74

sedesar

преди 13 години

Прав е Костов, тия гербави комунисти и *** им атакисти за 16 месеца разтуриха ввяка област, която докоснаха. Жалко че се оказаха по-зле и от станишевци.

73

axaxxa

преди 13 години

Колко чист поглед има в очите на това *** на снимката.Чист,като съвеста на Осама Бен Ладен :D :D :D: D

72

стерео тип

преди 13 години

не ми се обяснявай на погрешна основа. Друга беше плоскостта на въпроса... чак пък до доктора стигнаха ченгетата... просто да се чуди човек и да се мае...

71

DeDe

преди 13 години

Пак е прав ...........................................................какво да кажа друго..............няма , това е.

70

Анонимен

преди 13 години

Костов,Костов ТРЯБВА да бъде министър председател,не пожарникаря.......Чалга държава,чалга управляващи!

69

Анонимен

преди 13 години

Наистина жалко, партията майка мила (на която Борисов още не си е върнал "партииния билет), можеше да се облажи още веднъж с парите за 10 нови самолета, а ако и Окенаски Риболов беше жив, с още някои друг долар - колкото за няколко траулера.... И после пак Костов ще е виновен.... за много други работи може да е виновен, но за Балкан Костов е виновен колкото доктора е виновен че прострелян в сърцето му е умрял в кабинета...

68

.

преди 13 години

neznam kak se opravq durjava s murzelivi i dushevno bolno alchni hora i negramotni povecheto, i nai umnite chujdenci da doidat shte trqbvat min. 5 godini za da tragnem nagore po leka, tuka e EU a oshte po kvartalite 80% ot horata nerazbirat nishto osven belot i piene.

67

Анонимен

преди 13 години

Да може да го е заявил НО след като се рабра како са сътворили крадливите "политици" за 20 години е нормално да не се случи. Вие като сте по грамотни станете вие и оправете вие разрушената държавност от точно Вашите идоли и перфектни политици..

66

Ченгета на мезета

преди 13 години

Костов възприе модела съз здравна каса, но остана само едно нещо за довършване - единната информационна система - комп. мрежа в която има всичко за всеки - дали си осигурен, колко болнични са ти изписани, какви лекарства ти е изписал доктора, каква диагноза ти е поставена, при кои специалист си бил на преглед, вместо халваджииския тефтер амбулаторна книжка си носиш една пластмасова карта, и така няма гепане защото няма фиктивни прегледи и лекарства... именно това беше саботирано до сега

65

стерео тип

преди 13 години

Жалко че няма още един бга-балкан, може би има още бедни евреи по света.

64

Анонимен

преди 13 години

Най-прави се оказаха реформаторите които смениха държавата. Спорът сакво да се прави тука е преливане от пусто в празно.

63

Анонимен

преди 13 години

Костов-хубав мъж с много,много ум и мозъчни гънки!

62

breg

преди 13 години

abe kostov za6to se dani6 taka

61

ЦИРК

преди 13 години

Костов реформира здравната система и въведе модела със здравната каса. Какви са тези реформи, които непрекъснато се нуждаят от реформи?

60

до 58

преди 13 години

Не е вярно!Борисова заяви, че Националната здравна карта ще е готова до април и парите за това ги имала. Сега сме вече октомври и - нищо!А без картата не могат да планират.Шефката на Здравната комисия в НС сама каза, че ТЕПЪРВА ЗАПОЧВАТ да мислят модела.И Борисова и Борисов не са пипнали онези хрантутници, дето триглавите ги изпоназначиха по системата 3:5:8. От кога са на власт вече? И то "реформаторска" :) власт?За какво говорим?

59

Анонимен

преди 13 години

Не минисътра, правителството е за смяна! Не може да назначаваш ченге начело на митниците за "по-ефективна борба с контрабандата" а на всеки ъгъл да се проадват цигари без бандерол, а цената на вносния алкохол да пада - първи признак че нещо в акцизи и мита е спестено! Не може да режеш 20% от парите за здраве, а да не пипаш бюджета на ченгенцата, а те в същото време да не плащат здравни осигуровки. Не може да вдигаш възрастта за пенсия и да очакваш нови раб. места... Слаб 2 Борисов върви си

58

Анонимен

преди 13 години

С цел, вкарване пари в икономиката НО, стратегически и приоритетно, а не като измислените проекти на БСП и ДПС и НДСВ които наливаха от пусто в празно.....за да могат да откраднат без да са съградили рабира се. Налети милиони в пътища между някакви селца ...чешмички....изобщо пълни безумия..

57

Анонимен

преди 13 години

Така е, но незабравяй че вмомвта министърката точно това прави, работи се за промяна а тези чиновници които са останали само се скатават и слушат и така трябва да бъде. Който дава градивни идеи се изслушва, но все пак стратегията и системата се гради от министъра със съгласието на премиер !

56

Анонимен

преди 13 години

49, много ти благодаря за полезния отговор. Аз понеже не разбирам много, а такива като теб са малко тук, дали би споделил планираните 5 милиарда за строежи за 2012 с каква цел са? Благодаря.

55

...

преди 13 години

като гледам и чета (май) коментарите, тук са всичките 47 избиратели и и сподвижници на залеза. :). Доживяхме и този кеф.