111

st.anger

преди 9 години

ами така си е, несъвместими са. но като чета коментарите по-долу добивам впечатление , че 'русофил' е някакъв вид психично заболяване. направо се изумявам какви нелепици бълват тия хора, някакви глупости за 'платени ***', '***', '***' и любимото 'еврогей', защото европа идва за да ни направи гейове,разбираш ли. и на децата е ясно че това няма как да е вярно, но те едно си знаят, нелепи хора...

110

Крезимор - До 149

преди 9 години

Стамате, българската липса на ПАТРИОТИЗЪМ е в резултата на заличаването му след 1944 г. от господата от СССР и българските им ***. На този процес можеш да гледаш като на заличаването на българското самосъзнание у македонците и насаждането на МАКЕДОНСКИ ПАТРИОТИЗЪМ у тях от сърбите. *** и те са в кюпа - размножават се като ***, за да ни дозатрият. Тези акции са само с една цел - заличаването на българите като етнос и държава. А тъпите русофили ги поддържат - ***.

109

щирлиц

преди 9 години

Когато на връх Стара планина се издигне паметник в прослава на американските войници,оставили костите си за свободата на България(да припомня че много от руските солдати са били доброволци!),тогава ще престана да съм русофил и подобни *** с промити мозъци ще имат право да правят подобни"възвания"!Долу ръцете от България,западно-европейско-американска ***!!!!

108

Мислещ

преди 9 години

На платените червени *** им дойде в повече тази статия. И тя е 1000000% ВЯРНА! Всеки, който е с IQ поне маалко над 30 и е чел поне малко по история би трябвало да знае тези ФАКТИ. Мантрата за сорос вече се изтърка. Всеки с малко обща култура ще е прозрял тези неща, както и дори самият Левски е бил против "мръсния казашки ботуш". :-)

107

Ив

преди 9 години

151-ви, спомни си срещу кого са воювали нашите войници, и кой бомбандира София. Може да си помислиш и върху това защо нямаше български войски на Руския фронт. Тогава не бяха комунисти на власт. Когато добрите чеда на Аллах, разбиха и разграбиха Сърбия, кой беше единствения, който се опита да помогне? Русофобска продажна ***.

106

Анонимен

преди 9 години

От Русия нищо не сме получили даром.*A Rusiia kakvoe poluchila sreshtu 200 000 svoi voinici zaginali za svobodata na bylgarite, vkl. na kukuvicata napisala gornata glupost?

105

Анонимен

преди 9 години

До ИванВижте какво пише същият Вазов 1916г. когато руските кораби бомбардират и разрушават центъра на Варна, а руски сръбски и румънски войски се опитват да заграбят Добруджа !

104

до 142

преди 9 години

---------С тая на снимката има няколко пикантни клипчета в нета--намерете ги,за да видите какви ценности исповядва.----------Вярно я има в нета тая--*** парцала

103

Стамат

преди 9 години

Ясно е чие дупе лижеш, а още по-ясно е, че такова животно БЪЛГАРСКИ ПАТРИОТИЗЪМ няма от 1944 г. Иначе казано идентификацията на 99% от българите не е свързана по никакъв начин със страната, в която живеят и няма да си дигнат *** да ходят пеша от граница до граница за да я защитят! Вината за това положение е както на политиците от последните 70 години, така и на всички,които им слугувате!

102

До 135

преди 9 години

В края на живота си И.Вазов се извинява на българите за голямата си заблуда спрямо "искрените намерения" на Русия.Но за това нещо след 1944 не се пише НИЩО.

101

ПЕНТИУМА

преди 9 години

Само по себе си заглавието много избива на фашизъм.Какво излиза че за да си патриот не трябва да обичаш друга страна.Никоя друга страна не е направила за България повече.Кого да обичаме тогава?Американците щото ни пазят от лошите руснаци?

100

Анонимен

преди 9 години

За незавидното състояние на родината ни в момента е виновна варварска средновековна Русия и долните русофили, усъществили имперските и стремежи у нас.Комунизма докара страната до икономически крах,разцвет на престъпността и морална деградация.Вместо да се учим от цивилизована Европа, на нас ни натрапваха принципите на изостаналите азиатски ВАРВАРИ.Браво на автора,такива статии трябва за *** ***!

99

Анонимен

преди 9 години

До 133Тах глобално ги слушаха 15 души. Ама цяла България изригна по лезбосите Тату и Азис.

98

Анонимен

преди 9 години

С тая на снимката има няколко пикантни клипчета в нета--намерете ги,за да видите какви ценности исповядва.

97

боклук

преди 9 години

Медуза и *** ***...........друго няма.След като неможе да се продава(виж снимката) е продала душата си--позор......

96

аФторке....

преди 9 години

Авторке....дано да четеш коментарите под твойто "творчество".....и дано някои пожелания на пишештите тук, ти се сбъднат.И за последно--смени си името--на Гюзел......по-ще ти отива.НЕ заслужаваш да носиш християнски имена--те са ни благодарение на руснаците.А ти в Анадола......И за последно--не си играй с историята--кой и какво е казал--това е относително и не доказуемо.....а фактите си остават завинаги.........

95

СПАС

преди 9 години

"в противовес на становището на Украйна" Ако Украйна признае, ще ПЛАЩА МИЛИОНИ, МНОГО МИЛИОНИ!!!! Как да им вярваме???????? Дори да се абстрахираме от факта, че там на власт е ФАШИСТКА ХУНТА, НЕ ИМ ВЯРВАМЕ, ЗАЩОТО ИМАТ ОГРОМЕН ИНТЕРЕС ДА ЛЪЖАТ!!!

94

Иван

преди 9 години

Русофилството и българският патриотизъм са напълно съвместими.Най-яркият пример за това е патриархът на българската литература Иван Вазов и цялото му творчество.Само който не е чел пропитите с огромна любов към всичко българско и родно стихове на Вазов може да твърди,че този отявлен русофил не е патриот.Или вече за патриотизъм се смятат интересите и парите?

93

Анонимен

преди 9 години

Opa, setih se i za Boy George! A Konchita Wurst sys sigurnost i tia e ruskinq? Da ti e zhiv i zdrav Azis, da mu se naslazhdavash na zadnika.

92

Анонимен

преди 9 години

Кой започна гей модата в музиката? Не бяха ли "ТАТУ"?***Bez naprqgane se seshatm za David Bowie i Elton John - mnogo predi Tatu da bydat zachenati...