241

:))

преди 14 години

Весело е весело е в старата гора - алииии баба

240

ВАСКО

преди 14 години

Най-тъжното е,че тази картинка е почти еднаква с тази преди една година.какно значи това? Ами нещата май са си същите.Разликата е,че е минала една година. И на мачовете на Левски сега ходят Дянков и Божо Дмитров,докато преди бяха от ДПС и царските.

239

цирк

преди 14 години

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА НАЙ- УСПЕШНИЯ ЦИРК ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА-ИМА КАКВО ДА СЕ ВИДИ !!!!!ИЗЛАГАЦИЙТЕ ИМ НЯМАТ КРАЙ А НАРОДА ГЛАДУВА-МИН РАБ ЗАПЛАТА 240 ЛВ А КОЛКО Е НА ДЕПУТАТИТЕ КАК НЕ ГИ СРАМ ДА СИ ГУБЯТ ВРЕМЕТО В ГЛУПАВИ СПОРОВЕ ОТ КОИТО НЯМА СМИСЪЛ-А НИЕ ДА ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ 4Е ДА ИМАТ КАКВО ДА ВЗИМАТ.....някой да не е съгласен с мен?! ЕДВА ЛИ...

238

Анонимен

преди 14 години

Колкото по-малко депутати, толкова по-малко далавера!

237

Ели

преди 14 години

Ти добре ли си. Къде е държавата ,че нещо взех да не я виждам...........Браво, Елизабет ....колко си обективна..........

236

ИХАААА

преди 14 години

Поне според мен си прав!

235

браво

преди 14 години

Много си права просто думи нямам Елизабета ти да не би да си корава бе не виждашли кво става в държавата хората мизеруват ти ми говориш врели не кипели , това при тройната коализиция кога го имало.ти имашли си представа държавния резерв колко е в момента и колко беше когато герб взе управлението.нямаш представа затова такива като тебе дето защитават днешните управници хората ще мизеруват

234

Калин

преди 14 години

Имал съм участа да се запозная.. с част от екипа икономическата мисъл от т.нар БАН!Мога спокойно да споделя.. т.нар план РАН - ЪТ си е опорочен и с вградени дефекти.. при реализацията му!

233

Ели

преди 14 години

Дано историята не запомни Волен , ще се срамуват децата ни ..... Но няма как да стане ,в следващия парламент ще е аут.

232

ИХАААА

преди 14 години

Интересно защо поета поставя под общ знаменател всички изедници на народа?Дали не е виждал в бъдещето и да е имал професорите учавствали в проекта РАН-ЪТ?Кой не знай Чавдар войвода, кой не е слушал за него? Чорбаджия ли изедник, или турските сердари?

231

Ахил

преди 14 години

Долу правителството ----долу скапаните депутати ----дето крадат и фалшифицират закони в държавен вестник----това го извършиха от Герб ---и за нова се влиза в затвора ---а не им направиха нищо.Ами далаверите на Лъчо Мозъка от Герб ---да продължавам ли още ?Нова политическа система и трябва на България ---и да се изчистят корумпираните *** които сега управляват.

230

Ели

преди 14 години

Аз си ги търся ,но много често не се получава ,защото няма институции. Т.е. има ,но за нищо не стават. Не чакам нищо от тях. За моя радост и нерадост не гласувах за Герб ,нито за ДПС ,нито за БСП ,НДСВ . ......Имам си идея и си я следвам. ..За *** си прав , ще станат повече от нас...... Следстиве от лошо и некадърно управление .....

229

Елизабет

преди 14 години

Браво Волене,много правилно!Ако и сега не се удържи на червено-турската напаст,сме загубени.Защото трябва да сме обективни,че за първи път държавата я има и се размърда след Тодор Живков. Това което говори Сер-Гейчо,са махленски приказки от рода:една жена каза.

228

Анонимен

преди 14 години

Воленчо си прави милиончета а вие си драскайте

227

АНОНИМЕН

преди 14 години

Сега слушам радио и разбрах, че ГЕРБ отказват анкетна комисия за ревизия на НЗОК - оттук правя извод, че парите ни за здравни осигуровки се харчат по други направления, харчат се безразборно и безотчетно. За мен тези управляващи са най-големите *** - без никаква свършена работа, натоварват народа, управляват с рекет и изнудване. Сега посегнаха на здравето ни,а утре ще посегнат и на живота ни с пенсионната реформа.Това е пълен геноцид,управляващите са некомпетентни и некадърни да са политици

226

Атака

преди 14 години

Иначе, историята помни и много личности които са се борили с несправедливостта!Не забравяй за Христо Ботев - никога не трябва да го забравяме!

225

Анонимен

преди 14 години

на оръжие братя грабвайте телата и пред парламента това е истината

224

Ахил

преди 14 години

Тоя измамник ли ---Сидеров ли -----дето вкара сина си в европарламента ---дето жена му държи вестик Атака ---а тъста му партийната каса за да могат да крадат .По корумпиран от него няма ---надминава даже Ахмед Д.

223

до 216

преди 14 години

от тебе по голем *** има ли бе мишок

222

Атака

преди 14 години

Това е добре, но аз го правя също, а моите родите ли го правят от 20 години на сам, както и много други хора. Имам впредвид, че това не е достатъчно. Искам хората да си търсят правата, когато това е необходимо. Иначе тези горе ще ти хвърлят по мъничко, колкото да не умреш от глад, ама така след 50 години може да останат само ***!Защото, ако нямаше Волен, ако нямаше Бойко - за кого щеше да гласуваш - ДПС, БСП, НДСВ или СДС?Поздрав с "Ден след ден" на Васко Кръпката - голяма песен!