10

-

преди 4 години

Имало е къде къде по-тежки бури, но чак толкова зле под моста не е било. Който посети Стара Загора, да се отбие до кръгово след кръгово и да види абсурда. Не знам кой е дал идеята , кой е проектанта , но той и хората, които са го удобрили явно не карат коли и дори нямат логическа мисъл

9

Анонимен

преди 4 години

Един месец обикаля предизборни с джип, следизборно по време на бедствия се снима с Рамбо , що е то ??!?!

8

До 2

преди 4 години

Ееех разбрал си ти ама грънци...когато премиерът на една държава се хвали с некачествени магистрали означава че държавата е в колапс....работата на един премиер е не да реже лентички а да решава тежките проблеми в една държава...което Винету не знае как се прави

7

Анонимен

преди 4 години

тука ф сзто sux всичко е шуро мутра и някви увредени от попфолка, самозабравили се напрао ужас:))))

6

Боико Борисов

преди 4 години

Там канализация няма , парите в джоба си сложих.

5

xcv

преди 4 години

На много реки монтираха уреди за измерване на нивото за да предупреждават за наводнения. Определено, освен реките, и булевардите трябва да бъдат включени към системата за предупреждение за наводнения.

4

Еувлоги Динчев

преди 4 години

Такива неща стават в 6-тия по големина град: Стара Г*зора

3

Гост

преди 4 години

До АнонименЧовек да не се изкаже критично, че веднага го оприличават на БСП-ар. Никога не съм бил такъв, няма и да бъда. Не ме интересува кой е на власт , а как си върши работата.

2

Анонимен

преди 4 години

До ГостВие от БСП асфалт, не ядете, магистрали не строите, съответно не се наводняват.Някой да е чул някога магистрала строена от жан Виденов да се е наводнила или повредила?

1

Гост

преди 4 години

Нали пак гласувахте за човека с ремонтите и магистралите. Честито!