9

Анонимен

преди 9 години

Европа се държи неадекватно и най-важното, че след всичко което преживя продължават в същия дуx. Чел съм , че също така се е държала Римската империя преди да я разпокъсат така наречените от тяx "диваци". Защо не попитат нас дето сме им сървали попарата. Ще има да патят. Но мисля, че вече са изпуснали всички срокове за справяне с положението.

8

ЕС

преди 9 години

Надменни ционисти се подиграват с фанатизирани ислямисти. В резултат батални сцени на територията на християнска Европа. Нека симитите си мерят *** атрибути някъде другаде. Европейските християни не приемат нито подигравките с чужда религия нито убийствата, като реакция на засегнато достойнство.

7

ДС

преди 9 години

Путин, спаси ни ! Явно Европа сама не може.

6

Анонимен

преди 9 години

Преди 3-4 години в Португалия се срещнах с 2 семейства от Австралия. Защото съм страдал от исляма и съм се убедил, че е ретроградна и нетолерантна религия им казах, че и при тях ще има проблеми с "мирните и тихи мюсюлмани". Те се изсмяха и не повярваха. Заявиха, че живеят добре и в хармония. Колко бяха наивни както и тези в Дания. Живеещите в Дания ще разберат каква змия са си отгледали но е късно. Ще плащат скъпо за наивността си да вярват на мюсюлмани. Добър мюсюлманин е този който е при аллах

5

Членска карта №7

преди 9 години

Както е казал един знаещ "Да им се даде от същото лекарство", щом всичко им действа добре!

4

Анонимен

преди 9 години

Продължавайте с толерастията и надменното поведение, докато тази напаст не почне да тропа на вратите на европейските ви столици. Сигурен съм, че и тогава ще има "правозащитници" които сляпо ще вярват в защитата правата на "различните". Единствения който не цепи басма на такива е Владимир Владимирович, при такива атентати този праща Алфа и Вимпел без да се замисля. Само това е начина за противодействие

3

Pilot

преди 9 години

Ако наистина мюсулманите там са толкова ........, до 10 години държавата я няма !

2

realen

преди 9 години

Европейските политици са на път да убият собствените си нации с политики на интеграция и толерантност. Не може някой да ти вади автомат, а ти да го храниш с благата на твоята нация.Арабските страни не произвеждат нито едно от благата, които ползват, а искат да налагат своите средновековни закони.

1

Анонимен

преди 9 години

3,7% от 5,7-милионното население на Дания са мюсюлмани.........СТИГА БЕ ?!?