202

99

преди 13 години

Даваме милиарди вноски в ES a naroda гладува!!Това е голямо престъпление на правителството!!Оставка.Да назначат служебно правителство от Брюксел докато падне комунизма в България

201

Анонимен

преди 13 години

Естествения подбор оставя тези, които са умни и кадърни, а не тези, които имат пари. На *** и милион да му дадеш, ще умре от глад.

200

Промени

преди 13 години

Системата вече не реагира "смислено" на променящите се условия на живот. Тези климатични промени изискват съвсем друг подход - и политически, и икономически, и морално-етически. За съжаление, нашите политици още се услушват и оглеждат вместо да вземат нещата в свои ръце и да започнат да реагират адекватно. Нали са свикнали да им се нарежда, а сега трябва да действат бързо и интелигентно...

199

Анонимен

преди 13 години

Никъде по света не съм виждал толкова много бездомни хора, спящи по улиците, колкото в.... Ню Йорк, един от най-богатите градове на света!!!

198

Анонимен

преди 13 години

до213Точно това исках и казах ,но не си дочел.Лошото е че има балъци които вярват че гласувайки ще променят нещо.

197

щестливец

преди 13 години

А така естествения подбор му е майката, по силния остава по слабия да мре,. бог дал ,бог зел, който има праи ще живее ,който няма да мре. така е демократично , а не като при комунистите , да ме потискат и за всеки да има хляб. Няма такива работи, който има пари ще яде ,който няма да умира. Естествен подбор му е майката . колко хубаво нали ! Кой оцелее оцелее това е положението.Като на улицата ,излизаш и катастрофи, катастрофи ,катастрофи ,боже каква веселба. кото остане остане, който не , здрав

196

Анонимен

преди 13 години

Ей, като кажеш бизнес, като че ли си произвеждал двигатели за Боинг... Нали всички бяхте бригади некадърни изкопчии, паркетаджии, и прочие. Я им дай по 4-5 декара и мотика, да видим дали ще гладуват.

195

2010

преди 13 години

И все пак всички беди идват от "спестовността" на държаватарот неправилното инвестиране на националния капитал.Може ли един производител да си позволи да отглежда стока която не се продава,има ли някой полза от "плевели" ,или полезни са само култивираните растения.Който е учил и може да мисли ще разбере за какво става дума.

194

edna jena

преди 13 години

жАлко ,че каквото и да се публикува тук,винаги нещата стигат до политика.Чудя се толкова ли чисто човешките неща немогат да развълнуват нечие сърце.Това че има мизерни хора,миришещи ,защото спят по дупките ,недохрнени като в 3-ч свят и болни като в недоразвитите страни,никой ли не може да го асимилира.Само политика и пълнене на гуши и джобове.....КЪДЕ СТЕ ХОРА??????Ако стане някакъв катаклизъм на Земята,пак ли политиката ще спаси човечеството?????Там ще се питате ли кой за кого е гласувал ???

193

Анонимен

преди 13 години

до 203Не гласувай. Остави на *** да решават кой да ни управлява. Те знаят по-добре от тебе. Нищо не знаят.А някой те е излъгал,че ако не се гласува другите щели да решават.Демокрация,социализъм,религия,капитализъм,секти,учения,вярвания и т.н.са все неща за раята.Или по точно за такива заблудени като теб,които си мислят,че избират някого.Но нали трябва да има и балъци на този свят.Иначе ще изчезнат тарикатите....

192

Анонимен

преди 13 години

"Няма да гласувам никога вече!Няма смисъл ти не разбра ли?"В България има много хора, които си мислят, че ще накажат политиците ако не отидат да гласуват на изборите. Ха ха ха!!! Вервай ми, никой политик не го интересува дали ти ще гласуваш или не. Даже предпочитат да не гласуваш. Те пак ще са на власт. За тях винаги ще има кой да даде глас. Ха ха ха!!

191

до 210 - Мисъл

преди 13 години

Не реагират адекватно на кризата и на променящите се условия в държавата и света. Затова фалират.

190

аз европееца

преди 13 години

Колко съм щастлив ,че го има другаря Костов , Атанасов, Агов, Фил , Стоянов - Виктор и цялата серия с *** мозъци , които ми донесоха демокрацията и ми дават възможност да работя докато съм жив и да съм свободен. Ех свобода ,здравей здравей. даже понеже вече сме в нато ,спокойно чукам жената, знам нато ме пази, а преди треперех някой комунист да не ме изненада от зад. Боже боже , каква прелест , какъв живот. Колко обичам кризата,по цял ден си лежа .

189

ФОО

преди 13 години

Фондацията "Отворено общество" и сие да бяха се месили по-малко в политиката на бедните държави, че откъдето е минал големият им шеф все се случват отрицателни неща. Вместо да дават храна на гладните, да им осигурят дом, работа и трайно нормално съществуване.

188

МИНА

преди 13 години

Да така е има много българи които гладуват, но не отиват да крадат и нито протестират.Затова ще има по-често болни от недохранване и ще има глад и мизерия.И затова си е виновен Българския народ ,защото не знае какво иска.Аз мисля че Българина обича сам да си прави харакири.

187

Анонимен

преди 13 години

Естественият отбор си знае работата. Което е просто, некадърно и неприспособимо, ще помрънка, па ще ритне букета.

186

Анонимен

преди 13 години

"Точно в доходите е..!Просто заможните българки са или ангажирани дами ,които нямат време за нищо от работа,или глупувати девойки,които са се хванали с някой богат смотльо,и не им се иска да имат повече деца от него.Пък и по цял ден кой ще обикаля козметичните и СПА центрове"Значи ако всички българки имаха пари, всички щяха да литнат по козметички и СПА центрове и пак няма да имат време за деца :))

185

Анонимен

преди 13 години

Точно в доходите е..!Просто заможните българки са или ангажирани дами ,които нямат време за нищо от работа,или глупувати девойки,които са се хванали с някой богат смотльо,и не им се иска да имат повече деца от него.Пък и по цял ден кой ще обикаля козметичните и СПА центрове?За тези ,вторите,хубавата визия и фигура е преди всичко,а детето е просто начин да вържат "баровеца " по-сигурно

184

!

преди 13 години

187, ti pravilno si si se oprili4il na i*!

183

Анонимен

преди 13 години

"А и как да дам гласа си заедно с ***,който не знае и буквите?Е аз не гласувам за кебапче."Не гласувай. Остави на *** да решават кой да ни управлява. Те знаят по-добре от тебе. Ти стой в кварталното кафе и се оплаквай от живота.