329

Калин

преди 13 години

в нормална т.е по развита страна и на учителя и на полицая се дава това което е приемливо за обществото!ако щат!

328

небезизвестен

преди 13 години

То верно стана едните ги хващат-другите ги пускат?!...Стана така че ако имаш пари ,дори и да те снимат като трепеш някой,пак можеш да купиш АВТОНОМНАТА и НЕЗАВИСИМА съдебна система...Първо трябва да линчуват съдиите,след това прокурорите, чак тогава можем да се надяваме на НЕЗАВИСИМА съдебна система.Лично познавам прокурори, чиито доходи са основно от "странични" приходи...Рибата се вмирисвала откъм главата..да ,ама нашта риба вече е цялата ***.......

327

Анонимен

преди 13 години

стенлиии,виждаш ли в Америка как,знае се че е гангстер,НО БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА НЕ СТАВА,за това иде реч-ДОКАЗАТЕЛСТВАААА,другото е комунизъм,.и другарски съд както исклат власта,който посочат затвор-белене..хахаха,връшаме се пак там...

326

Анонимен

преди 13 години

330,ти си сериозно подведен или грозно се опитваш да лъжеш.Заплатата на едно ченге е 500лв-800лв/изнесени са в сайта на МВР,а заплатата на един съдия е между 3500-5000лв,плюс 13 и 14 заплата.

325

Калин

преди 13 години

В болшевишкият бардак бг, не може да ви гарантират и срамна болест прихваната за левче!на гаранциите които ви дават във всеки един аспект са гаранции при условия!липсва елементарна устойчивост, някаква основа за надграждане на обществени порядки във всеки един аспект на общественият живот, разни *** подобия обесняват и разгласяват нещата!Резултата е провал!и не е при този случай .. всичките са ПРОВАЛЕНИ!пляскайте за резултати :)

324

Цицерон

преди 13 години

Народе мой, минавай в нелегалност, крий се из каналите или бягай! Тия ченгета негодни искат да съдят който си искат, за каквото си искат и както си искат. Пигмейско племе в джунглата живее в по-голяма сигурност от нас. Не е вината в Съда. Вината е в некадърните и продажни полицаи, които фабрикуват и крият доказателства. Да живее независимия съд! Долу полицейската хунта!

323

22

преди 13 години

или казус,отиват и хващат 5-6 души,от улицата,някой излиза и казва тва са еди кви си,съдът ги пуска щот нямат нищо общо,и после цялата държава реве,че съдът е лош,даваш 100 пр доказателсва и питаш,защо не го осъди,а не като сега-подиграха се с труда на момчетата...все едо гонзо говори за съдията...

322

stenly

преди 13 години

Абе може и да няма годни доказателства че са убийци, но за такива като тях, и негодни доказателства ще свършат работа ,и би трябвало да са напълно достатъчни за да ги вкарат за дълго на топло. То и Ал Капоне не лежа за убийтва, а за укриване на данъци,не знаеш ли?

321

Анонимен

преди 13 години

За Борилски имаше абсурдни съдийски мотиви/намерете ги и ги прочетете/,сходни с изказванията по телевизията.Днешното решение на съдиите трябва да се помни дълго,за да знаят нашите деца,кой спира развитието на обществото ни,кой ни пуска главорези и убийци.

320

Анонимен

преди 13 години

днес прочетох че другарят ленин навремето е казал ,в една държава в която един полицай взема три пъти по голяма заплата от един учител е полицейска държава, не ме учуди другаря ленин не е бил полицай, но друго е интересното никой не пише за икономика и за начините за излизане от кризата,всеки нормален си задава въпросът от тия крокодили, медузи маймуни и какви ли не не изперках ли и аз

319

22

преди 13 години

питаммм,защо не излъчват процесите пряко,за да видим кой крив,кой прав,ако доказателствата са сериозни,дааа,ще стане,ама като са смешни ги засекретяват,и пак съдът им крив,циркаджии

318

аз

преди 13 години

DABO TI VI FAKTUM DABO TI BI IUS ! Дай ми фактите ще ти там правото ! След Рим нищо ново ! Браво на съдиите !

317

Анонимен

преди 13 години

Не ми е ясно,кой нормален човек иронизира полицията,при условие,че съда ни харзулна убийци.Да им зашият надпис на гърба-ОПАСНИ УБИЙЦИ.

316

Луцифер

преди 13 години

И по делото Бурилски за продажните ни съдии нямаше валидни доказателства!? ИЗХОДА Е НАРОДНО ДВИЖЕНИЕ: ДА ИЗМЕТЕМ ПРОДАЖНИТЕ КОРУМПИРАНИ СЪДИИ!!!

315

Анонимен

преди 13 години

Ок, аз разбирам че прокуратурата и следствието не са безгрешни, ама па нито един бандит да не бъде осъден. Много съдии ще горят в ада.

314

Mery

преди 13 години

Продължение: С гафа в Кърджали полицаите намалиха доверието към МВР. С безочливата си,нагла и безсмислена постъпка САС показа,че съдебната гилдия се самоизолира и тръгна срещу народа си, а след тази демонстрация на несъобразя-ване със желанието му да живее на спокойствие, нищо добро не я чака.Защото на хората им омръзна да ги обират, да ги пребиват, да ги убиват ,а генерала-съ-дия от височината на своята камбанария образно казано ги напсува и им показа, че въобще не го е еня за тях.

313

Анонимен

преди 13 години

Има доказателства единственоче пак ще искате да ви се платят премиики нали ???Това е българското правосъдие. НАРОДА ЕЖЕДНЕВНО ВИЖДА ИСТИНАТА ,ЧЕ НЯМА ПРОВОСЪДИЕ. Дано някога някой от тях пострада от тези нехранимайковци и чак тогава може би ще има доказателства.

312

до от: Mery

преди 13 години

Абе ти ,толкова ли си невежа ? Кой е казал ,че тия хора са убийци. Кажи кой е казал ,че тия хора са убийци. Запомнисега каво ще ти кажа : Престъпник е само ония човек,който е осъден от съд с влязло в сила решение за деяние обявено от закона за престъпление ! Разбираш ли ,какво означава това. как съдът да ги осъди ,как да ги задържи, след като няма годни доказателства за съпричастността им към убийство. Ако тебе те посочат и те обявят за убиец, ти как ще приемеш това ? Недей да говориш глупости.

311

MURDOC

преди 13 години

" Съдът е независим" ДА така е съдът ни е независим..... от народа . Няма съд в света като нашият които да поощрява престъпността -проституцията,лихварството,отвличането и разпорването на деца за органи , ,наркоразпространението ,корупцията и най-страшното престъпление от всички- УБИЙСТВОТО .БЪЛГАРСКИЯ СЪД= УБИЙЦИ .

310

До 310

преди 13 години

Ами ти от къде знаеш, че са убийци? Ами ако са конкуренти и неудобни за бизнеса на Боко? Какво ще стане ако утре посред нощ нахълтат у вас, бият всички и ви закарат в полицията, а навън ви чакат журналисти и Цветанов обяснява, че отвличате хора, разчленявате ги и ги продавате за кайма? След това специален съд, бърз процес под диктовка на МВР и разстрел? Няма ли факти, доказателства и то неопровержими, НЯМА ПРАВО! Може да се нарече всичко друго, но не и право едно такова "Правосъдие" без факти