18

Анонимен

преди 4 години

Където възнаграждението е от държавата така се работи. При частните фирми правите ги няма на заплата.

17

Анонимен

преди 4 години

Всички в ДС нака работят. Зяпат и мълчат. Те са замо на слух и зрение. По ръцете ще ги познаете.

16

Анонимен

преди 4 години

Въпросния снимач е бил вече на топло за снимане на филми за възрастни с малолетни. На гробището в Шумен. Дори искал да снима подобен филм с инвалиди. Примамвал децата под прякора Наталия. Потърсете го по весниците го има. Казва се Ивелин Георгиев, а интимния му партниор който му е помагал го има в базата на Интерпол, просто му гугълнете името. Самия Варг е с свидетелство 'шизофрения'. Не си измислям потърсете и ще видите. По3здрави от NSW австраля, на 2 км от 0перата

15

varg

преди 4 години

До usaЗнаем как се бачка при вас капиталистите експлоататори.

14

varg

преди 4 години

До Анонимен Хаха аз не работя към НКЖИ,а към Държавна сигурност.

13

usa

преди 4 години

хаха-типично по български!елате да видите, тук как се бачка!!!

12

Анонимен

преди 4 години

23-***... брой и себе си

11

varg

преди 4 години

До bauТо се вижда какво се случва.Единият стои и подпира стълба,а останалите исакаха да работят,но нямаха желание.И между другото по този път,който е главен след точно час и 10 минути трябваше да мине бърз влак,така че всяко едно забавяне би могло да е фатално.И както казах преди,ако вземат да паравят генерален ремонт на цялата линия ще им отнеме поне 50 000 години с това темпо на работа.

10

Анонимен

преди 4 години

На това му се казва тарикатска работа. На Запад в ЕС. Така работят , че такива зяпачи , писари няма

9

bau

преди 4 години

До vargТи не можеш да знаеш какво се случва и си смучеш от пръстите някакви измислени сензацийки. Или доноси. И вземи да си намериш истинска работа, по-полезен ще си с кирката до тия които снимаш. От такива като тебе ползара е нулева. ***.

8

varg

преди 4 години

До bauАз съм фоторепортер и журналист.и все ми е на акъла,че оперативка или инструктаж ще имат в 10:52 ч. по-скоро вече се ориентират към обедната почивка,защото там тя започва от 11:30 и продължава чак до 1 може и по-късно зависи,а работното време приключва около 16 ч. така се работи по държавно.

7

Анонимен

преди 4 години

И в топлофикация е така ва един който работи по уличното траке, по мрежата. Се падат ат 50 до 120 чиновника. В масовия транспор на София.От 1000 водачи в канцеларии, контрольори , служби , службички синекурни длъжности излизат над 10 000. В БДЖ същата работа. При двама машинисти 22 чиновника

6

bau

преди 4 години

А ти какъв го даваш в случая? Разхожда се някакво ***, снима с телефончето неща, за които не знае как стоят точно / може и оперативка да имат, и инструктаж../ и лепи етикети. Доносниче някакво жалко ще да си. Като решиш да доносничиш, поне бъди мъж, жена, джендер и си покажи лицето.

5

emigrant

преди 4 години

затова няма скоро да има оправия-бай ганьовския манталитет пречи.

4

varg

преди 4 години

До оклиКак да не могат,ще работят на смени по 4 часа.Оправдания винаги ще се намерят.

3

varg

преди 4 години

До тотоТе,ако работят с такова темпо да чакат ще ремонтират цялата линия за 50 000 години.

2

окли

преди 4 години

един човек копае кладенец за сто дни но сто човека за един ден не могат.

1

тото

преди 4 години

Чести за тези ситуации. Точно за тази не говоря, но понякога, се чака един човек да завърши един детайл, за да могат и останалите да работят. Понякога има и само хамали, така, че трябва по подробно да се гледат ситуациите.