140

DG

преди 13 години

до 134 Нека Днес.бг да пуснат анкети със всички въпроси с предложения за референдуми. Тогава ще видим масата какви глупави отговори ще даде. Не е нужно да се правят те, за да знаеш че народа ще каже: управлението е виновно за всичко, ромите не заслужават да живеят, трябва смъртна присъда, да вкарат в затвора, хора за които не е доказано че са престъпници. Въобще ще отговорят, варварски без да помислят как ще изчезнат, ако това беше истина. Те не искат да се унищожават, ама ще го направят.

139

но комент

преди 13 години

Финансистите и счетоводителите са безспорно важни.Но трябва да си луд да ги оставиш те да ти управляват фирмата.

138

обяснявам...

преди 13 години

Не подкрепям Бойко Борисов или правителството му, но не си прав/а. 1. Никога не е имало 8.3 млрд излишък или поне не когато Борисов пое правителството, тъй като когато той стъпи на власт предишното правителство изкарвайки голям излишък просто не беше сметнало огромния дълг на държавата към частния сектор. Борисов пое управлението по време на криза, няма как да валят успехи, когато човек се опитва да закрепи положението и да оправи бакиите на тези преди него. Но и крадат де, то е ясно :D

137

някой си

преди 13 години

психиатър станал JP , идва при него един и му казва дикторе ядох нещо и имам разтройство психиатъра му дава успокоително ....,след 2 дни се виждат и доктора пита как си добре ли си ?! пациента му отговаря целия съм в *айна ама не ми пука ето така изглежда здравеопазването и на никой не му пука за народа 5% увеличение на парите за милицията и 20% намаление на парите за здраве на това здраве му кажете

136

Анонимен

преди 13 години

"Наясно съм с името на новия министър, но няма да му кажа името", категоричен бе Борисов.Г-н Премиер, по-добре изобщо не го казвайте. Оставете го да работи без да дава изявления, това ще е нашия таен министър.

135

Д1

преди 13 години

Абе няма ли и той да я последва ?Защо ни плаши със Станишев и Доган това не ми е ясно ? ВИнаги има алтернатива и ако си мисли, че Станишев и Доган са му алтернативата.... е в голяма грешка този.

134

но комент

преди 13 години

Примера е христоматиен.Форд навремето събрал мениджърите и счетоводителите си да решават какво да правят.Предложението на счетоводителите било да затворят 4 завода за да направят икономии.когато предложението било на косъм да се приме станал Форд и казал:"Предлагам да закрием и останалите заводи , и тогава икономията ще е пълна и няма да се правят никакви разходи."Тогава предложението въобще не било гласувано, и заполчнали да търсят други варианти.

133

Анонимен

преди 13 години

Народа не е образован само защото не споделя вижданията ви за Яне Янев например:))))) Били злобни и ***! Не знаят какво искат! Не искат да ги управляват! Бе с една дума искат да се самоунищожат:) Предполагам,че вие сте изключение от всички тези характеристики за БГ-народа,дадени от Вас:) Интересна логика и пово за размисъл на тема "Що е то интелект и доколко го притежавате!"

132

следващ

преди 13 години

до 97- Един миньор и един продавач може да са по-МЪДРИ от един професор и един инженер Бойко може много да слуша хората,но не прави това,което НАРОДЪТ иска А нродът иска да работи нормално и да живее нормално Народът никога не иска повече

131

biliboy

преди 13 години

Тепърва предстои да плащаме за грешките на това жалко подобие на премиер. За година и нещо не само ще похарчи резерва, ами и нови кредити ще вземе. Жалкото, е че народът е *** и му вярва. Жалкото, е че интелигенцията избяга и сега избират *** и други нискообразовани елементи. Горко на България, ако има по-жалък, необразован, некомпетентен, нискоинтелигентен, самовлюбен, лицемерен и лъжлив премиер моля някой да го посочи. И това е България в ЕС. Горко ни!!!!

