23

атанас

преди 8 години

В интерес на истината...на никой на Запад не му пука за санкциите на Русия.

22

джуджето фашист

преди 8 години

запада нема да кара москвичи още една година, това е непоносимо ..... хахахахаххахахахаха ....

21

(-_-)

преди 8 години

Това Одисей означава думата анексирам:Глагол, тип 186, несвършен и свършен вид(класификация личен, преходен)Присъединявам насилствено чужди територии към собствената си територия.Етимологияруски анексировать, френски annexer по латински annecto връзвамТа, кримчани се присъединиха след референдум! А, войниците бяха там именно, за да не се попречи на този най-висш акт на демокрацията..

20

Анонимен

преди 8 години

До АнонименКрим се присъедини напълно законно към Русия. Повечето членова на ООН са марионетки на Вашингтон а не съд. ООН да си прави каквито си иска декларации. Само съдът в Хага може да реши дали е законно или незаконно, но никой и не мисли да започва процес, защото присъединяването на Крим към Русия беше напълно законно според международното право.

19

Анонимен

преди 8 години

имах спестени 30 000 $ в руска банка в рубли! без да съм ги пипал за една година станаха 20 000 $ защото рублата падна! а цените се вдигнаха и с тогавашните 30 000 $ сега мога да купя половин ауди!да живее пигмея жужи, който кара моето ауди! да му приседне дано!!!

18

Анонимен

преди 8 години

до АнонименТия па смешници. Кой свали Боинга. Защо холаднците засекретиха всички резултати от разследването?

17

Анонимен

преди 8 години

Статията е манипулативна. Пропаганден трик - в подчинено изречение се внушава лъжа - "Главно изречени - вярно" защото "подчинено изречение лъжа". Значи лъжата в истина:На 1 август 2014 г. ЕС въведе санкции срещу Русия заради събитията в Украйна и анексирането на КримРусия не е анексирала Крим. Крим се присъедини в съответствие с всички правила и норми на международното право, с най-демократичната процедура - референдум. Иначе отдавна да бяха започнали процес в Хага, но всичко е законно.

16

rumen72

преди 8 години

До Василев 23гледахме го но то беше преди около 50 дни, и видяхме, че следващите години Азия, ще бъде двигател на световния икономически растеж, и че там са концентрирани много природни, човешки и финансови ресурси, и не забравяйте Русия и Китай като луди увеличават златните си резерви. Много скоро ще има преразпределение в т.нар. валути които се използват за международни разплащания.

15

Анонимен

преди 8 години

одисейчоИво Инджев *** в другата тема, за да си изкара продажническата надницаНАТО се връща към историческата си мисия

14

Анонимен

преди 8 години

Обама заплашил Русия със санкции. Ако руските войски не напуснат Украйна, той щял прекрати приятелството си с Путин във Фейсбук.

13

Анонимен

преди 8 години

Не ме интересуват нито едните нито другите, аз си купувам само качествени китайски стоки да живее комонизма дрогари.

12

икономист

преди 8 години

Ей сега САЩ и Западна Европа ще видят зор. Вече почнаха опашките в Германия и Великобритания за визи да работят в Русия . Абе др. Путин си знае работата .

11

Анонимен

преди 8 години

"Рублата падна два пъти, нефта също повече пт два пъти,"...Само малко уточнение - рублата не е падала 2 пъти. От 35 за долар стана 50 за долар и се стабилизира на това ниво. Това са по малко от 50% обезценяване (1/2 а не два пъти). Сега рублата е напълно конвертируема и курса и се определя само от пазарни механизми без никаква намеса на държавата и централната банка. Русия обмисля да започне да продажба на петрол в рубли за определени партньори.

10

до 3

преди 8 години

Що бе ? Я си спомни кой почна играта на санкции ? На ония санкциите блажени ли ги направи. Виж се само какъв жалък двуличник си !

9

Илиян Великов

преди 8 години

И сега ще продължаваме да ядем евтини плодове и зеленчуци .... въобще на кой му дреме. Европейския пазар е 500 милиона и стандарта на живот е в пъти по висок.

8

Анонимен

преди 8 години

Директните загубите настрана, какви са пропуснатите ползи от тясно икономическо сътрудничество между Русия и ЕС - евтини суровини + западни технологии. И за Русия и за ЕС това означава разко повишаване на стандарта на живот. Ама чичо Сам не дава.

7

Анонимен

преди 8 години

тука накой се хилят като оса ужилила кравешки рог!А на Путин му е ясно че му трябват 5-6 години "санкции" да дигне икономигата на Русия.(на *** по-долу не му ли е хрумвало че при санкции няма съдебни искове за неустойки :) )

6

ГОЛЯМ

преди 8 години

Политик. ББ да не се прави на ,,Месия,,,а да се прибира в Банкя, и да чака следващия прокурор / този не става/.

5

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"Само още 100 млрд загуба за европейските производители. Нищо работа, на всеки от нас ще се паднат само по 150 евро по-малко."...Плюс дълговете на Гърция около 300 милиарда които всички ще плащаме, иначе Гърция излезе или ЕС се разпада моменталически. А лихварите няма да се минат, ще намерят по един или друг начин да си получат парите от целокупния европейски данъкоплатец.

4

Анонимен

преди 8 години

Нали е Еньовден, одисейчо оди ми посерчо и другите да не са за билки ?:)