288

dedo

преди 13 години

А, имало още един dedo-плагиат(Н:305), извинявам се, ако съм обидил някой.........

287

Марти

преди 13 години

Вероятно страдате,ама за това си страдание ще приберете по 1500 евро за повиквателна и безплатни самолетни билети за да дойдете до БГ да си видите родните..Пък целия народ страда без да е получил нищ,напротив,искате да го накарате да дойде и да ви даде,парите от билетите ...Дано няма балами да се вържат на измислиците на управляващите футбола ***...Колкото по-бързо се разкарат,толкова по-добре..Много добри като футболисти и *** като упрвленци и като хора...

286

косач

преди 13 години

Абе, да не би тревата на Уембли да не е била окосена и това да ви е пречило.Ами на англичаните, тогава значи не е пречила да ви опукат така.

285

dedo

преди 13 години

до 306Майна, много е вероятно е да съм ти дядо, още повече - тати :) (въпреки че се съмнявам :)Не мисля, че можеш аргументирано да оспориш каквото и да е от написаното, следователно надали съм ти тати......

284

Анонимен

преди 13 години

Dedo,майна,като пораснеш ще ти станат ясно нещата. За сега ходи гони тинейджарките и приятно прекарване.

283

dedo

преди 13 години

В интерес на истината, мача можеше да свърши примерно 7, 8:0... Не е вярно, че е бил възможно най-лошия край. :)

282

Анонимен

преди 13 години

Колкото да *** в национала - ясно е кой-колко може, въпроса е кой-колко дава от това което може.... Предполага се,че в национала трябва да даваш 120% от това, което можеш. Факт е, че Стилиян, Мартин дават 40-50%, Ж.Миланов дава 110%, *** той толкоз си може, путьото Божинов дава 20%, другите дават 60-70%, ама и те толкоз си могат горките....... Мъри е ***, отдолу нищо не иде = ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО :)

281

za 301

преди 13 години

neshtasnika 300 e Perukata........

280

dedo

преди 13 години

Бербатов че е абсолютен *** - това е видно с просто око - винаги се е покривал кат мишок във всички важни мачове на отборите си, за никой не е тайна........Тая простотия, че се е оттеглил заради "мениджърски интереси" е пълен *** :))))))))))КАКВИ мениджърски интереси??? Кой ще продават мениджърите на 40г????Иванков се отказа заради ПУТЬОТО Бербатов, който му дудна на главата за мача в Холандия, в който изпусна 2 гола от 10м. нещастника........Колкото да *** в национала - ясно е кой-к

279

Привет от Лондон

преди 13 години

Ето още един нещастен селендур като коментар 300. Дебел,пъпчив и в малко село. Какво повече да се очаква от малък ***?

278

gui

преди 13 години

Ако перуката си обръсне перуката и седне пред публиката и ако обещаят,че евентуалните премии ще отидат за деца с увредено здраве и Мъри стане треньор на Своге отиваме на мач.Само три условия!!!

277

Варналията

преди 13 години

Искали подкрепа???Съветвам Софиянци и фенове около София...то други едва ли ще отидат на мач-да не ходят на мачовете на националния *** докато Михайлом,Сираков не се махнат от Националния!!!Те неискат подкрепата ви а паричките Ви!!!Защото на входа на стадиона се плаща нали???

276

Франко Фере

преди 13 години

*** Държава Гуспудине каквото правителството и фудбола.

275

za 291

преди 13 години

4e toi daje ne igra...........kvi sa tez poduanski meraci za vina :))

274

Привет от Лондон

преди 13 години

До 294Анонимен е добра позиция. Задръж е.

273

Анонимен

преди 13 години

Ami ne sam se ''opari4il'' dostata4no , a ti slu4aino da nqa6 nekva intimna vrazka s Berbatov ?

272

Привет от Лондон

преди 13 години

До ОЛЕЕЕЕЕЕВече имам три деца но да се върна в България няма шанс. Докато този чалгарски манталитет съществува не искам и да го помисля.

271

Penata

преди 13 години

Trqbva ni edna troika futbolisti Tr.Ivanov-Kr.Balykov-Hr.Stoichkov,na6te mom4eta daje i ne mogat da "upla6at" sypernicite s viziq :PSy6to ako im doide akyla da sprat s postoqnnite neuspe6ni centriraniq,da vlagat malko pove4e byrzina,4akam stoilow da se re6i da riskuva s Micanski,mislq 4e tam mojem da iznenadame

270

ОЛЕЕЕЕЕЕ

преди 13 години

СЪГЛАСЕН СЪМ С ТЕБЕ, БЕРБА Е СУПЕР ФУТБОЛИСТ И НЕ ТОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ПОЗОРА!!!!!!!!!

269

бЕдНяК

преди 13 години

Дванайстия играч : "Скъпи футболисти, вие спечелете следващите 3 мача, а ние на 4-ия ще ви гледаме по БНТ, ако излъчването не стане като с 1-ия мач."..."След 16-17 безлични години за българския футбол - каква подкрепа още искате - нахалство. Че работата е оцапана и мирише е ясно - по-добре си мълчете."