87

Сюлейман Безумни

преди 13 години

Пак ще си върнем земите. Достатъчно е да поддържаме високата раждаемост.

86

Антон

преди 13 години

Ех, Камене, Камене. *** турска *** си беше и такъв си остана. Доган ходел на заседанията на ДПС. Вкарват го през задния вход бабаитите, пие 2 уиските докато се разправяте и после го изкарват пак през задния вход. Отива да се донаспи и после цяла нощ по баровете. От Ахмед Доган и *** за зеле не става, ако не сте подмазвачите покрай него, които му градите имиджа срещу пари и дипломатически имунитет.

85

Кара Ибрахим

преди 13 години

А,що така слабо се псува днес?

84

norm

преди 13 години

***,ти май още живееш далеч в миналия век,след като още не си разбрал,че партията-държава не дава вече заплатите,а същите се заработват.Добре,че в държавата не всички са ***,иначе крадците от БСП и догановци щяха да ни управляват и крадат безогледно вечно.

83

али

преди 13 години

Ако това е вярно, ще се окаже че има много изказвания от хора които не са много компетентни по въпросите....

82

Анонимен

преди 13 години

Значи, това че става въпрос за "Цанков камък" и "Горна Арда", е само съвпадение, и всъщност не става въпрос за тях, въпреки, че точно така пише.. сигурно става въпрос за пенсионерски клуб "Цанков камък" и увеселителен комплекс "Горна Арда"... адвокатът трябва да гние заедно с Доган, от адвокат по долно и противно същество няма...

81

ГЕРБер

преди 13 години

"....маркуча вече е опрял до гърлото!"Бъркаш братле. :))))))))"Маркуча" вече е опрял до "кафявата точка" за някои червени и турско сини.

80

norm

преди 13 години

Този Костадинов е голям ***,неотдавна в една телевизия ни убеждаваше в познанията на Доган като хидроинженер,даже в къщата си имал лаборатория,днес се отмята и вероятно иска да ни убеди,че лабораторията му е по маркетинг.А истината е,че Доган има училище за крадци.Но по-интересното е,че не само БСП,но и Гоце мълчи като наакан,а това мълчание доста добре говори за нравите и манталитета на комунистите.

79

Бье Сье Пье

преди 13 години

Идеално изказване за извънредния пленум, другарю! Ако продължаваш в този дух може да те издигнат за кмет или дори президент! Но имаш още да работиш! Още по-гръмки хвалебствия за *** и Съсела, още по-яростно срещу пожарникаря! Не остана време, другари, маркуча вече е опрял до гърлото!

78

Анонимен

преди 13 години

q pitaite dogan za rozovite ga6ti

77

ss

преди 13 години

Тоя камен ли е къв е мож да му заместите името с местоимение "***". Надявам се повечето знаят какво значи!

76

АТАКА

преди 13 години

Който се има за турчин - ей къде е турция. На влака и ...

75

Хунта

преди 13 години

Прочистването на страната ще започне не след дълго с ликвидирането на този *** и етническата му групировка.

74

Цецо

преди 13 години

Значи работи всеки вторник... защо не си почива чат-пат?!:))

73

Анонимен

преди 13 години

ДОГАН В ЗАТВОРАДА МУ СЕ ОТНЕМАТ МИЛИОНИТЕ И САРАИТЕ В ПОЛЗА НА ДЪРЖАВАТА

72

серГЕЙ Станишев

преди 13 години

Искам в една килия със ***. Имам нужда от презареждане.

71

плазмодии

преди 13 години

Безумието в цялата история е ,че тия,които му стояха диван-чапраз,с извратено удоволствие го ругаят най-много.Мисля,че те са по-страшни и от самия Доган.Винаги в челните редици,манипулиращи общественото мнение в своя изгода.Същите тези ,които вдигнаха таксиджиите срещу Костов.

70

Атака

преди 13 години

В това вече е лоша новина!

69

mene do 56

преди 13 години

Пич, недей да съдиш по себе си. Това, че може да купи теб, *** и цялото ти село, далеч не значи, че може да купи и другите като нас. Доказателство, че "евтините" хора като теб и *** стават все по-малко в тази държава е фактът, че *** за пръв път вече не е фактор, след толкова много години. Да се надяваме, че така и ще остане.

68

blabla

преди 13 години

като кледам коментиращите, колко турски думички използват се чудя.... Какви българи сте вие бе, та вие не говорите чист български език?!