39

1

преди 13 години

недей мисли много - много явно не ти се отдава битката при Поатие е през 732г. и Карл Мартел побежава арабската ***, а хан Тервел през 717-718 г.

38

Shark

преди 13 години

Правилно, само така. Като искат да се завиват с чаршафи да си ходят в техните си страни. Иначе ще се съобразяват. *** с ***.

37

Анонимен

преди 13 години

eto pak laji kakvi sa tia statistiki 5milona kak moje darjava s pochti 25milionno naselenie imigranti ot koito 75% ot Afrika da ima samo 5miliona stana kato romite v Romania preblezitelno 2mil.bili a te sa 7mil. preblizitelno ne lajete.TOVA NAPOMNIA ZA LAJATA CHERNOBIL CHE ZA BALGARIA NAMALO NIKAKVA OPASNOST PREDI GODINI TAKA SE LAJESHE

36

Анонимен

преди 13 години

А ние колко пъти спирахме исляма, а? Изброявам, 1. 705 г. пред стените на Константинопол. Пълен разгром за абахалите, повече не пробват от тук. 1277 г. татарите са спрени и прогонени. 1345 до 1422 г. перманентна война с турските орди което ги забавя достаъчно за да може днешните европейци да са европейци. И битката при Поатрие е мисля 150 г. след битката при Константинопол. Не сме по долу от която и да е европейска страна а от много сме даже повече заслужили да се наречем Евроейци.

35

Анонимен

преди 13 години

Ako iska da jivee v Europa taka e

34

интимно

преди 13 години

Това e и от необразованост,и от фанатизъм и от пълния контрол на мъжа върху жената в семейството........а правят деца нон-стоп ...Пак ли са с бурки под юргана ???

33

Анонимен

преди 13 години

Французите вече веднъж спряха ислямизацията на Европа в битката при Поатие, сега май пак те ще ни спасят от *** и ислямизацията на Европа.

32

Съветник

преди 13 години

Вчера франсетата ни съветваха да си назначим "министър по ромските въпроси", днес аз ги съветвам да си назначат "министър по арабските въпроси". Без него от просперираща държава ще се превърнат в африканска държава. Което, честно казано, ще е жалко !

31

браво

преди 13 години

Браво на франсетата! Сега сигурно ще има терористични атентати в отговор от страна на радикалите фундамени. Но християнските страни да защитят своите традиции и да дадат отпор на радикалите мюсли за които Корана е единствената книга която са прочели.

30

Анонимен

преди 13 години

Бравоп на франсетата. Сега могат да направят за получаване на немско грашданство - да си християнин.

29

Killuminati

преди 13 години

Браво на Франция, само така - тотално спиране на ислямизацията в Европа, наистина щом не им харесва по нашите закони да си ходят в Магреба.

28

Анонимен

преди 13 години

Eй това е държава не Пу*ки като нас!!Да си ходят в мюсюлманските държави!!!!

27

think over

преди 13 години

Чакай, сложих ти/ + /, ама не - Франция си има достатъчно проблеми с вече натурализираните си граждани от арабски, турски и ...какъв ли не произход...Сега не им трябват и други, прави са !

26

кумалист

преди 13 години

Другари, да се поучим от френските социалисти, които са ЗА запазване на бурките!!!

25

Emigrant 2008

преди 13 години

Kakto musulmanite nastoiavat pri tjah da se nosiat burki,taka v Europa ne sa neobhodimi.Na koito ne mu haresva ,da si hodi!

24

гладка повърхност

преди 13 години

потурнаците ??Там са костюмари, все маркови , ама мозъците им са със ,т.е. без гънки...

23

Жените с бурки

преди 13 години

Не мога да разбера защо толкова държат на бурките мюсюлманките. Това от необразованост ли е, от фанатизъм или е от пълния контрол на мъжа върху жената в семейството. Във всеки случай те се ужасяват, ако ги накарш да се обличат по европейски. Изпитват страшен ужас и срам, ако трябва да свалят кърпата и мантата или шалварите. Преди да се свалят бурките, трябва да се разбере защо реагират така, все едно че са съблечени голи и ги е срам до ужас. мисля, че не ги носят по свободна воля.

22

глобул, вива и др.

преди 13 години

М-тел ??? Какво е това ?Да ги бойкотираме - те за какво се имат - без нас какво ще са ???От един месец и в сайта им е миш-шаш, и пускат само автоматични отговори...21 век за тях не е дошъл...

21

Анонимен

преди 13 години

За да направим ние като тях, за да разкараме шалварите, първо трябва да разкараме потурнаците от управлението.

20

282

преди 13 години

Абе аз се чудя на турчилярите като е толкоз хубаво в лелеяната им туркия за чий се върнахте през 90-те след голямата екскурзия що не си останахте там като всичко е най-най и от чешмите тече мед и масло? Питам и чакам отговор