117

КУЧЕШКА РАДОСТ

преди 13 години

Обаче па майстори са си !!! от тея *** кожички копитца масчица перушинка и черва как го докарват на кренвирши и салами ,като го чивтосат с Е,Е,Е и разни други химии .искам шефовете у кауша и готвач да им е Али Химика....

116

Желев

преди 13 години

Минисър Найденов и всички други,преди него носят вина за това.Казано е колбас,трябва да е колбас.Напрвен от месо и подправки.Всичко друго е измама и трябва да се КОНФИСКУВАТ цехове прибавящи дори и грам ***.При нарушение има кой да подаде сигнал.Все пак българи ги произвеждат.Можело да им отнемат лиценза.Не може,а задължително

115

м

преди 13 години

"Конфискуваните количества ЩЕ бъдат унищожени в екарисаж. А предприятията ЩЕ бъдат санкционирани-на думи едно а на дела-нищо.Докато не видя-не вярвам

114

Анонимен

преди 13 години

Истината е лееко по-различна: внасят се от Италия, Германия, Франция ... краища от луканков салам, шунка, пастърма... НА ЦЕНИ 10-15% от цените на нашенския "производител". Лично съм купувал такива салами - опаковани, вакуумирани със срок на годност...перфектно качество на цени 3-4 лв/кг. ЦЕНА НА ДРЕБНО В БЪЛГАРИЯ. Акциите които провеждат хубавците СА ДА ЗАЩИТЯТ ИНТЕРЕСА НА родните "производители" на гнили, 20г. химически продукти, с цени 16 - 30 лв/кг. А ВСИЧКИ ЗНАЕМ КОИ СА "бизнесмените - производители" в БГ! НАЛИ?!

113

B-s

преди 13 години

Това е предумишлено престъпление срещу здравето на хората.Така и така "българският съд" няма да ги осъди , поне им извадете имената и фирмите на показ в медиите.А българският народ и без съд ще им прочете присъдата.

112

Юлия

преди 13 години

БДС не е задължителен. Производителят може да произвежда каквото си ще, но при това положение няма право да пише върху продукта "Стандарт Стара планина". Ако някой произвежда *** на висока цена и постави такъв надпис, следва да бъде наказан. За това ще се следи, към това ще бъдат насочени проверките. Пак ще има кренвирши и салами за по 2-3 лв., но производителят им няма право да пише, че са от месо.

111

Анонимен

преди 13 години

В повечето вериги (Кауфланд, Метро и др)се продават капаци от салами вносни . пакетирани са от фирма КАМАРКО продажни цени4-6 лв за кг с включен ДДС

110

Анонимен

преди 13 години

покраи найденов ме е срам че съм ветеринар

109

ДЕГУСТАТОР

преди 13 години

ПРОДУКТИТЕ СА В ВАКУУМ ОПАКОВКА ЗЕЛЕНО ФОЛИО

108

Анонимен

преди 13 години

Но защо постоянно се обявяват нови "акции", а не се споменава какво е станало със старите? Успешни (дело, осъдени), неуспешни (арестуваните - освободени)? Напомня ми на Лисенко, който постоянно тръбял как ще направи 3-метрова царевица или друго агрономическо чудо... Вместо да достави резултата, започвал нова кампания, как ще направи 4-метрови слънчогледи... И така, кампания след кампания, шумно, но... безрезултатно.

107

Колега

преди 13 години

Д-р Миро, ти си големо дупе!

106

дудук

преди 13 години

Дайте имената на фирмите веднага! Те си играят с живота ни без да им пука! Веднага!

105

Анонимен

преди 13 години

Кръстникът Мирослав Найденов нарече акциата "Дупетата", а е имал пред вид "Дупетатите", понеже преди време внесе у нас над 70 тона 20 годишно замразено телешко месо от Ирландия, което наръдът изяде под формата на саздърма, суджуци и луканки. То си се беше мумифицирало, но шефът на ДВСК - Жеко Байчев каза, че не е, и ние го изядохме.

104

Maraba

преди 13 години

Страшно име са дали на акцията!!А акцията в парламента как ще я кръстят?Дупее..давци?Защото на жаргон така им казват на маймунките там.Иначе имам предложение-конфискуваната продукция да не се хвърля,а закара в гетата-така пред европата ще можем да се похвалим,че изхранваме и търтеите.

103

Анонимен

преди 13 години

Когато се изземват незаконни сутиени, внос от Китай и вредни за здравето, операцията ще се казва "циците". А как ли щесе казва операцията, когато се конфискуват кнтрабандни презервативи??

102

Анонимен

преди 13 години

Трябваше да им кажат имената, аз сега да гадая ли ?

101

до 97

преди 13 години

Каквото и да пишеш, това засега е най-читавото правителство. Не защото са кадърни, честни и си разбират работата. Просто няма реална конкуренция. Костов ли, с приватизацията, който със сегашните си 15 човека иска министерски постове? Царя ли, чиято наглост просто няма граници - от "нямам претенции към Бългаария" до "това си ми е бащиния"? А за последните... просто нямам думи. За първи път откакто гласувам ми се оправдаха думите "по-лошо не може да стане".

100

Анонимен

преди 13 години

И-МЕ-НА-ТА, И-МЕ-НА-ТА, И-МЕ-НА-ТА ... ако не ги кажете на народа, значи и вие сте в кюпа с престъпниците и отровителите.

99

Oleee

преди 13 години

Защото муцка закона забранява да се казват имената им. Познай кой е поискал да е така ? Не сме ние с теб нали ?

98

....

преди 13 години

ve4e nqmane izbor i shte trqbva da kupuvame samo po noviq standart stara planina na dvoino po visoka cena... E dano pone da qdem istinsko meso togava