657

На бат Гошо прасето

преди 14 години

Майна, аз като бях в Турция на екскурзия, турците там по селата като разбраха, че съм българин ме викаха навсякъде и ме черпеха козе сирене и маслини и ми викаха само комшу тва, комшу онва. Чайове и сякви работи. Много мили хора. Тука като ида в някво българско село ме гледат се едно съм марсианец. Хората гледат злобно и нагло, се едно съм отишъл да им чукам жените... Като чета тая простотия в тоя форум, ме е срам да кажа, че съм българин. Честно. Сори, тва е. Много е зле народа и е много ***.

656

...

преди 14 години

Добре би било и операциите извършвани на мюсюлмани да се извършват докато са в пълно бойно снаражение :)Бурки, ***, потури, фесове, забрадки и т.н.

655

CIGANIN

преди 14 години

Aide sega turski chalumi,problem bilo ako si mahnat zabradkata za sekundi za edna snimka.stiga ve fesove smeshni ste

654

Amenhotep

преди 14 години

*** идва от ПОМАЧКАН т.е. ПОТУРЧЕН !

653

Анонимен

преди 14 години

Помаци (на гръцки: Πομάκοι, Помаки, на турски: Pomaklar, Помаклар), известни в България като българи-мохамедани,[1][2] а също и като българи-мюсюлмани,[3] е наименование, използвано за обозначаване на няколко етнографски общности на Балканския полуостров в България, Гърция, Република Македония, Албания, Косово и Турция които изповядват исляма и чийто майчин език са различни български диалекти. Помаците имат българско, гръцко, турско, македонско, албанско и помашко самосъзнание. Традиционно до края на 19 век българоговорящите мюсюлмани смятат себе си за турци.[4] Съответно всички названия на помаците традиционно са екзоними, но днес дял от помаците в България и Гърция се самоидентифицират като помаци. Преобладаващата част от живеещите в съвременна България българоезични мюсюлмани, над 130 000, имат българско самосъзнание.[5]Най-разпространено е мнението, че помаците са наследници на българи християни, приели исляма по време на османското владичество на Балканския полуостров.По-рядко названието помаци се използва и за мюсюлмански общности, чийто майчин език е различен от български например гръцки, сръбски или влашки, но тогава на български винаги се пояснява гръцки помаци (валахадите вижте например Лялево), или сръбски помаци (бошняците) или влашки помаци (вижте Нъте).Съответно за тези сръбски и гръцки помаци се смята, че са наследници на сърби и гърци християни, приели исляма по време на османското владичество.

652

Анонимен

преди 14 години

Да 708Но не и женена за друга жена.Днес излезе статия ,че премиерката на Исландия се е оженила (не омъжила)

651

ispania

преди 14 години

v ispania se zabranqva noseneto na burka i nihab na publichni mesta!!!snimkite na dokumentite sa s absoliutno otkriti lica!kato ne iska,ostava bez dokumenti!!!

650

Анонимен

преди 14 години

Тансу Чилер със сигурност не се е снимала с фередже на главата за турски паспорт !!!!

649

БГ

преди 14 години

И ние имахме, Ренета Инджова. И какво от това? Днес управляват ислямисти и неоосманисти. Няма място за сравнение с предните кабинети.

648

Анонимен

преди 14 години

Разкажи ми повече за техните цели. Ще се радваме да споделиш нещо, което не го знаеме :)

647

Фери

преди 14 години

Това е все пак документ за самоличност и трябва да се вижда главата на жената.

646

1

преди 14 години

Приятелю не са решили не са ги избили може би не им е това целта!

645

Анонимен

преди 14 години

Турците са имали жена премиер-министър....Тансу Пенбе Чилер....

644

Анонимен

преди 14 години

до699Еми значи аз съм прав бе пич,Кемал Ататюрк е българин-ФАКТ!И ти сам го каза .*** си е българин.Само дето е сменил вяра с тяхната.Е и ??Ами ако вярата е само мит????Остава си българин,махаме вярата и готово.

643

.

преди 14 години

"*** е помохамеданчен българин........"Абсолютно грешно!!!

642

Анонимен

преди 14 години

Въоръжените сили на Турция май нещо не успяват да се справят с хилавите кюрдски бунтовници!!! Иначе на хартия Турската армия е голема работа!! Много танкове, много самолети, много аскер....ама нещо като дойде време за война и все нещо не върви. Тея кюрди били голема сила!! :)))

641

Анонимен

преди 14 години

Пич, вие се махате от България не защото ние ви гониме, а защото турската телевизия ви проми мозъците да си мислите, че в Турция е много хубаво, че едва ли не е една от най-богатите страни на света. В България ви е много добре, ама вие все за Анадола копнеете. Там колко били високи пенсиите, там какви били хубави курортите, там колко били чисти улиците.... решението си е ваше.

640

Анонимен

преди 14 години

Аз друго искам да стане.Нека президент на Турция да стане жена.Или министър председател.И да се ожени за жена в Исландия и тогава да ги видя как ще реагират за забрадките!Щото претендират и те за ЕС.

639

Атанас

преди 14 години

Между другото ходил съм в Инстамбул и другаде в Турция, но това с което тяхната пропаганда промива мозъците на нашите мисюлмани там го няма. Рядко ще видиш "пингвини" или забулено младо момиче. То това се вижда и по сериалите, които се въртят у нас. Тези тяхни искания у нас са само пропаганда и промиване на мозъци на това иначе много трудолюбиво население, което постоянно се използва от политиците за реализация на мръсните им дела.

638

Бат Съли

преди 14 години

Пичови. Елати на по дюнер кибап в моя ристорант Анкара в Бургас да обсъдим положенийто. аз черпа