39

123

преди 13 години

Напълно съм съгласен с теб.Сега обаче е редно да дадеш и резултатите до момента правени на турците

38

разгневена

преди 13 години

Дреме ми на дремката какъв е бил Хитлер, но Германия губи две войни, плаща репарации на цял свят, разорена и натикана в ъгала на света днес отново е една от най-силните и водещи икономики в света, хората там живеят добре! Чакам изводите на учените!

37

Alvarez

преди 13 години

Какъв Холокост, какви пет лева? Аман от измислиците на еврейската ***.

36

бонго

преди 13 години

Нашият фюрер Волен Сидеров пък има корени на ямболски ***.

35

Кара Ибрахим

преди 13 години

вейцарският институт по генетика Игенеа би могъл да нанесе доста голям удар на всички, които до вчера се кълняха в чистотата на нациите, към които принадлежат.Така жителите на България, дължат половината от генетичния си профил (без един процент) на траките, по 15 процента на славяните и елините, на древните македонци 11 и на финикийците 8 процента.И нито един процент на прабългарите.

34

Анонимен

преди 13 години

Да живее Райха!

33

Мъдовски

преди 13 години

Известно е, че в Абисиния, сега разделена на Етиопия и Еритрея, е имало доста голяма група от тъмнокожи евреи. От практиката знаем, че само дете родено от майка еврейка, се признава за евреин. Такъв им е канонът и толкова. По рождение Адолф е австриец, който приема германско гражданство. Че е направил поразии е ясно, но не са по-малко от тези на Йосиф Джугашвили алиас Сталин, поробител на България.

32

янаки христаки

преди 13 години

гитлер е турчин ,,дядо на ердоган.....а ердоган е грузинец муслиман

31

смешно

преди 13 години

според теорията за еволюцията на човека , в африка сее появил първия хомо сапиенс . всимки носим в гените си нещо африканско .

30

преди 13 години

Всички имаме африкански корени! В Африка се създава човекът. А това за омразата, много често тези, които мразят, мразят нещо, което е част и от тях.

29

J.Q.

преди 13 години

youtube/watch?v=J3YRWhg4YaA - ето едно автентично видео за и със участието на Хитлер, от което много неща ще ви станат ясни лимончета !!!!

28

Калин

преди 13 години

майка му е еврейка, да не сте изненадани :)

27

georgi

преди 13 години

Заглавието е доста тъпо.. Все едно да кажеж- топката е кръгла. На всички ни корените са от Африка - ДНК изследването на National Geographic проведено във всички страни по света доказа безспорно,че всички хора поизлизаме от 1 мъж и 7 жени от Африка - от черната раса, от района на днешни Етиопия / Сомалия..

26

sad

преди 13 години

ЕВРЕЙСКИ *** Е БИЛ.

25

Добрич

преди 13 години

Нащте Фюрери си гледат своя джоб а не на народа .......жалко наистина

24

.|.

преди 13 години

Виждам, че пъровсигналниците от Варна изплуваха от локвата! Та взеха и да се обаждат! Я да видим колко са?

23

firera

преди 13 години

na 20 april itlera 4erpi s ekleri

22

Pfff

преди 13 години

Хааахахахаа..... каква ирония ?! Евреите му дават пари, африканците са му дали корените ..... буахахахахаа ! ХИТЛЕР - ЕВРЕЙСКИ *** !!!!

21

Анонимен

преди 13 години

много грешат, македнец е бил

20

Amenhotep

преди 13 години

Малеййй ... НИЦ БЕ!