473

Анонимен

преди 13 години

И понеже не е решен проблемът с уличните кучета, затова да не се приема закон за насилие срещу животните. И да се радваме на народен представиел, който се мотивира с изречението "Ами как ше си коля прасето?"

472

мен

преди 13 години

Интересното е, че въпреки отделените средства да се приспиват и прибират кучетата това не се случва. Но сейр да става.

471

Разумен

преди 13 години

Отиди и нахрани кучетата с плътта си тогава кукавелнице. Хем те сити, хем един *** по-малко :)

470

тъп

преди 13 години

"За да отгледаш две деца ти трябват доста парички. И доста късмет. В България двете деца са постижение. Обичам деца и искам поне две. Но като се замисля какъв ад е да се докопаш до лекар, да намериш място в градина, да осигуриш нормален живот..... "И за това реши вместо да имаш деца, да гледаш кучета??? Много мъдър избор си направил!!! :))) Финансов анализ на двете алтернативи ли направи? Кучето е по-евтино от детето, значи ще имам куче :)

469

Мариела

преди 13 години

Кучетата са сто пъти по-добри от хората.А за децата ако са такива,като "Срещу" и половината от тук присъстващите, много добре че населението ни намалява.България не е цивилизована държава.Колкото по-малко *** има толкова по-добре.

468

онбашията

преди 13 години

интересно ще е на кучефилите да научат следния факт. в някои кучкарници, поради липса на мъже с топки, които да убият заловените кучета, те биват оставяни просто така затворени заедно, докато се самоизядат. ето до там води мекушавостта и състраданието

467

Мен

преди 13 години

За да отгледаш две деца ти трябват доста парички. И доста късмет. В България двете деца са постижение. Обичам деца и искам поне две. Но като се замисля какъв ад е да се докопаш до лекар, да намериш място в градина, да осигуриш нормален живот.....

466

две лапи....

преди 13 години

Колега нека не мешаме баби и жаби- естествено, че никой нормален човек не би приел да се измъчват животни- това е също толкова садистично като да измъчваш хора. Проблема е в това, че вече 20 години няма решение какво да се прави с бездомните кучета.....на тях мястото не им е нито на улицата, нито в гората. След като няма пари да се приберат всички в приюти, то тогава трябва да се изтребят или ако някой иска да си ги гледа в къщи....не е никак сложно

465

Анонимен

преди 13 години

В градинките в София има повече хора с кучета, от колкото майки с деца. Хората, които гледат не едно, а две кучета в къщи станаха повече от хората, които отглеждат по две деца. На мене цялото това кучелюбие ми се вижда дота перверзно и отвратително. Нямам нищо против кучетата, но кучкарите ме отвръщават.

464

Дряновец

преди 13 години

Супер новина отивам за разчленя няколко кучета по този случай.Наздраве :)))))))))))))))))))Ще кача филмче във вибокса да им се разват кучелюбчите.

463

две лапи...

преди 13 години

Абсолютно си прав, че хората са виновни за бездомните кучета, но.....факт е, че проблем има и това, че хората са проявили безотговорност и са изоставяли домашните си кучета, по никакъв начин не значи, че и за напред не трябва да се прави нищо. Първо законодателни промени, задължително регистриране на кучетата и глоби за всеки който изостави питомеца си. Второ унищожаване на популациите от бездомни кучета в градовете като еднократна мярка. Това според мен е единственото решение.

462

Мен

преди 13 години

И от къде извади генералният извод, че отхвърляйки този закон се стигнало до извода, че един пес да е по-важен от живота на един човек. Свободна интерпретация??? Депутатите за пореден път си замазаха говната. Сега ще сме доволни, че можем да трепем уличните кучета, а Екоравновесие ще *** ли *** пари. И пак нищо насреща. Несте ли мислили как пък не можаха да се справят с кучетата? Къде отидоха парите за евтаназията? Не радвайте се на главите на раменете на депутатие. :)))

461

Разумен

преди 13 години

Ако не искате да сте гонени и да бъдете обект на подигравки, може да направите две-три неща :1/ напишете сериозен проектозакон който да засяга наистина само безмисленото насилие срещу животните - отхвърленият не бе такъв2/ прогонете фанатиците и екстремистите който изпадат в оргазъм когато прочетат за куче/мечка/северен гъзоглав разкъсало човек. Те ви дърпат надолу и са не по-малко престъпници от тези които тровят котки.Вие отказвате тези две разумни стъпки, не се чудете защо ви се смеем.

460

Сашо

преди 13 години

Браво на депутатите! Веднъж да покажат, че имат глави на раменете си. Не може един пес да е по-важен от живота на един човек. Още веднъж поздравления, че не се поддадоха на манипулациите на психично болните животнолюбчи и сополивите им истории за кучето минка, ментолка, карамелка, плъхчето стамат и котката петрана.

459

Анонимен

преди 13 години

Аз бия хлебарк и плъхове. Надявам се, че уважаемите природозащитници няма да лобират за поправка в закона, която да предвижда наказание за такива като мене, които убиват *** и гризачи.

458

някой

преди 13 години

Не очаквай от хора,които пожелават на едно дете да бъде нахапано от кучета и да го хване бяс,да те разберат

457

honey

преди 13 години

Значи тук половината проповядват смърт само от страх да не ги нападнат, а после кучелюбите били истерици...

456

Срещу

преди 13 години

Не съм аз затлъстелия! А много хора около мен! А стадионите на които съм виждал такава гледка са черверно знаме и Академик на Плиска! просто сте ограничени! не е проблема в кучетата а хората които отговарят за това те да бъдат изтребени. Трябва приюти и ако никой не си потърси кучето в срок от 2 седмици или никой неиска да го прибере да се убива. Това е световна практика, но вие сте и против това защото било лошо да ги убиваме! Еми хубаво нека са на улицата гладни и йадни! това нали е хуманно!

455

някой

преди 13 години

И с неграмотността...пише се "евтаназия"

454

Мен

преди 13 години

Защо говорите за уличните кучета? Става дума за закон, който ще постави под въпрос жестокост. Идва *** в двора ви и ви нарязва животно живо. Нормално ли ви се струва това??? Или няма нищо нередно в храна с отрова намерена от дете?? Когато вашето дете пипне саламчето с отровата и после лапне ръчичката весело ли ще ви бъде? Когато поредният ненормалник стрелящ от терасата отнесе лицето на приятел? Мислете малко. Бездомните са друг проблем, който може да се реши, но не този закон му пречи.