9

До 1

преди 13 години

Правилно е газЪТ:) Въздухообразно вещество,не е течно:) Щото и такова има

8

He4oBeK

преди 13 години

Нямате елементарна грамотност тая дума се пише газЪт,а не газА неграмотници,а даже и заплати взимате смех...

7

Анонимен

преди 13 години

Световната криза е измислена,за да се "разкарат" бедните,които мислят за мързеливи:) Или ще тръгнат като номади по света,или...ще умрат. "Елитът" ликува:)

6

Анонимен

преди 13 години

Да,ама "Булгаргаз" ЩЕ ИЗЛЕЗЕ:) Пък НИЕ има да чакамеее

5

Докога ?

преди 13 години

Вече 7-*** година България е член на НАТО и 4-та на Европейски съюз, а подобрение на жизнения стандарт на българина НЯМА !Сега измислиха тази Световна икономическа криза, с която да оправдават поредния грабеж, при който бедните станаха още по-бедни, а богатите още по-богати .... След "кризата" какво ще измислят ? ...Животът ни мина в лъжи, манипулации и овчедушно очакване на по-добър живот ! Такъв обаче няма да имаме никога ....

4

Trakieca

преди 13 години

Dokato sprete da 'mislite' kato OVCE i zapo4nete da deistvate.

3

Докога ?

преди 13 години

Докога ще се повишават цените на ток, парно, горива .... ? Заплатите не се повишават, а цените растат ! Докога ще ни лъжат и ще оправдават ГЕНОЦИДА срещу народа ни с някакъв измислен преход, с кризи и с подобни измислици ?Строихме "светлия комунизъм" и ни лъжеха, че някъде около 1997 година ще влизаме в магазините и ще си взимаме, каквото ни е необходимо без да плащаме. После правихме Прехода. Очаквахме влизането в НАТО, а след това и в ЕС. Лъжеха ни, че като влезем ще живеем по-добре.

2

ultra

преди 13 години

20 год. само отлагаме излизането от кризата

1

Жоро

преди 13 години

"скокът на газА" какво е това, да не е ивицата Газа? Не се ли научихте, че газ, като суровина, с определителен член е газТА? Газа може да кажете, ако говорите за химичен елемент.