130

Анонимен

преди 13 години

НАВСЯКЪДЕ ИМА ДОПЛАЩАНЕ ОТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ФОНДОВЕ, НО НА НИКОЕ ПРАВИТЕЛСТВО НЕ МУ СТИСКА ДА ГО ВЪВЕДЕ ,ЗАЩОТО ЩЕ НАСТАНЕ МАСОВО НЕДОВОЛСТВО.БЪЛГАРИНЪТ ИСКА СОЦ.МОДЕЛ-ПОЧТИ БЕЗПЛАТНО /СМЕШНО МАЛКИ ВНОСКИ/,НО СВЕТОВНО РАВНИЩЕ-НОВА ТЕХНИКА,ДОБРИ СПЕЦИАЛИСТИ-Е НЯМА КАК ДА СТАНЕ.ПАК ЩЕ Е ХАОС!

129

Иван

преди 13 години

абсолютно си прав

128

но комент

преди 13 години

хайде да ми кажете една държава, в която министъра на финансите отговаря за здравеопазването и образованието.Когато счетоводителя почне да отговаря за производството в една фирма, ясно е какво става.

127

Бивш кореняк Софияне

преди 13 години

Нещо не схващам!Бойко остави София за да стане Премиер. Остави София съсипана, с 250 милиона дефицит от преразход и града още неможе да се съвземе!Стана премиер, когато имаш 8,3 милиарда излишък и резерв на НЗОК от 200 милиона.Тази година бюджетните разходи са по-високи от 2008-*** и 2009-та а парите за болници не стигат!Бойко похарчи 4 милиард от резерва, и пак не стигат!Не разбирам, каК така Бойко харчи повече а има по-малко пари за всички?!Явно Бойко и ГЕРБ крадат повече!

126

DG

преди 13 години

Чрез референдуми управлява само образован народ. Стадото което е в момента може единствено да се самоунищожи! Цял ден гледам как *** се подписват на "каузите" на Яне Янев. Хората са толкова злобни. Те не знаят какво искат, знаят какво не искат. Не искат да ги управляват. Искат да вземат всяко решение без да са на ясно, че не разбират. Ясно е, че ще се самоунищожат. Ако няма управление и роми и всякви други, тогава кой ще ви е виновен? Държавата сте вие!

125

човек

преди 13 години

а аз съжалявам , че изобщо я назначи . не си чел притчата за трите писма , оставени от уволнения шеф на новоназначения .

124

Криста

преди 13 години

Като нямаме какво да кажем се правим,че имаме за какво да мълчим...............

123

Иван

преди 13 години

а бе шматок - любимец или не - това няма значение.парите ни потъват по тази схема,която действа в момента.защо лекарите оперират хора които са с тумори в последен стадий.моя баща беше с рак на белия дроб и разсейки в мозъка и искаха да го оперират .защо трябва да се похарчат пари за хора на които им остават 30 дни живот - за да точат касата.тогава баща ми каза- няма смисъл.аз си отивам от тази земя и нека парите послужат за други хора.много мъдро и смело решение на един мъж който си отиде на 66

122

---

преди 13 години

за неуки хора, които дори на български не пишат, може и да е по-трудноникъде не казвам, че това е лесно...но да се живее тук става непоносимо трудно..предпочитам да си хабя силите на някое по-добро място, мерси.

121

Анонимен

преди 13 години

Тази наивница Борисова повярва,когато я назначаваха,че ще има пълна свобода да направи реформата.Тя затова и действаше така.И накрая я попариха с вряла вода.Никой преди това не беше и казал,че каквото и да прави,каквато и свобода да има, първо трябва да има благословията Му. А когато става дума за пари,Той благославя,само ако Дянков Му подаде босилека и светената вода. Вижте Божо и Веждито как вече си мълчат и гледат да се държат над водата, защото те все пак както и Цв. са Му и приятели.