318

коко

преди 13 години

цецо айде да си одиш вече

317

!

преди 13 години

ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА ИЗМИСЛИ ХИМН НА СЪДИИТЕ

316

Анонимен

преди 13 години

Просто не го отваряй. Пиши във форома на сайта на Герб. Има хора с ралично мнение, който искат да се изкажат. Ако ти смяташ, че нямат това право е друго нещо. Но се сещам само за един вид такива личности и сайта на Герб е точно за теб.

315

3

преди 13 години

Мисля, че Борис Велчев и прокуратурата играят двойна игра и са заблудили жестоко ББ и ЦЦ.Прокуратурата е част от съдебната система, а там промени няма а е ясно закакво иде реч..

314

Д1

преди 13 години

Щом за теб алтернативата е БСП.... ха ха ха ха ха

313

barcelona

преди 13 години

gospoda premieri po dobre ne pravete takiva masirani akci shtoto mai darjavata e besilnaa a? bulgaria si ostava tinqq,i sega gospodin cvetanov moje da se skriete nekade da ne vi leqt kurshuma :))))

312

До 306

преди 13 години

А ти сляп ли си че не знаеш каква е истинската алтернатива в момента ??? Ще ти я кажа БСП. Който и каквото друго да си мисли трябва да е наясно, че няма как да се случи.

311

зизу

преди 13 години

това, че си фен на вифаджията личи от птичи поглед - всички сте еднакво елементарни, и стига сте плашили с доган, ние да не сме 2 годишни да ни плашиш с торбалан.

310

Анонимен

преди 13 години

"...poradi 4to se srami6 da se nare4e6 Balgarin.."

309

Анонимен

преди 13 години

А ти кога му видя ан бойко бележника, медала или грамотата от училище

308

гнус ме е

преди 13 години

Този сайт е червив от червени драскачи.

307

nixx

преди 13 години

ЦЦ и честни хора???? да ви .... в ***. докато има такива, които да се хващат на този PR не виждам шанс да се оправим. по 2-3 показни, но абсолютно безмислени акции да се вдигне шум и хората се радват. Кого са вкарали в затвора след толкова пропагандираните обвинения на политици, след така рекламираните полицейски акции? вярно че разчистиха част от престъпниците, но това си е чисто преразпределение на пазара. все пак важното е че такива като теб са щастливи. но то е до интелект все пак

306

Анонимен

преди 13 години

Преди малко съобщиха , че са пуснали четирима от петимата "Килъри" поради липса на доказателства.Честито Цецко. Ако досега си недоумявал, то сего *** и се гръмни

305

Станев

преди 13 години

поредната улична простотия с ГЕРБ и специалното участие на министерство на правосъдието... държавата била безсилна пред съдебната система.... ами тогава това министерство на правосъдието за какъв *** ни трябва...?! по-добре да го няма поне ще се спестят няколко милиона на година и така Бойко още повече ще намали дефицита на страната.... ай да ви имам ПРОСТОТИИТЕ... като не можете да лъжете поне недейте да се опитвате..

304

Анонимен

преди 13 години

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ИЗЛИЗА С ЛИЦЕТО СИ.КЪДЕ СА ТЕЗИ МИЖИТУРКИ СЪДИИТЕ?ЗАЩО ГИ КРИЕТЕ?

303

budi

преди 13 години

И аз прочетох.че т.н."КИЛАРИ" СА ОСВОБОДЕНИ!!! А,сега какво ще коментираме???...ГОДНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА...или НЕГОДНИ .......!?ЦЕЦО...КАЖИ НЕЩО...БЕ ЦЕЦО!!!

302

До 294

преди 13 години

Ти кога им видя бележниците /студентските книжки/, щото ББ е носител на златен медал от училище или май си научи репликите на партийно събрание. *** когато нямате какво да кажете пишете такива глупости, че ме хваща срам да ги чета.

301

Д1

преди 13 години

Ти добре ли си ? Щом не си за ГЕРБ, следователно си за тройната коалиция... това само болни мозъци могат да го мислят.

300

Анонимен

преди 13 години

То имаше една акция "Лапачите".Потрошиха на хората къщите в с .Кърналово ,похвалиха се че са пресекли измама за 20 милиона ама ядец. Доказало си че е печатна грешка била сгрешено запетаята ставало въпрос за около 2000лв.то не присвоени а не изрядни документи по ДДС.

299

Пауна Ладова

преди 13 години

Дайте снимките и имената на тези "обективни"съдии.