18

Червената помия

преди 14 години

Народа не иска вече подсъдими, иска осъдени и на 3-та инстанция....

17

ДПС+БСП=Първанов

преди 14 години

75 млн евро комисионна лапна бизнесменът Николайчо Гигов от сделката за френските корвети, които ще бъдат построени за Военно-морския ни флот. Това е 15% от общата сума 500 млн евро, които България ще заплати на Франция за морските съдове. Договорът бе подписан от премиера Сергей Станишев през юни в Париж. От френска страна подписа си сложи президентът Никола Саркози. Според запознати част от тези 75 млн евро са отишли в швейцарските сметки на Станишеф и президента Георги Първанов

16

Анонимен

преди 14 години

Напоследък в България все по-лесно се става подсъдим , но все по-трудно - осъден. Боко пак опитва да вдига рейтинг с глупави изказвания. Ако наистина опитат да съдят Доган, това : ""Обещал съм на българския избирател Доган да е подсъдим." има да се повтаря в съдебна зала и предрешава крайния резултат.

15

Обективен

преди 14 години

АНКЕТА:Вярвате ли, че антибългарският политик Доган ще бъде осъден ?ДА - ръчичката нагоре!НЕ - ръчичката надолу!

14

Дисидент

преди 14 години

Това че Доган трябва да бъде съден е вярно, това че ББ се е наел да го съди е добре, но да казва "Обещал съм на българския избирател Доган да е подсъдим" е недопустимо. Човек е съден не защото е Доган или бивш министър а защото е направил престъпление. ББ и ГЕРБ са на власт от една година а Доган още не е подсъдим. По-важния въпрос е: дали ще бъде осъден и защо само Доган?

13

Анонимен

преди 14 години

fundiKURVA HUBAV 4ATAL IMA NIcTO 4E ES KONSKA MUTRA

12

Гошо Тъпото

преди 14 години

ВИЦ Попитали радио "Ереван"- Може ли Доган да ....подсъдим?Отговор - Защо ме питате....това,аз мислех че вече е в....затвора,но щом вечее.....подсъдим и другото ще....стане.

11

Оракул

преди 14 години

Цялата тупурдия около Ахмед Доган ще трае до президентските и местните избори догодина ,като от време на време ще бъде раздухвана от Борисов и прислужващите го медии, а после тихомълком ще изчезне и ще завърши с оправдателна присъда.

10

друго помним

преди 14 години

"Обещах на българския избирател Доган да е подсъдим"-Б.Борисов.Обещанието обаче беше да е осъден в справедлив процес , но не както ТЖивков навремето,за кокошкарски работи. Така ако я карат, Доган може да си подсъден още няколко мандата .

9

ined

преди 14 години

ти много други неща обеща на българсйия избирател бе кратуняк ***!

8

tony scout

преди 14 години

Този човек се мисли за над закона и тоя дето ги е писал, депутат който не се явява на работа 20 години, с редки изключения. Искам да му чуя бедния речник зад решетките. Нека обаче службите си свършат работата като по филм и не взимат рушвети, по-добре да работят по случия с "Цанков камък", само доказани професионалисти с над 20 г. стаж, а не някакви си деца които го гледат в устата докато им приказва или заплашва!!!!!!!!!!!

7

БАЧКАТОР

преди 14 години

Ами айде де? Колко да чакаме?

6

Анонимен

преди 14 години

abe...to ne e losho ako otide v zatvora tam s Vanio chernia, BCP-zeto i dr politicheski chestni geroi

5

от 4

преди 14 години

Само заради тази далавера Доган трябва да го осъдят на доживотен затвор.Само заради това унищожително изсичане на БГ гората.

4

юнака

преди 14 години

да отива в затвора барабар с ония любим цар -Симиончо.

3

Анонимен

преди 14 години

И ако мине номера със "Цанков камък" само и го осъдят да върне 1,5-те милиона лева,какво правим? Това ли е да е подсъдим мафиот номер 1 на България? Подсъдим ще е ако го съдят затова например, че в продължение на 10 години позволи на турски фирми за паркет да изсичат българската гора срещу жълти стотинки, а рушвета от турците за тази услуга е в на Доган джоба.

2

феномен

преди 14 години

*** и какво от това че ще е подсъдим да не би да го осъдят да не би да върне нещо от заграбеното какво върнаха тези които са крали след като бяха разкрити- нищо само приказва за да се намира на приказка че уж се прави нещо в тази държава, а всъщност нищо не се прави за хората а само за *** те са хората които живеят добре в тази държава от нашите пари да им е честита властта на Бойко Борисов а и който и да дойде така ще е останете си със здраве

1

Анонимен

преди 14 години

И ? Те много бяха подсъдими . и какво ? Нищооооооооооо ... и то ОГРОМНО нищо. Сега и Алексейката като го пуснат и всичко ще е ОК. Маргините се поболяха, Баретата е на смъртен одър почти ... ибах маа му .. кво като и Доган е подсъдим, те да осъдят държавата да им плати една солидна глобичка, па боли го Доган че е подсъдим. От подсъдим до осъден има мноооооооооого голяма разлика. Само че нас "подсъдим" не ни топли ... то не че и осъден ще ни стопли де .. ама поне да видиме че нещо се прави.