636

NIKI

преди 13 години

Всичко това ми напомня собствеия ми опит в БГ курортите.Много правилно е описана Българската действителност!Или както казва Божидар Димитров..- *** Народ! и аз бих добавил - *** държава...

635

Bibi

преди 13 години

Какво е стиснат бе? Похарчил е 6800 за две седмици. На нас за една седмица в Египет без допълнителни екскурзии ни излиза 2000 лв, а там е в пъти по-хубаво от тук.

634

Оксиморон

преди 13 години

Изключително правдиво и обосновано написано! Това повече на тези туристи и близките им няма да им се случи, защото няма да идват тук на море. Така ще стане и с мнозина други. Накрая ще се наложи да затворим курортите си, поради липса на посещаемост и фалит. Същото ще стане и с държавата ни, защото сме бедни най- вече между ушите! Така ни се и пада!

633

Живко

преди 13 години

Да попитаме жената на този руснак дали е останала доволна......

632

SILVER__BULLET

преди 13 години

Руснаците за пореден път доказват, че са ВЕЛИКА НАЦИЯ !!!

631

ewto

преди 13 години

До: туристДа ама са богати имат ресурси и ще купят всичко, вече почнаха да купуват хотели по морето. Скоро ние ще ходим в собствената си страна по руски курорти, защото не можем сами да управляваме приридните си богатства.

630

ppp

преди 13 години

ДА ЖИВЕЕ МАЙКА РУСИЯ!!!

629

SILVER__BULLET

преди 13 години

Скапана селска държава !ДАНО Я ЗАКРИЯТ !!!

628

турист

преди 13 години

Абе пак казвам доста от неща са такива и ние си го знаем ,ама не са руснаците тия дето ще ни учат на туризъм и въобще на каквото и да е било . Знаем за какво ги бива , за НИЩО и водка.

627

Анонимен

преди 13 години

Jiveia v Anglia ot godini i naskoro moia priatelka beshe v Bulgaria na pochivka s muja i.Vurnaha se ocharovani ot obslujvaneto v hotela i vuobshte ot "Slunchev briag"

626

онзи

преди 13 години

като се зачетеш,та да ти стане стьдно за то что така си сделал:)абе ако има по *** от нас,българите,бих се извинил на всеки.да,ама нема:)бях 6 месеца в Букурещ.като се прибера в БГ и ме е срам.Липсва ми Сталин и Хитлер,така да кажа:)просто бяхме от другата страна на бариерата:)което е фаталната грешка за нас

625

балкански

преди 13 години

Стана тял Руснаците от форума на газета ру се надпреварват да хвалят Българияр а наште многознайковци от форума плюят родните курорти от тяхно имеЕй затова съм привърженик на по радикалните методи на превъзпитаване на нациятал Кой каза че боят не помагаНе помага лир не помага ли

624

дд

преди 13 години

И това не те засяга каква им е тоалетната. Ако ще в *** да живее си е негов проблем. Тук нали си плаща на цени като в Турция, ми предложете му същите условия и обслужване!Не Ви оправдава това, че той живеел при лоши условия и лоша била инфраструктурата отдето идва!Докато така мислите ще избягат всички, а и рибата взе да я няма, та да не казвам какво ще ядете!

623

жоро

преди 13 години

Който разбира руски да прочете това:gazeta.ru/travel/2010/09/07_e_3416935.shtml?lj2mentsи тогава да си прави изводи какво мислят руснаците за нашето Черноморие, а не да ми разправя колко прав бил тоя руснак.

622

Тиква

преди 13 години

gazeta.ru/travel/2010/09/07_e_3416935.shtmlЕто това е сайтът. Не виждам да са особено възхитени. В коментарите пишат за Несебър, да. И че не било лошо. Но не пишат така, както пишат за Ница примерно. Стига писа глупости. Или ти си хотелиер, на когото не му се иска да е баш такова положението по Черноморието. Е, за съжаление DenisG е прав - с мутри и *** не се прави бизнес.

621

Ilian

преди 13 години

И кои са ни качествените туристи да ми кажеш?тези,англични,шведи и датчани които идват тук заради евтиния им алкохол и евтините момичета ли?И понеже са толкова пияни не им правят впечатление *** които се изливат на 100 метра от плажа........

620

Азъ

преди 13 години

Ти се радвай,че както тебе,руснака не е написал в столипиново къде са тоалетните!

619

ewto

преди 13 години

simeonsis Статията дали е поръчкова или не няма значение въпроса е че е прав. Скоро няма да има "качествени туристи" защото няма КАЧЕСТВО НА ОБСЛУЖВАНЕ.

618

bg

преди 13 години

abe bezporno sa pravi rusnacite . ama prez 50 godini promenqme stroq.blagodarenie na tehniq komunizam i okopaciq na balgariq sega zatova sme zle.parvo ni vkaraha v toq stroi posle go razvaliha e kak da sme dobre.

617

Анонимен

преди 13 години

***, като почнеш да гладуваш, ще ти се включи безусловния рефлекс и ще се оправят работите по морето