9

Бре да му се не види

преди 9 години

"На Балканите дамите по-бързо се изхабяват в сравнение със скандинавките или африканките, защото при тях няма такива резки температурни контрасти" - ама само дамите, джентълмените са едни свежи, нищо не им влияе. По тази логика африканските дами трябва да са най-сбръчкани, защото при тях пък е все горещо и кожата изсъхва. Що не си гледат специалността някои хора, ами се правят на интересни. То и в тяхната си област са едни компетентни...

8

реалист

преди 9 години

И за пореден път отново ще ни изненада пролетта, после ще ни изненада лятото, както зимата ни изненадва на няколко пъти! След това се почва едно обикаляне по язовирите и по наводнените места с фотоапарат и зелени гумени ботушки! Пак се почва едно голямо умуване защо е наводнено ромското гето в подножието на изсечената гора и така вовеки веков.

7

статистик

преди 9 години

Вероятността едно събитие да се случи е точно 50%. И затова няма нужда да се правят никакви предварителни изследвания .... Браво на пишман-синоптика!!!!

6

Анонимен

преди 9 години

"...вероятността да се сбъднат е в рамките на 50-60%."или ще се изпълни прогнозатаили няма да се изпълни прогнозататова е типична прогноза, и аз мога така :)

5

Анонимен

преди 9 години

отивам да спасявам тома моме от потопа

4

Не не съм съгласен !

преди 9 години

"За море ще става през август, евентуално и през юли" - ПОРЕДНОТО ТЪПО ЗАГЛАВИЕ- ХАХАХААААААЗ МИСЛЯ, ЧЕ АКО БЯХТЕ ПИСАЛИ ВЪОБЩЕ НЯМА ДА СТАВА ЗА МОРЕ, ЩЕШЕ ДА Е ПО ИНТЕРЕСНО.ХОРА ВЗЕМЕТЕСЕ В РЪЦЕ, ЖУРНАЛИСТИ ЛИ СТЕ ИЛИ ПИСАЧИ НА ИЗМИСЛИЦИ. НАДЯВАМ СЕ НЕ СТЕ ЗАВЪРШИЛИ НЯКОЙ СЕЛСКИ УНИВЕРСИТЕТ А СА ВИ УЧИЛИ НА ЖУРНАЛИСТИКА И КАК СЕ ПИШЕ...ИЛИ ГРЕША ???

3

Синьо Птичков

преди 9 години

Пролетта пак ще ни изненада!

2

Анонимен

преди 9 години

Е човекът поне си го е казал:"Дългосрочните прогнози обаче не могат да са точни и вероятността да се сбъднат е в рамките на 50-60%.""В любовта и прогнозата за времето няма лъжи, има само грешки"

1

тцЪ

преди 9 години

Ау, колко невероятно и никога неслучвало се! Да вали през май!!! Ужас!