12

Пич

преди 12 години

"Поръчкова, непоръчкова. Айде стига сме оправдавали хайдутите.Нередовна ли е била маркировката на храните ? НередовнаИмали ли са нужното облекло ? Няма ли саНарушени ли са други изисквания ? Нарушени са"Принципно си прав. Опитвам се да кажа, че докато тия дето търсят мрежи по прозорците, не започнат да мерят с един аршин навсякъде, ние клиентите няма да получим качествена храна и обслужване. Ако влезнеш в кухнята на кой да е софийски ресотрант и ще припаднеш на вратата още.

11

Лили

преди 12 години

До Боцко: Не разбирам ти против спирането на обекта ли си?А знаеш ли, че едно от най-тежките отравяния стават от морски продукти.Просто е похвално за проверяващите, че са си свършили работата.

10

Разтроев

преди 12 години

Това хубаво ли е?

9

Joro

преди 12 години

Поне веднъж да се конкретизират за кое точно заведение става въпрос

8

goodmood

преди 12 години

В допълнение на: ПичТи остави, че са им направили проверка, остави, че са ги затворили, но и още на следващия ден информацията е в медиите и то с името на заведението и фирмата:)100% поръчка!!!

7

ъх

преди 12 години

Поръчкова, непоръчкова. Айде стига сме оправдавали хайдутите.Нередовна ли е била маркировката на храните ? НередовнаИмали ли са нужното облекло ? Няма ли саНарушени ли са други изисквания ? Нарушени са Е аз ли съм им виновен?

6

Пич

преди 12 години

" Честно казано бях възхитен от качеството на обслужване и от самата храна, не зная защо така са се издънили тук... "Не са се издънили бе приятел. Ресторанта си беше перфектен, ходих там. Просто това са гастпльори от друг град и в София не прощават на такива. Това е поръчкова проверка. Ако се направи подобна проверка по всички ресторанти в София, едва ли ще останат повече от 5% да работят.

5

МИДИ НЕ ЯМ....

преди 12 години

...АМА НИКОГА!МИДИТЕ СА "ФИЛТРИТЕ" НА МОРЕТО ---ТЕ "ФИЛТРИРАТ" И ЗАДЪРЖАТ ВСИЧКИ ОТРОВИ И ТЕЖКИ МЕТАЛИ ОТ ВОДАТА!!!ТОВА Е ВРЕДНА ХРАНА!!!!

4

Анонимен

преди 12 години

Преди месец на Каварна рок фест ходихме на обяд в тамошното заведение на "Дълбока"(на брега). Честно казано бях възхитен от качеството на обслужване и от самата храна, не зная защо така са се издънили тук...

3

Боцко

преди 12 години

То само това заведение ли е така, като много заведения не спазват норми, но сигурно е по поръчка от конкуренция.

2

Пич

преди 12 години

Абе къде от Каварна сте тръгнали да правите конкуренция на софийските тарикати?! Къдеее беее, алоо? Веднага са им спретнали поръчка и "компетентните органи" я вижте как си вършат работата - нямали били мрежи на прозорците в кухнята!!! Хахахахаха ... а останалите 10000 ресторанта в София, да ви кажа, са с перфектна хигиена!

1

Анонимен

преди 12 години

Браво.Миналата събота ядох миди там и после се осрах като курталански вълк.