102

йонес

преди 10 години

До Тони Грасиа, И колко за колко точно евреи става въпрос ??? И какви точно евреи, юдеи или някакви други ??

101

ТHE Патриот

преди 10 години

Северна Кореа=сащ само че без макдоналдс ,иначе във всички други отношения са си едно към едно!

100

jones

преди 10 години

Толкова преднамерено написана статия, няма как да не направи впечатление и да изтъпанчи, колко е гаден северно Корейският режим. А дали про американския радикален капитализъм е по добър ?

99

До подлогата 101

преди 10 години

До АнонименЗнам, че *** на червената хунта като теб, могат да виреят в страна като нашата или в СК. Именно на такива мръсни душици се дължат всички мракобеснически режими. След като СК и режимът й са твоя кумир, най-вероятно имаш дълга история на доносник, или далавераджия, или търтеи, или на злобен комплексар. Нормалните и информирани хора знаят и от други източници, че описаното в статията е истина и съчувстват на обикновените корейци. Ти съжаляваш, че и тук не може да е същото като в СК.

98

Тони Грасиа

преди 10 години

До АнонименНе Ви прави чест да пишете така господине, забравили сте че евреите са измирали по концлагери, това е един изстрадал народ и все още страда

97

до 104

преди 10 години

ти си типичен пример за това, как затъпиха хората и ги направиха ***. Имали ядрена програма, имали смартфони ама само за чужденци! Абе идиото! Я провери с колко долара живеят на ден в северна корея? С под долар на ден! Хората нямат какво да ядът! Умират от глад! И имали ядрена програма! Смешна работа - толкова ефективна колкото се оказа съветската - разпродадоха я на частници за куфарчета... СРАМ ме е че има *** като теб нарицащи се българи - ти си срамота за народа!

96

Mаузер

преди 10 години

До qwer--84 ; След ДЕВЕТИ Руснаците изпратиха 1 неграмотен Ген. Филатов с 1000 бандити от НКВД да учат нашите комунисти да избиват бълг.граждани по--ефективно.Това са руските и наши ХУМАНИСТИ.

95

Анонимен

преди 10 години

ДА ИЗПРАТЯТ НАШТЕ *** ТАМ САМО ГЕРБ ОШТЕ ЕДИН МАНДАД

94

Анонимен

преди 10 години

" Успокой се малко червено подлого! В КНДР смартфони няма и никога няма да има докато твоите червени приятели властват там, защото те са забранени! "Северна корея има собствена космическа програма и собтвени ядрени ракети. Да сравнаяваш смартфон с космически технологии е все едно да сравнаяваш дървено сметало с компютър. В северна корея отдавба няма забрана за смартфони и чужденците могат да влизат свободно. А смартфона се казва Arirang и всички медии писаха за него може да се провери в гугъл

93

Анонимен

преди 10 години

Който милее по старите години да се замисли защо сме на това дередже - генералите решиха така. Спряха парите от москва и нямаше начин да се поддържа комунистическата система, а щом не можем да поддържаме хората без пари, без развитие и без свободна мисъл най-лестното беше да заграбим всичко и да ги принудим да живеят мизерно - това, което се случва днес!

92

Анонимен

преди 10 години

sto trieteveeeeeeeeeeeeee be trolove nedni kumunisti4eski podlogi ZA6TO TRIETEEEEEEEEEEEE

91

Анонимен

преди 10 години

На американските *** които не им харесва ситуацията в северна корея могат само да духат супата. Да върват на май-ната си. Ситуацията няма да се промени колкото и да им се иска на американските ***. Северна корея е една от най-чистите нации със собствена ядрена програма и ядрени балистични ракети - американските *** ще бъдат изпържени ако се опитат да въвеждат демокрация както направиха в Ирак и Либия.

90

ilia.antov.7

преди 10 години

Цялото правителство в северна корея ,а не да крадат в България а да пращат децата си в Америка и на запад да ги пращат в северна корея да ядат трева.

89

До 87

преди 10 години

Успокой се малко червено подлого! В КНДР смартфони няма и никога няма да има докато твоите червени приятели властват там, защото те са забранени! В основата на червената идеология е да забранява, ограничава и тероризира. Тези хора там няма какво да ядат и умират от глад, защото болните червени мозъци са решили да си правят ядрени оръжия. Какво здравеопазване може да има в КНДР при положение, че хората нямат достъп да елементарни потребителски стоки и храни!? Точно никакво!

88

Анонимен

преди 10 години

УЖАС и зверства, това е комунизма!!

87

Анонимен

преди 10 години

На времето бай Тошо трепеше сегашния елит, защото знаеше, че те ще докарат държавата в това положение.Тогава света говорише, че и тук е страшна диктатура, а сега какво е?

86

П.Петров

преди 10 години

На всеки, който изпитва носталгия по социализма пожелавам приятен полет - да хваща Айрофлот и да заминава за Северна Кореа !

85

мхд

преди 10 години

Как ми се иска да видя концлагерите на FEMA...

84

ForiForever

преди 10 години

Konclager za vsicki gerberugi

83

Пурко

преди 10 години

Имайте малко такт, все пак у нас на власт са болшевиките с бея и злодея. Като четат тази статия сигурно си мислят как сме им отпуснали тука колана. Ще протестират, вместо да работят в лагерите.