам е лъжа, то айде да ми звънеш на видео на телефона и наживо ще ти покажа Сидней а? Да се фанем на бас ако аз съм излъгъл, аз ще ти дам 1000 долара. Но ако ти загубиш пари не искам, не ми трябват, а само снимка на опулената ти физионамия когато видиш кой съм къде съм и всичко което казвам е истина? Ще се позабавлявам с теб.

6

Анонимен

преди 3 години

Разбирам, че на всички ви е смешно и забавно да се подигравате на този човек твърдящ, че живее на различни места и изкарващ много пари, но според мен не е редно да се държите така с един психично болен, защото така само подхранвате психозата и не му правите услуга. Като го видите да номентира по-добре го отминете. На малките деца като не йм обръщате внимание те спират. И тук се исисква по-специално отношение, може би дори нужда от разбиране и помощ.

5

от_Сидней

преди 3 години

До Анонименот време на време ви пращам по някоя снимка от тука на емРепортер. Аз ако съм за смях, то ти си за съжаление. Освен това годишната ми заплата е 6 цифрена долари. Дохода ми на месец е 5 цифрен в долари. Ако това не можеш да схванеш то или нямаш 4ти клас завършен, или имаш аутизъм.За Норге и Гущера не знам какво общо имам, знаеш ли къде е Норге и къде Оз? От двете страни на Планетата са. И прати по3драви на Гущера от мен, ако го засечеш някъде из коментарите

4

Анонимен

преди 3 години

Синди няма време да чете табелки, освен тия в днеса и после да ги коментира. Един финансов гении и колос със 6 цифрена годишна заплата, само дето 1,000.00 не са 6 цифри. Това, което го издава е бруталната неграмотност, та всички разбрахме, че е селски бек от Димитровград на социални помощи. А да и шизофренията, един път е в Норге един път в Оз, лОви чартери и лепи полюси по-често от тия в Нови Искър.

3

Цецо Гущера

преди 3 години

Колегата от Оз живее в Димитровград и е другата ми самоличност

2

от_CиднейAaвстралия

преди 3 години

Бисера в случая е тоя дето чете табелките наляво и надясно. Хората който са финансово красиви не четеме табелки защото не си запълваме живота с талаш. Няма милионер който чете табелки, но затова пък клошове колкото щеш и се оплакват що са оскотяли, вместо да започнат от себе си, манталитета, бита, културата. Няма да привлечеш парите докато четеш правописа по табелки наляво и надясно. Богатите следват друго поведение.Едва ли схвана какво говоря, я сложи един палец надолу като останалите лу3ари

1

Анонимен

преди 3 години

Сладури :)