54

me

преди 9 години

Мир на душата му! Но не знам какво искате от нашето здравеопазване. Реално половината икономика, ако не и повече, е в сивия сектор. И всеки който чуе за повишаване на МРЗ до поне 600лв скача като ощипана госпожица. Докато осигуровките се плащат върху 300лв, това ще е полоожението. Да не говорим, че чисто процентно инвестираме най-малко в ЕС за здравеопазване. Тия болници да не плащат заплати с въздух! И не на последно място, да не говорим,че няма осъден лекар за небрежност!

53

Анонимен

преди 9 години

Ама после ги пребили лекарите...

52

умопомрачена

преди 9 години

и отново ще цъкаме злокобно с език....жалка работа...

51

ha ha

преди 9 години

РанЪт, в действие, Къде са онези 12 политици който станаха на крака да приветстват онзи убийствен план за България. Аз ше ви кажа къде са (ако не ме изтрият) Още са в правителството.

50

умопомрачена

преди 9 години

Аз пък искам да знам ,,поради липса на детски хирург ,детето е препратено към Варна...-толкова ли не е имало просто хирург? Нима един нормален общ хирург не би могъл да помогне?!Нямам думи...Няма и да коментирам, нито държава нито политици...За всичко сме си виновни ние.След като търпим всичко това, си заслужаваме жалката съдба ...Най страшното е обаче ,че жертвите са деца-жертви на самите нас-тези които сме отговорни за това което става.Утре това може да се случи на някой от нас/пази боже/

49

анонимен

преди 9 години

Хора вие в ред ли сте,много бързо забравяте:само преди има няма две години правителството на Борисов открадна от ЗК 1-5 млр лв.-давате ли си сметка колко много пари са това,прехвърли ги в бюджета за да може да си харчи на поразия само както той си знае,а той това го може много добре-да се хвали и да харчи нашите пари,за да се прави наголяма работа.Сега нямало пари в здравеопазването,нека децата ни да умират,важно е че Борисов отново е на власт и предстои следващата национализация.

48

Анонимен

преди 9 години

Нашите хирурзи са в чужбина и оперират турчета и негърчета.

47

Анонимен

преди 9 години

Трябвало е директно да идат във Варна. Само в няколко големи града остана възможността да получим що годе адекватна медицинска помощ. Останалото е губене на време, здраве и живот.

46

Shark

преди 9 години

Ми няма да има детски хирург, при тези заплати и при тези мизерни условия на труд как ще има. И ги бият на всичко отгоре. Няма да има, хората отиват в Германия където работят спокойно, никой не ги бие и получават достойно заплащане. Докато държавата нехае ще е така. Лошото е че страдат невинни хора. Много мълчим, много!!! Това е по турско не е било, хора, събудете се!!!!

45

хах

преди 9 години

деТЦки ! Що не написа и "херорг", за да завършиш тази картина с наименование "Неграмотност".

44

Ачо

преди 9 години

Не може да има частни здравни каси защото правителствата използват здравната каса като обща каса за решаване на финансовите липси в бюджета.В касата постъпват 54 000 000 лв. всеки месец.

43

Селянин

преди 9 години

Разград-Шумен 33 км ,значи и в десетия град на България Шумен няма детцки хирург ?

42

Селянин

преди 9 години

Посред бял ден в болницата 8 годишно дете си замина ! Виновни няма!Щтом не се справя държавата да разреши частните здравни компании .Щото богатите се лекуват в Токуда и Адци Бадем а депутатите във военна болница.

41

дефанс

преди 9 години

Докато здравната каса е монопол така ще е-черна дупка.Трябва да има и други здравни каси....

40

Анонимен

преди 9 години

Било е преплитане на червата. Много тежко състояние е това.

39

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Болниците трябва да се закриват а лекарите са се съкращават!! Бойко Борисов е невинен народа е виновен, че го е избрал!

38

Веселин Узунов

преди 9 години

България е за съд. Защо не дава пари на бедните? В Турция това не може да стане.

37

Анонимен

преди 9 години

И във Варна няма няма и да има Нали и тях ги съдят четвърта година за щяло и нещяло Нали бяха Мафия в бели престилки Наричахте ги Убийци Бихте ги и ги псувахте Нали бяха лакоми и все ви искаха рушвети Сега нямало лекари Сами се лекувайте Ходете на врачки и баячки

36

пак друг лекар

преди 9 години

какво толкова не разбирате СИСТЕМНО НЕДОЯЖДАНЕ. Това дете не е яло нищо. Никога. Родителите са за съд!

35

До В. Узунов

преди 9 години

***, на теб кога ще ти сложим камъка?