389

бб

преди 13 години

кои сте вие бе ***, от къде знаеш кой е Българин и кой не?

388

Анонимен

преди 13 години

Браво, успяхме и днес да се разединим! Ама то от главите си патим, няма от какво друго....

387

AA

преди 13 години

smetai che sme razbrali ot kade pishesh ne mozhe taka da obizhdash i ti i te sa bulgari v edna darzhava zhiveete ,a shte se izbiete ne vi li e SRAM I V KITO I KRAI NA Bulgaria da zhiveesh e vse edna mizeria ne se pachi tolkova shtoto mozhe i da si po-golqm goltak i ot nai-bednia

386

ax

преди 13 години

mnogo glupavi izlqzoha bulgarite,kato gledam kak se pluat i obizhdat ne im trqbva zavoevatel te sami se predavat

385

Говедарин

преди 13 години

Тоа историк Стефан Шивачев и тоа Илиан Велков дека е писал статията са по-прости от най-простото ми ***...На връх Съединението с гъзевете ли я списахте таз простотия?

384

Анонимен

преди 13 години

Партизанлък = Разбойничество=Убйства + Ограбване на работещите хоразатова ли средногорието заслужава да приеме столица?Диващината се вижда къде е Дипломацията е в софия-факт

383

Анонимен

преди 13 години

Майните не могат да са столица. Ще стане още по-зле.

382

Анонимен

преди 13 години

Ей Гларусче, в "баровските квартали Драгалевци, Симеоново, Бояна" може и да няма канализация и да използват септични ями, НО е много по-цивилизовано отколкото при Вас на морето (особено Варна и Бургас). Знаеш ли защо?А?Ще ти кажа...ГНУС ме е да вляза в морето,защото Вашите Л***А се вливат във водата, в прекрасното Черно море! И Вашето положение из цялото Черноморие е много по-плачевно,защото ******те всичко за пари с *** си опити да привлечете туристи!!! Това е самата истина и боли!

381

Анонимен

преди 13 години

Извинявай ,ако пиша подуене грешно ,но на някои табели е с "Я" дриги с "Е" нямам идея как е правилно :).

380

Направете сметка-2

преди 13 години

Населението на България през 1945 год. е 6,5 милиона. Бунтове срещу турското робство: Монтанско, Търновско, Старозагорско, Западни Родопи, Средногорието. Въстания: Шабленско, Врачанско, Старозагорско, Средногорието. Партизанлък: Трънско, Средногорието, Ст. планина, Западни Родопи. Столицата трябва да е в най-бунтовния район - Средногорието. По-точно между Средна и Стара планина. Най-добре между Златица и Казанлък.

379

правим си сметка

преди 13 години

ами сметката е че на 53-*** души /при 8 мил население/1 е умирал сметката е че в софия са умирали 2,5 пъти по малко хора от колкото е средното за страната, НО ако погеднем например пудгомер, каспичан горно нанадолнище от кито не е умрял по нито един жител какво значи ????А не е ли софия най бомбардирания град в България?

378

до 381

преди 13 години

Ами да ти кажа батка от централната част на София смятат Подуене за селяни то си е и така било в село преди време.Имам новини за тебе Софиянец ти си селянин :),но споко повечете кореняци сте такива :).

377

Анонимен

преди 13 години

Още се било спорило?Ми те сал филибейци си спорят! От комплексарщина.На останалите българи не им пука.

376

Анонимен

преди 13 години

ДО 375 от Подуяне Батка, сега е квартал на София.

375

Направете сметка

преди 13 години

Столицата трябва да се намира в район, където са доказали, че не жалят живота си в защита на Българското. До 1945 год., София при 450 хил.жители е дала 3000 убити, останалата част на България - 150 хиляди убити във всички войни, което е водила България от Освобождението до 1945 год. Направете проста сметка в проценти колко убити са дали София и останалата част на България и тогава говорете. Затова сме зле.

374

Българин

преди 13 години

Да го д.хат гърци,турци и най-вече сърбите!Да живее обединена България!Честит празник братя българи!Наздраве...

373

Анонимен

преди 13 години

забавно е не ни прекъсвай :)

372

Анонимен

преди 13 години

Това заглавие на статията, като че ли е поръчано с цел Разединение. А вие му се връзвайте и продължавайте да се карате, марионетки такива...

371

Анонимен

преди 13 години

да не се задавиш от смях само

370

до 373

преди 13 години

Баба ти и дядо ти от кое село са?