458

Незлоблив

преди 13 години

От всичко което прочетох до тук, само коментарите на Елф бяха на ниво.Тук там имаше и някой, който писа и по темата.Останалото е чиста проба злоба. Хубаво би било, ако имаше филтър за подобни коментари.

457

призив

преди 13 години

хора, не бъдете злобни към софиянци и не злорадвайте че са имали земетресение.В крайна сметка и те са хора, макар и подли, мързеливи и надменни. Не трябва да губим човешкото в нас и нека бъдем състрадателни!

456

shinobi

преди 13 години

emsc-csem.org/Earthquake/earthquake.php?id=188032#maps tova e dosta pritesnitelno!,Nezavisimo kade se slu4va-Strajica ya pomnime mnogo dobre,vsi4ki pomagahme togava-o6te ima hora koito jiveyat vav furgoni tam!Ne se hranete bezmisleno-zemetresenie sus 6teti e drama!A kolkoto do Sofia-ve4e sme sigurno 30% korenyak sofiyancite v tozi grad,da ne stane taka 4e da pla4ete za rodninite si koito sa postradali tuk!Dano da ne dava gospod!!!

455

Гларус

преди 13 години

Една от БГ сигурно значи:"Една от Бургаската гара"

454

сеизмиченсекс

преди 13 години

Ама нашият салам е по хубав от луничавото немско вурстче нали... Май си незадоволена като глудам как мрънкаш

453

щирлиц

преди 13 години

Епа не ни пречете,оти че ни мине и без вас.Кво че праиме тогава...

452

Пич

преди 13 години

"Щом се имате за извънземни, (бойко-)богопомазани, ок, нЕма да ви пречиМЕ"Ами там е работата, че ни пречите, скъпа ми селянко. Пречите ни със селския си диалект, с дивашките викове по улицата, с плюенето на семки по спирките, с мазните си косички, с белите хавлиени чорапки и сандалки, с коланчетата "Gucci" за 10 лева и т.н. Цялата дивотия и ***, която пристигна от централна гара в последните 20 години, ни пречи. Ама не искате да си ходите ... какво да ви правим.

451

?????

преди 13 години

не разбирам защо ви е толкова забавно?умира се от това !!!!!!!!

450

ФРГ-еец

преди 13 години

като не ти харесва София и не те интересува защо само за нея пишеш

449

д-р Грозданов

преди 13 години

Продавам Антиземетресин. Ефикасно лекарство компенсиращо колебанията на земната *** с магнитут надвишаващ 3 по Рихтер. Употтреба - орално, 3 пъти дневно по 200 грама. Натурални аромати по желание на клиента. Относителна сила 40-52 градуса. Разфасовка - 1,5 , 2 , 3 литра. Цена 15 лв/л. Странични ефекти - лек главобол лечим с 50 глама от лекарството. Предозирането се неутралиира със зелев сок. Съвместим със всякакъв вид храни.

448

сеизмиченсекс

преди 13 години

Ако треснем две три бири, мое и повече. а и сезмографа ми си е 19 сантиметра... направо съм си апокалиптичен за неики путаранки

447

Спиридон

преди 13 години

То на кривата ракета и космосът и крив, по-умни от Айнщайн се пишат, а бълват простотии ... какво очакваш от кравар освен да е спец по тор :)Ако ще и на Юпитер да се родят все са си простаци, без значение от провинцията или столицата

446

Анонимен

преди 13 години

Зарежете болните амбиции, желанията си за кариери и заплати.....опростете живота си

445

Кака Цона

преди 13 години

Ба, шъ знайш не си прав. Га дойдат на село да ми опитват от лютеницата, найш кви са благи. "Како Цоно тва, како Цоно нва. Как ги приготовляваш тези вкусотии. Ех, добре сте си вие на село. Нас питаш ли ни в София?"

444

Една_от_БГ

преди 13 години

Нямам никакви комплекси в този план. В *** София не съм била от 1997 г. за виза за ФРГ и прекараните часове там ме убедиха, че нищо не пропускам. :)Щом се имате за извънземни, (бойко-)богопомазани, ок, нЕма да ви пречиМЕ.

443

аз

преди 13 години

абе, кого "изхранваш" бе?!Що не се ковнеш на село- от където си дошъл и не се кротнеш там- ако ти е толкова тежко в София?! Пък ние и без вас ще се оправим ....

442

Анонимен

преди 13 години

Кой знае и ти от къде си бе ***. Бас държа, че всеки петък в 16:30 висиш в задръстванията в посока "провинцията"... Пълен *** си!

441

Анонимен

преди 13 години

Знаете ли какво ни липсва?Земетресение за 10 минути със сила 9-та степен по Рихтер на територията на цялата страна.Хем ,ще се отървем,хем Господ ще направи едно добро дело- ще е избавил света от българската омраза и комплексарщина.===================================================Какъв *** трябва да си за да пожелаваш някой човек да пострада при земетресение.Още повече твой съгражданин в твоята Родина.

440

курнелия

преди 13 години

добавен от: КАЛКУТАПродавам каски за шопите -ИЗГОДНО!!! 95% от провинцялистите работят като чистачи на АКОТО на Софиянци така, че злобата ви е ОБОСНОВАНА

439

гласувайте за Иван

преди 13 години

Гласувайте за Иван и той ще се справи със земетресенията ;)