156

iiiiiiiii

преди 13 години

до 136 Ти пък от къде знаеш да не си му го купавал ти ,та коментираш?

155

Анонимен

преди 13 години

Светът не се върти само около материалното и безчувственото е.бане. Пичът е прав до голяма степен.

154

Helzo

преди 13 години

само за чалгата съм съгласен от неговото изявление.И той не знае всъщност сатанизма какво представлява.

153

иги

преди 13 години

не подържам гейовете и не харесвам чалгата, но не смятам , че трябва да се минава към крайни изказвания на вярващите хора като горепосоченият. всички ни създал господ заедно с гейове и чалгаджийте , така че не би трябвало да говорим лошо за която и да е група от хора, защото това е част от дискриминацията. ние живеем в материален свят, и на всеки му трябват пари. единствено което трябва да правим е да сме добри и всичко ще бъде на ред.

152

Евгени Минчев

преди 13 години

На тоя ли касабов му подари фес?Кой предаде Левски?Кардинали и педофили - ирландският случай!!И някой може ли да познае от каде са ми парите,и защо Дянков не ми прави ревизия на доходите?

151

отвратен от брадатит

преди 13 години

Къде се видяло /мутра/поп да е с охрана и господ отгоре да му шепне на ушенце:Не давай изказвания на репортерите,че ти си божие изчадие:--абе с хюмора до-тук,но се питам :Какво щеше да му коства на тоз поп да даде едно изявление..чак пък толкоз ли е начетен или умен и нали господ го пази,защо му е охрана..абе това само в държавата на мутрите го има-гнус ме е и като го гледам пфууууууууу..

150

Анонимен

преди 13 години

Прав е дядо Николай.

149

Зелената барета

преди 13 години

Браво бе, дядо Николай, ти откри Америка! Не само чалгата и гейовете са вредни за България. По- вредни са търпимостта, примиренчеството, нихилизмът и простотията, които се ширят повсеместно и в огромни количества на територията на република България.

148

Анонимен

преди 13 години

след като тези с вратовете избутаха журналистите,дядо ви ники влезе в скъп автомобил с еднакви цифрички и отпраши.

147

Който не знае

преди 13 години

Който не знае, трябва да вярва!

146

Който не знае

преди 13 години

Т.н. "дядо Николай" иска да върне нацията в Средновековието и да въведе "светата" инквизиция!

145

Съни

преди 13 години

Никога няма да видиш поповете да се надигнат срещу мутрите, защото те винаги са си другарували със силните на деня!

144

анонимен

преди 13 години

да бе на запад църквите предлагат обежища за бездимни,хранят ги обличат ги,пак нашите като старозагорския метрополит прави купони с *** и слуша чалга,това целия град го знае

143

браво

преди 13 години

браво дядо попе, днеска в твоя чест лично ще пречукам първия ***, който срещна. Призовавам всички нормални хора да направят същото, така за 1-2 дена проблемът с гейчетата ще е решен. После ще преминем и към чалгата, но там ще е малко по-трудно, все пак селяните със сопите и фанатичните турци няма да са толкова лесни ;)

142

wesht po wsicki wypr

преди 13 години

Mi ce toi samia Nikolai e pederast. Mladite popceta ot eparhiata go znaiat. W tipicno bg stil se opitwa da izmesti fokusa ot sebe si.

141

Празник

преди 13 години

Да преди беше 9-ти Септември истинския празник!

140

Анонимен

преди 13 години

Преди няколко години имаше едно изследване коя марка, колко приходи генерира и от там колко е ценна! Оказа се, че марката Исус Христос генерира далече повече приходи от следващите ги Кока Кола, Пепси и т.н.Когато един християнски свещеник говори, че той е над материализма, ми иде да го фрасна яката по мутрата!!! Нека си спомним само преди няколко години свещенниците от двата синода как щяха да се избият за контрола на материалните блага!!!!

139

Анонимен

преди 13 години

Ми то беднотията върви с члгата и простотията ръка за ръка, Клара.

138

Анонимен

преди 13 години

ти да не си *** :)))

137

анти

преди 13 години

ГОСПОД ЩЕ ГО НАБИЕ В ГЪЗЪ НА ДЯДО НИКОЛАЙ !